• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı Ne?

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Flört ettiğim flörtöz bir adamı (30+) yaşadığım güven bunalımından dolayı tüm sosyal medya hesaplarımdan ve telefon rehberimden sildikten sonra bu adam ısrarla mesaj göndererek ve arayarak iyi olup olmadığımı soruyor. Halbuki bu adamın bana çok değer verdiğini düşünemiyorum ve hissedemiyorum.

Birkaç aydır konuşup görüşüyorduk, gayet de uyumluyduk ama sevgili değildik. Geçen hafta dayanamayıp "Biz neyiz?" diye sorduğumda, benden çok hoşlandığını, seneler (10-15) sonra karşılaştığımız için birbirimizi biraz daha görüşerek tanımamız gerektiğini, benim yanımda kendisini çok rahat hissettiğini, beni kaybetmek istemediğini dile getiriyordu. Ama dile kolay, yarım sene olacak görüşeli! Daha neyin tanıması? Hem sevgiliyken neden birbirimizi tanıma yoluna gitmiyoruz ki?

Facebook'ta onu arkadaş listemden çıkarmış olduğumu anlamaması mümkün değil. Zaten bunu yapar yapmaz hemen whatsapp'ta sordu ne oluyor diye. İki gün hiç cevap vermedim kendisine. Bu sabah yine mesaj atıyor ve diyalog şöyle ilerliyor:

Flörtöz: Hepiii, bu böyle gitmez. Arkadaş kalalım istersen. İstemezsen onu da keseriz. Haber verirsin artık.
Hepiii: Sevgili miydik ki?
Flörtöz: Değildik, haklısın ama böyle cevap vermemeler, günlerce dönmemeler falan hiç bana göre değil. 10 gün öncesine dönelim. :KK66:

Aylarca tüm enerjimi çeken ve anladığım kadarıyla tam bir narsist olan bu insan, ben onu hayatımdan çıkarmaya karar verdiğimde yeniden kafamı bulandırıyor. İğreniyorum artık bu adamdan. Yaptığım bu şeyi saygısızlık olarak algılayıp çok rahat düşman kesilebilecek bu insanın bu olay karşısında bu kadar ılımlı davranması normal gelmiyor bana. Hatta ürkütüyor bile.

Madem sevgililiği öteleme ya da istememe gibi bir arzun var, bu hamleler niye be adam? Bırak defolup gideyim hayatından. Sen de rahatla, ben de. Ne istiyorsun benden? Amacın ne?

Amacı ne?

Son düzenleme:
Sen gidemezsin ben giderim diyenlerden olabilir

Onun içinde sen iletişime devam etsen muhtemelen kısa bir süre sonra o iletişimi keser.

Senin tarafından iletişimin kesilmesi zoruna gitti muhtemelen.

Ahhhh hep kadınlar bunları bu havalara soktu

Flört ettiğim flörtöz bir adamı (30+) yaşadığım güven bunalımından dolayı tüm sosyal medya hesaplarımdan ve telefon rehberimden sildikten sonra bu adam ısrarla mesaj göndererek ve arayarak iyi olup olmadığımı soruyor. Halbuki bu adamın bana çok değer verdiğini düşünemiyorum ve hissedemiyorum.

Birkaç aydır konuşup görüşüyorduk, gayet de uyumluyduk ama sevgili değildik. Geçen hafta dayanamayıp "Biz neyiz?" diye sorduğumda, benden çok hoşlandığını, seneler (10-15) sonra karşılaştığımız için birbirimizi biraz daha görüşerek tanımamız gerektiğini, benim yanımda kendisini çok rahat hissettiğini, beni kaybetmek istemediğini dile getiriyordu. Ama dile kolay, yarım sene olacak görüşeli! Daha neyin tanıması? Hem sevgiliyken neden birbirimizi tanıma yoluna gitmiyoruz ki?

