- 18 Ekim 2023
- 380
- 1.289
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine sövdürmek mi amacın?Bu dedigim evli kisi beni kotu etkiledi ilgileniyor gibi sanki. Amaci ne? esinide gordum instagramda.
cirkini bipmemisler kendini namuslu sanmis (derler bizim orada)Bir ara seninle bekaret tartışması yaptık bana namustan bahsedip gelip buraya evli adam konusu açmışsın. Alındığın cümleler o kadar doğru geldi ki şu an inanılmaz.
Tartisma neydi? Hatirliyor gibiyim kiza biraz agir konusmustun o yuzden savundumBir ara seninle bekaret tartışması yaptık bana namustan bahsedip gelip buraya evli adam konusu açmışsın. Alındığın cümleler o kadar doğru geldi ki şu an inanılmaz.
Milleti bekaretten yargılayıp yargılayıp üstüne çok güzel bir ahlak ile evli adamlar hakkında konu açıyorsun bu kaç oldu.Tartisma neydi? Hatirliyor gibiyim kiza biraz agir konusmustun o yuzden savundum
Tvde sosyal medyadaki metresler gibi ev araba yat kat hizmetçi verecekler sanıyo galiba.Gerçekten inanılmaz bakire değil diye konu sahibine kendini yamamaya çalışıyorsun demiştin asıl savunan bendim.
Milleti bekaretten yargılayıp yargılayıp üstüne çok güzel bir ahlak ile evli adamlar hakkında konu açıyorsun bu kaç oldu
Hatirlamiyorum oyle birsey yaptigimida sanmiyorumGerçekten inanılmaz bakire değil diye konu sahibine kendini yamamaya çalışıyorsun demiştin asıl savunan bendim.
Milleti bekaretten yargılayıp yargılayıp üstüne çok güzel bir ahlak ile evli adamlar hakkında konu açıyorsun bu kaç oldu.
Canim zengin biri degilki..Tvde sosyal medyadaki metresler gibi ev araba yat kat hizmetçi verecekler sanıyo galiba.
Hatirladgim olaysa sende kizi hastaligindan vurup kucumsemistinHatirlamiyorum oyle birsey yaptigimida sanmiyorum
Hatirladgim olaysa sende kizi hastaligindan vurup kucumsemistin