amacı ne anlamadım!

korkuyorum yapayalnız kalırsam tutunacak bir dalım olmazsa diye yalnız yapamazsam diye

evet düşününce öyle gerçekten.
26 yaşında dul damgası yiyeceksin it kopuk peşini bırakmayacak diyenler var ama böyle hayatım heba olacak

Boyle biriyle hala evli kaldiginiza gore size mutluluklar...

bakın dışardan kolay gözüküyor.1 yıl atanamadım ve ailem dışarı dahi çıkarmadı beni atanacaksın mecbursun dediler biz senin için çalıştık yıllarca dediler.eyvallah dedim hem kpss ye hem tekrar üniversiteye çalıştım ve hem atandım hem ikinci örgün üniversitemi kazandım.ikisi arasında bir tercihe zorladılar çünkü ikisi farklı şehirdeydi ve parayı seçtirdiler.2 yıl maaşımı görmedim ailem aldı.belli bir birikim yaptıla ve takılarımı ordan biriktirdikleriyle aldılar.sonra bana herşeyini biz yaptık dediler halbuki maaşım olmasa hiçbiri olmayacaktı.kimseyle görüştürmeyerek şuanki eşime mecbur ettiler beni çünkü anlayışlıydı.ailem eşimi ve ailesini hep kötüledi bana ve bir dönem eşime çok zıtlaştım ona saygısız sevgisiz ve şiddetle yaklaştım hep.çok aşağı şeyler yaptım.ama ne çocuğumu kaybetmeyi ne şiddeti hakettim.
böyle pasif bir hayat yaşadım ben

en doğrusu herkesten hepsinden tamamen kurtulmak doğru.yıllarca bir ezikmişim gibi pasif yaşattılar beni
Bende mezun olunca ozelde calışırken paramı babama verırdım.bır gun evlenıcem ceyız almam lazım 1 yıl vermıyım dedım kıyamet koptu.senmısın para ısteyen.ısten senelık ızın alıp evı terkettım.unıversıte okudugum sehre gıdıp ısımıde ordakı subeye aldırdım.aldıgım maasta bısey degıldı ha.ama ınsanı bu hale getırebılıyorlar.o arada sozlenecegım ıcın gerı dondum.yoksa hayatta donmezdım.esım kızım ben senı kımden ısteyecem ,hatırım ıcın don dedı.babamda aglayıp ozur dıledıde dondum.zaten kısa sure sonrada evlendım.

Inan bana mutlu olmak kolay degılse sen yaratacaksın.omur kısa neden mutsuz yasayıp olelım kı.ben evlendıkten sonra esımın aılesını gorup cok uzulmustum.oyle evlatlarını dusunen,anlayıslı,sevgı gosteren ınsanlar gormemıstım hıc.dogum yaptım annem gelmedı.gecelerce kayınvalıdem basımda bekledı.ben agladım o agladı.boyle ınsanlarda var.ha boyle olmasaydı esımede eyvallahım olmazdı.benı mutsuz eden ınsanları hayatımdan tek tek cıkardım.guclu ol ,yapabılırsın.kendını kapana kısılmıs hıssetme.çozum uret.kocanla devam edebılıyorsan et.mutlu olacaksan caba sarfet.ama olamıyacaksan da kendını yıpratma.ve asla ama asla sorunlarını cozmeden cocuk yapma.

korkuyorum yapayalnız kalırsam tutunacak bir dalım olmazsa diye yalnız yapamazsam diye
6 AY EVLİLİKTE bu hale geldiyseniz ne dalı ne ağacı bacım yaaa mesleğin var gül gibi restini çek git bu adamdam sakın bide çocuk yapma kendine hiçmi saygın yok senin
anlamıyorum ben gerçekten saygı kalmamış iş şiddete kadar varmış

