Çok güzel olduğun için çarpılmış yani sana...Olabilir tabiii...
Eski işyerimde elemanım olan bir kız vardı...30lu yaşlarda, bekar, evlilik takıntısı olan, bütün gün evlilik sitelerinde dolaşıp oradan birileriyle mesajlaşıp gerçekte buluşan...(buralardaysan merhaba Ayşegül:) Buna ablalık yapıp normal insanların evlilik siteleriyle ya da evlilik programlarıyla eş bulmadığını anlatıyordum ama dinlemiyordu beni. Hep buluşup buluşup hayal kırıklığı yaşıyordu. Bir gün geldi, ama nasıl heyecanlı, süper birini buldum dedi, çok zengin, şu an İtalya'daymış, Tuzla'da fabrikası var, çok yakışıklı vs...vs...Yaaa dedim böyle biri neden İnternette kız arasın ki? Bu hala ısrarla çocuğu savunuyor. Yanımdayken çocuk aradı, Tuzla'dan trenle gelecekmiş Bostancı'da mı ineyim diye soruyor. Bak Ayşegül dedim, o kadar zengin biri ya arabasıyla, olmadı taksiyle gelir..Trenle mi gelir sence? Yok bu ısrar etti, gitti, tabiii ki her şey yalan çıktı. Ben işin doğrusu bu durumda o çocuğa değil de, bunlara inanan saf akılsız kızlara kızıyorum daha çok...
Konumuza dönersek, "Çok güzel olduğun için çarpılmış yani sana...Olabilir tabiii..."