3 yıllık ilişkimi bitirdim daha doğrusu beni suçlayarak onu sevmediğimi söyleyerek o bitirdi. ben neler yazmadım ki ama dinlemedi. bir ay sonra dayanamadım özledim diye mesaj attım dönmedi o gün kendime söz verdim bir daha asla ne mesaj atacaktım ne de arayacaktım dediğimi yaptım hiç aramadım mesaj atmadım tam 8 ay sonra geri döndü neymiş aslında hep beni düşünmüş faklı dünyaların insanıymısız ama yapamıyormus. ben çok sert çıktım bir ay peşimde kostu sevince gönül ferman dinlemiyor tabi tmm bnde seni seviyorum affettim dedim. sonra erkek arkadaşım yok yapamıyorum dedi. ben ona kızıyordum ki birde baktım bir numara aradı erkek arkadaşımın sevgilisiymiş ööyle dedi yani kız benden yardım istedi niye ayrıldınız söyle ne yasadınız falan cevap vermedim erkek arkadasıma mesaj attım dönmedi. kız 1 ay sonra tekrar mesaj attı ne yaşadınız falan dedi bendesanki birşeyler yasamısızda tövbe etmişim gibi davrandım aslında öyle birşey yok canını yakmak istedim
erkek arkadasım sevgilisine ztn 8 ay çıktık falan demiş oysa ki bizim 3 yıl olmustu çok zoruma gitti.neyse bende benden tek bir kelime çıkmayacağını söyledim. o da yasayıp göreceğiz dedi sonra ben erkek arkadaşımı 2 kere msnde gördüm beni görünce hemen kapattı. ona sinirim hala geçmedi ve e kötüsü seviyorumda sizce neden böyle birşey yapmıstır ? doğruluk payı varmıdır yoksa beni üzmek için mi yapmıstır ? telefonda konustuk kız gülüyorr sevgilim beni eski sevgilisi ile aldatacak bende güleceğim çok saçma geldi. ben ne yapmalıyım ? dönerse gururuma yediremem ama seviyorumda of blmiyorum kızlar yardım edin