Kendimi çok kötü hissediyorum

Yani en önemli aleti de öğrenmeyeceksen neden o bölümdesin sonra kasap gibi dişçiler oluyor milletin ağzını mahvediyorlar. Ülkece yatmaya meyilliyiz ya gerçekten her sektörde böyle. Ben öğretmenim bizim sektörümüzde de çok vardı çalışırken delirirdim çocuğa bir beceri kazandırmayı o benim sorumluluğum değil ben uğraşmam der tıkkıdı tıkkıdı gezerlerdi. Şimdiki nesil çok daha prenses. O nedenle hiç kafanıza takmayın bu tür insanlar her yerde olacak. Siz de laf sokun öğrenmek istemiyorsan evinde yat deyin.

Sizin gibi hekimim olsun isterim cani gonulden umarım benim oğlumda sizin gibi diş hekimi olsun🌺❤️ Çok güzel yerlere gelin

Böyle yarım yamalak konulara uyuz oluyorum, ne aletiymiş bu şimdi.
Piyasemen mi Anguldurva mı ?
Konuda erkeklere niye bu kadar yüklendiniz, basit sınıf içerisinde alay etme konusu gibi.
Piyasemen anguldurvayı bilip bunu üçüncü sınıfın son gününde öğrendiğimizi düşünmeniz 😂 rubber dam takma, ben rubber dam desem anlaşılmaz diye yazmadım

Son düzenleme:
Ay ne aleti bu bende merak ettim yani bize hiçbir aleti böyle tek bir günde öğretmediler valla. Kişi başı 750 lira verip aldığınız ve kullanacağınız alet apex locator falan mı?
Ayrıca bu kadar kar tanesi olmayın sonra stajda çok üzerler sizi. Verin cevabınızı geçin yani böyle kafaya takarak ömür geçmez
Devlletteyiz ne apex locaterı😂 tek günde öğrenmemesi gerekiliyor zaten de biz çekilmiş dişle çalıştığımız için rubber dam takmayı bilmiyorduk

Merhabalar ben diş hekimliği öğrencisiyim. Bir aleti kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor bu sene seneye stajyer olduğumuzda bize direkt hasta teslim ediyorlar ve bunu zaten öğrenmiş olmamız gerektiğini düşünüyorlar. neyse hoca bunu önümüzdeki hafta size ekstra bir günde öğreteceğim dedi, dün de o hocanın dersi vardı, ben de hocaya bunu ne zaman öğreneceğiz dedim (bu alete de kişi başı 750 lira gibi bir şey vermiştik) hoca da ben ayarlayacağım dedi sonra sınıf temsilcisi gruba yarın gelin hoca öğretecek vs. yazmış. Ardından da mesaja “kim hatırlattı hocaya?” Diye eklemiş. Ben de sınıf grubuna benim hatırlattığımı, hocanın zaten yapacağını söylediğini ve bunu öğrenmeden klinipe nasıl geçeceğimizi sordum. Çocuk benimle tartışmaya girdi sonra bugün derste bazı erkekler kendi aralarında “kim bela etti bunu başımıza, hoca ne güzel unutmuştu” falan dediklerini duydum. en son ben de dedim ne kadar saçma salak konuşuyorsunuz diye bir erkek atladı “öğrenmek istemeyebiliriz” falan diye bu öğrenmek istenilmemesi gereken bir şey de değil MECBUR olduğumuz öğrenmemiz gereken bir şey.
böyle şeyler duyunca kendimi çok kötü hissettim insanların hepsi beni suçluyor bana laf ediyor arkamdan konuşuyor gibi hissediyorum. Ders işleyin bile desek hocaya suçlu oluyoruz. Maksatları yatarak geçmek bölümü.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen erkeklerin psikolojik baskısı altında kaldım. Bir arkadaşım hariç de kimse sesini çıkarmadı üstelij
Dik durmaya devam et. Dogru yaptigindan eminsen kimseyi takma.

Devlletteyiz ne apex locaterı😂 tek günde öğrenmemesi gerekiliyor zaten de biz çekilmiş dişle çalıştığımız için rubber dam takmayı bilmiyorduk
Ahahaha bizde devlette okuduk ama biz aramızda staj grubu olarak para toplayıp almıştık yani apex locater olmadan kanal da ne bileyim😂
Eee sizi fantom laba çıkartıp orda fantomlara rubber dam taktırmadılar mı? Ya da klinik gözlemde falan görmediniz mi?
Ya ben yine konuyu biraz dramatize edilmiş buldum. Anlamayan insanlar için de biraz korkutucu hatta

Ahahaha bizde devlette okuduk ama biz aramızda staj grubu olarak para toplayıp almıştık yani apex locater olmadan kanal da ne bileyim😂
Eee sizi fantom laba çıkartıp orda fantomlara rubber dam taktırmadılar mı? Ya da klinik gözlemde falan görmediniz mi?
Ya ben yine konuyu biraz dramatize edilmiş buldum. Anlamayan insanlar için de biraz korkutucu hatta
Fantoma taktık işte zaten, klinik gözlemde gördük de kendimiz yapmadık, birkaç hafta fantomda rubber damle çalışacağız aslında. Zor bir şey de değil fantoma takmak zaten Normalde çekilmiş dişlerle çalışıyorduk o fantomdaki dişlerin kanalları gerçek diş gibi olmuyor direkt buluyoruz diye.
Sınavımız da böyle olacak
Apex locater da seneye alırız herhalde bu sene basit kanal dolumlarımızda gerek yok inşallah cjdcjdjjf

Dramatize değil sınıf temsilcisi bana sanki hiç öğrenmeyecekmişiz gibi davrandığı için kötü hissettim. He şu konuda haklısınız ben bunun gibi şeylere takılsam stajlarda beni öldürürler herhalde.
Rubber dam takmayı bilmeden de 4’e geçemeyiz hoca zaten sınavı bundan yapıyormuş

Back
X