- 19 Nisan 2020
- 697
- 394
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
İnstagramdan konuştuğu birine iki günde güller yollamak mı. Para bol dağıyor zannımca
Nasıl nötr kaldınız? Ben çoktan panik atak olduydum.. Gerçi ben baştan yazışmazdım.. Nasıl hoşunuza gitti anlamadım? Çok ürkütücü bir durum bence.Ertesi gün de çalıştığım yere (instagramdan öğrenmiş) kırmızı güller yollamış güzel bir yazı yazmış yine karta. Önceden olsa mest olurdum ayılır bayılırdım ama bende nötr etki oldu . Tabi ki hoşuma gitti ama işte tavlamak için erkek milleti diyorum . Tanımıyorum etmiyorum , farklı şehirlerdeyiz, bir aracı tanıdık yok. Beni beğendiğini ifade ediyor sık sık . Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
Neden ürkütücü olsun kiNasıl nötr kaldınız? Ben çoktan panik atak olduydum.. Gerçi ben baştan yazışmazdım.. Nasıl hoşunuza gitti anlamadım? Çok ürkütücü bir durum bence.
Ya boşverin ben korkağım ondandır belki de bana güller yollanmadığındanNeden ürkütücü olsun ki
Amacı ne diye sormazdik oncelikle... Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
Yarın birgün yok dediğinizde adam adresinizi bulup kapınızda biti verir bence korkun sizdeNeden ürkütücü olsun ki
Siz biz olayı bana komik geliyor. İş görüşmesi yapmadığın aşikar, siz biz koyunca maksat değişmiyor. Bir nevi flörtleşme bu konuşmalar.İyi akşamlar herkese kızlar . İki üç gündür instagramdan canım sıkıldığı için ( ciddi görmüyorum sosyal medyadan yazan kişileri) konuştuğum kişi vardı. Resmi bir şekilde konuşuyordum sizli bizli. Sürekli bir muhabbet de olmuyordu arada yazıyordum aradan zaman geçince , ben yazdığım gibi anında dönüyordu falan. Doğum günümü sormuştu , benim de hemen iki gün sonra doğum günümdü. Gece tam 12 de güzel bir kutlama mesajı attı . Ertesi gün de çalıştığım yere (instagramdan öğrenmiş) kırmızı güller yollamış güzel bir yazı yazmış yine karta. Önceden olsa mest olurdum ayılır bayılırdım ama bende nötr etki oldu . Tabi ki hoşuma gitti ama işte tavlamak için erkek milleti diyorum . Tanımıyorum etmiyorum , farklı şehirlerdeyiz, bir aracı tanıdık yok. Beni beğendiğini ifade ediyor sık sık . Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
Artık çoğu ilişkinin sosyal medya üzerinden başladığı bir dönemdeyiz bu gerçek ancak iki üç günde böyle bir atılım beni de soğuturdu. Muhtemelen kendini çabuk kaptıran biri ve bu kişiler elde edince çabucakta soğuyor. Yine de belli olmaz, mesafeyi kaybetmeden konuşmaya devam edin bence. İstisna vardır her konudaİyi akşamlar herkese kızlar . İki üç gündür instagramdan canım sıkıldığı için ( ciddi görmüyorum sosyal medyadan yazan kişileri) konuştuğum kişi vardı. Resmi bir şekilde konuşuyordum sizli bizli. Sürekli bir muhabbet de olmuyordu arada yazıyordum aradan zaman geçince , ben yazdığım gibi anında dönüyordu falan. Doğum günümü sormuştu , benim de hemen iki gün sonra doğum günümdü. Gece tam 12 de güzel bir kutlama mesajı attı . Ertesi gün de çalıştığım yere (instagramdan öğrenmiş) kırmızı güller yollamış güzel bir yazı yazmış yine karta. Önceden olsa mest olurdum ayılır bayılırdım ama bende nötr etki oldu . Tabi ki hoşuma gitti ama işte tavlamak için erkek milleti diyorum . Tanımıyorum etmiyorum , farklı şehirlerdeyiz, bir aracı tanıdık yok. Beni beğendiğini ifade ediyor sık sık . Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?