senin baban sana evlat olarak değer vermiş.ben evlendikten sonra ailem her ay beş yüz lira bize vereceksin dedi.kabul etmedim konuşmadım evime karıştılar tepki verdim aylarca benimle konuşmadılar eşime laf verdiler ve hiç acımadılar sen düşmeye layıksın seni daha kötü günler bekliyor dediler.ben gidince tamamen yalnız kalçam bunu biliyorum.ve yalnızlığın ne kadar zor olduğunu evlenince anladım.eşim evdeydi ama ben yapayalnızdım ne aile ne eş vardı ne kv kp vardı hepsinin tek amacı para.bir teyzem var o bana yardımcı olup dinledi sadece

eşim sinirle sende ne onur ne gurur var demişti.haklı onursuz gurursuzun tekiyim ben.kendime saygım sevg,m yok.tayin aldırmayı denedim fakat olmadı 4 yılım var önümde daha 3 ay sonra sınav ile başka bir il seçeceğim bir başıma kalacağım allah yardım etsin bana

bak canım otur güzelce konuş giderdenz artılarnz eksilermiz ne olcak die.. ve ilk olarak şunu söyleym ailesne uzaktasın yani annesi içn görmcn içn kocanla aranı bozma zekice davran. bn eşin olarak şunu istemiyorm de ve çekil köşeye olanları izle. herşye rağmen eşin gderse bterse keyfi bilir .. Allaha şükür işin varmış ona bağımlı olmadğnı bilsin

sıyrılıp çıkmak senin elinde koca ınsanlarız istedikten sonra başarırız kendine güven dik dur vakti zamanında dik durmasaydim biliyorum şimdiki halimden eser kalmazdı

rabbim yar ve yardımcın olsun canım eğer fırsatın varsa psikologa git güven tazelemende çok faydası olur eşinede gurursuz olmadığını kanıtla ben böyleyim dersen sindikçe sinersin

sıyrılıp çıkmak senin elinde koca ınsanlarız istedikten sonra başarırız kendine güven dik dur vakti zamanında dik durmasaydim biliyorum şimdiki halimden eser kalmazdı
aileme sırtımı çevirirsem çok iyi biliyorum bütün akrabalarım ve kardeşlerimde dönecek sırtını.ailem onları bana karşı dolduracaklar.çok zor bir durumdayım boşanmak istiyorum ama kimsesizlik çok koyuyor

26 yaşında dul damgası yiyeceksin it kopuk peşini bırakmayacak diyenler var ama böyle hayatım heba olacak
Sen hayatına bu kadar mudahale ettırırsen derler.en yakın arkadasım 26 yasında bosandı.calışıyor oda.kendıme geldım yasamıyormusum ben evlıyken demıstı bana.sımdıde 32 yasında hıc evlenmemıs bır meslektası ıle evlenıyo bu ay.kac senedırde cok mutlu.sana bunu dıyenler bunu da dıyormu.bu tarz ınsanları hayatınıza almayın.enerjı emıcı vampirler.

asla böyle şeyler düşünme önemli olan kısmı dişarıdan senin ne kadar güçlü göründüğün

rabbim yar ve yardımcın olsun canım eğer fırsatın varsa psikologa git güven tazelemende çok faydası olur eşinede gurursuz olmadığını kanıtla ben böyleyim dersen sindikçe sinersin
nasıl kanıtlayacağım gurusuz olmadığımı ne yapmalıyım.sanki biri aklımı almış gibi hiçbirşey düşünemiyorum.bayramda 2 gün memleketine gideceğiz bunu aileme bile diyemedim aşırı zıtlar çünkü.

bilirim kimsesizliğin acısını en çok düğünümde koymuştu kimsesizlik ömrümce elalem ne der diye asla bişey yapmadım halada aynı fikirdeyim hayat benim hayatım dönerlerse onlar kaybeder sen derdini söle canları isterse

hayır benim her zaman kötü bir hayata layık olduğumu söylüyorlar.kv bana kendine aldığı atleti donu koydu diye ailem sen dul gibi evlendin seni yere serdiler dedler herkesin içinde
sağolsunlar bizi okutmak için temizlik yaptılar ama her anne baba farklı fedakarlık yapıyor ben seçmedim bu hayatı zaten onlara

canım kararlarının arkasında dur öncelikle eşinle otur konuş böyle olmaz yürümez de anlat sakince içinden geçenleri kararlı olduğunu görsün herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…