amacı ne? dengesiz midir nedir?

Aşk rüzgar gibi miymiş? Hastayım böyle afilli laflara. İyi de rüzgar eser geçer yav, olmamış bu. :KK53:
Canı sıkılan bir ergen herhalde kendisi, bu saçmalıklara daha mantıklı bir açıklama bulamadım.

Aşk rüzgar gibi miymiş? Hastayım böyle afilli laflara. İyi de rüzgar eser geçer yav, olmamış bu. :KK53:
Canı sıkılan bir ergen herhalde kendisi, bu saçmalıklara daha mantıklı bir açıklama bulamadım.

hahaha canım yaa harikasın :) aynen ona göre rüzgar gibiymiş :D

Sen takip etme bence onu bitmiş gitmiş bir ilişki hem de ne olduğu belli olmuş bugün sana atan yarın seninle olsa başkasına atar ki atmışta zaten yaşı kaç bu adamın çok merak ettim

Görmeyeceksin, duymayacaksın. Ben böyle yapıyorum şahsen. Oh kafam da rahat valla.

Görüp kendine neden sıkıntı yapacaksın ki? Hayır sana, insanlığa ne faydası var?

Ha eziyet çekmeyi seviyorum dersen orası başka.

Görmeyeceksin, duymayacaksın. Ben böyle yapıyorum şahsen. Oh kafam da rahat valla.

Görüp kendine neden sıkıntı yapacaksın ki? Hayır sana, insanlığa ne faydası var?

Ha eziyet çekmeyi seviyorum dersen orası başka.

haklısın canım ayrıca hem sevgılısı var hemde bana ıstek atıyor doyumsuzun tekiymiş

Bunun için konu açıp zaman harcadığına bile değmez.bildiğin sadakatsiz bir mahluk

Ben olsaydım bir güzel konuşturur, sonra ekran resimlerini sevgilisine atardım. Senin için konuştum bu "mal" ile gerçek yüzünü gör BACIM derdim :-) engeli ikisine de basardım. Tabi şu anki ruh halimle bunları yapardım dedim :-) belki yarınki ruh halim hiç muhatap olmazdı bilemiyorum :-) yaşasın kötülük modundayım.

Back
X