- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
Herkese merhaba 15 yillik ogretmenim ve her milletten insanin bulundugu bir sahil şehrınde calisiyorum.sinirlerimi alt ust eden bir olay hakkinda fikirlerinize ihtiyacim var. Sinifimda bulunan, fazlasıyla öfke nobetleri yasayan, kural tanimayan, arkadaslarina cok saygisiz ve ofkeli davranan bir ogrenci icin ailesiyle ortak karar alarak psikologa gitmesine karar verdik. Annesi ve babasi da ev icindeki Tavirlarindan son derece rahatsiz .Fakat okulumuzun rehber ogretmeni , cocugu sadece 15 dakika gorerek normal oldugunu psikologa gittigi zaman Yara alabilecegini soyleyerek anneyi kararindan vazgecirdi. Bunu yaptigi yetmiyormus gibi Konuyla hic ilgisi olmadan, benim sinifima bir gun geldigini ve 4 tane cocugun ayaga kalkmadigini soyleyerek , bakalim simdi kalkacaklar mi deyip sinifima dogru ilerledi. Ayrica annenin yaninda Bana, bu cocuk bilgiye ac, diyerek beni rencide etti. Ama bunu o kadar tatli bir sekilde yapti ki Ben itiraz edince yok Ben o anlamda demedim deyip gecistirdi. Konusma, o cocugun Tavirlarindan cikip benim ogretmenligime geldi. Hala anlam veremiyorum bu kadin ne yapmaya calisti . Ayrica fedakar, cocuklara sevgiyle yaklaşan, çalışan bir ogretmen oldugumu herkes bilir.