Amaci ne olabilir?!

ne alaka iki hesabınız varmış kazen yazmış birleştirdim diye.
diğer hesapla yazmışsınız evli olduğunuzu.
Bazi konulari ben kendim acmadim, benim hesabimdan bir tanidigim bazi konulari kendi icin acti

Cünkü zamaninda o kisi bana haksizlik yapti. Ne bir mesaj atti ne konusmak istedi, hayatimdan sessizce cikti. Bunu akrabam da dogru bulmadi ve görüsmeyi birakti. Birden ne oldu da tekrar görüsmeye karar verdi?
Adam kuzene yaklaşmak için sizi kullanmış olabilir. Çok duyuyorum bunu. Sessiz sedasız gidişinden de öyle gibi zaten. 10 senelik ilişkiniz değil, eski eşiniz değil. Keşke belli etmeseydiniz, çimdi kendisini kıskandığınızı düşünecek.

Bende öyle algiladim acikcasi, ben agzima geleni saydim o da yok sen yanlis anladin, benim onunla isim olmaz falan dedi. Bu sacma sapan konu yüzünden aramiz cok bozuldu.
Kiz niye agzina geleni sayip kendini kucuk dusuruyorsun bu durumdan rahatsiz olduysan gorusme olsun bitsin

İkisinin de birbirlerine meyili var. Mutluluklar dileyip hayatınıza devam edin.

üç çocukla ortada bırakılmış gibi davranmasanız mı? Karşılıklı kafalarınız uymamış neticede tamam karşı tarafın birden iletişimi kesmesi hoş değil ama çokta kin güdülecek bir durum yok ortada. Akrabanız da başkasından duyma diye veya aramızda gizli saklı olmasın diye anlatmıştır size.

Akraban sana niye bunu anlatıyor ki
Orasını saçma buldum
Bence sen o akraba ile arana mesafe koy

O adamdan da zaten bir yol olmaz
Gelecek düşünse ne olur
Onu da mesaj bile göndermeden bırakır çeker.

Size mesaj atmadi akrabanizin bu kişiyle goruşmeyi kesmesi komikmiş başta zaten, o sizin aranizda olan bir şey. Yeniden goruşmeleri de doğal düşman değiller neticede, siz anlaşamadiniz diye niye goruşmesin.

İlişkiye başlarlarsa o da doğal sizin bir ilişkiniz olmamiş anladigimnkadariyla, goruşup anlaşamayip iletişimi kesmişsiniz. İlişki yaşamalari garip olmaz bence.

Tek garip olan şey akrabanizin bunlari teeek teeek gelip size anlatmasi. Sizi ilgilendiren bir şey yok, amaci farkli olabilir.

Akrabanızın gelip bunu size anlatması çok saçma ama bence aranızda birşey olmayan birini takmayın bile. Akrabanıza da mesafe koyun belli ki iyiliğinizi isteyen biri değil. Çocuğa gelecek olursam pek sağlıklı biri değil akrabanız evet derse layığını bulmuş olur.

Back
X