Facebook'ta onu arkadaş listemden çıkarmış olduğumu anlamaması mümkün değil. Zaten bunu yapar yapmaz hemen whatsapp'ta sordu ne oluyor diye. İki gün hiç cevap vermedim kendisine. Bu sabah yine mesaj atıyor ve diyalog şöyle ilerliyor:

Flörtöz: Hepiii, bu böyle gitmez. Arkadaş kalalım istersen. İstemezsen onu da keseriz. Haber verirsin artık.
Hepiii: Sevgili miydik ki?
Flörtöz: Değildik, haklısın ama böyle cevap vermemeler, günlerce dönmemeler falan hiç bana göre değil. 10 gün öncesine dönelim. :KK66:

Aylarca tüm enerjimi çeken ve anladığım kadarıyla tam bir narsist olan bu insan, ben onu hayatımdan çıkarmaya karar verdiğimde yeniden kafamı bulandırıyor. İiğreniyorum artık bu adamdan. Yaptığım bu şeyi saygısızlık olarak algılayıp çok rahat düşman kesilebilecek bu insanın bu olay karşısında bu kadar ılımlı davranması normal gelmiyor bana. Hatta ürkütüyor bile.

Madem sevgililiği öteleme ya da istememe gibi bir arzun var, bu hamleler niye be adam? Bırak defolup gideyim hayatından. Sen de rahatla, ben de. Ne istiyorsun benden? Amacın ne?

Amacı ne?

Ben böyle yorumlar yapmam ama bence size yeteri kadar önem vermiyor. Sizin için işte aradığım kadın diye düşünemiyor. Eski konunuzu da biliyorum instagram olayından ziyade seven insan bu kadar görüşüyorken niye adını koymaktan kacar. Şimdi sadece merak olmus. Illa bir açıklama yapmak isterseniz böyle belirsiz bir ilişkiyi sürdürmek istemiyorum dersiniz hala sevgililikten soz etmezse sizle sadece takiliyordur.

Simdi boyle birsey var. Narsist biriyle daha once tanistin sanirim. İnsan sonradan korkuyor..narsist ozellikler ariyor karsisindaki insanda.
Ama soyle birsey var ki. Hepimizin icinde az cok narsistlik vardir. Ama onemli olan hastalik derecesinde olmamasidir.
Yazdiklarin dan bu adamin bu tur narsist olma ihtimalini cikaramadim. Egolu dur, ne istedigini bilmiyordur belki onunda korkulari vardir veya oylesine takilmak istiyordur. Ama kendini oyalanmis ve bu iliskide netlik goremiyorsan ayril tabiki de.

Duygusal manipülasyonlar bunlar
Amacı zaten kafa bulandırmak
Böylece narsist karakterini daha iyi besleyecek bir kurban yaratacak sizden.
Normal ilişkilerde bir kadın “acaba biz neyiz” diye merak etmemeli bile.

Cok benzer bi durumu yasadim. 4 ay gorustuk. Opustuk, ciktik ama hic adimiz yoktu. Hala bana sevgilim demiyordu. Cok agirdan aliyordu. En sonunda ben dayanamayip, yeter artik bi ismimiz yoksa daha da gorusmeyelim dedim. O da tamam arkadas kalalim dedi..

Kalamadik. Yine gorusmeye devam ettik. Sonra yine ayni konusmalar ve o zaman gorusmeyelimler.. derken ayri kalmaya dayanamadi. Sevgilisi olurmuyum diye sordu :KK70: sonra harika bi iliskiye basladik ve simdi evliyiz.

Sizin icin ne olur bilmiyorum ama bence kesinlikle taviz vermeyin. Eger bi isminiz olsun diyorsaniz boyle ne oldugunuz belli olmayan bi sekilde gorusmeyin

Son düzenleme:
Aslinda kendi sorunun cevabini kendin vermissin iste:Narsist adam.
Iletisimde iken ne tam hayatinin icine alir ne de disarida birakir. Iletisimi kesince de birden ataga gecer taa ki istedigini elde edene kadar sonra da yuz ustu birakir.
Uzak durulmasi gerekenlerden. Umatim manipulasyinlarina kanip iletisimde kalmaya devam etmezsiniz. Kafanizi karistiracak gibi cunku.

Ben hayatımda "öylesine" birini istemiyorum. Hayatıma giren insan sevgilim olmalı, sende o ışığı göremiyorum üzgünüm de.

Yorumlariniz oyle iyi geldi ki... Oyle gucluyum ki su an... Arkamda dag gibi hemcinslerim var sanki. :)

Cok tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz. Sizi coook seviyorum. :)

Sevgili Mune Mune , konumu kapatabilir misin lutfen?

Back
X