Amaci neyy ??

sevmediğiniz halde neden 8 ay görüştünüz ve nasıl bu kadar çok şeyi bilebiliyor?
ev telefonu kardeşinin msn sini?
ayrıca hattınızı değiştirdiğiniz halde nasıl tekrar bulabiliyor? kimden öğreniyor numaranızı?
ayrıca tr ye gelseniz geldiğinizi nerden bilcek ve sizi nasıl görebilir ki? aynı şehirde mi olcaksınız?

psikopatın tekiymiş. bir insan anlayışlı olur biraz. resmen yapışmış ya.. beddualar falan...
ablanız msn sini değiştirsin o zaman... ev telefonunuzu da değiştirin mümkünse

ya bu erkekler vallahi salak
kız istemiyorum diyor daha ne arıyorsun seni cok iyi anlıyorum benimde basımda vardı bi tane böyle allah yardımcın olsun arkadasım ev numaranızı değiştirin hiçbi sekilde küfürde etse cevap vermeyin anca öyle kurtulursunuz
alıntı yapmayın demişsin silme ceza alırsın

anlıyorum seni, benimde aynısı başıma gelmişti internetten tanışmıştım lise 2 de çocukluk işte bırakmamıştı, sonra üniversiteye başladım izimi kaybettirdim ama geçenlerde face den mesaj atmış ben seni unutamadım falan yazmış hepsini okumadım bende bilgilerimdeki "evli" durumumu herkese açtım o da gördü heralde dahada sesi çıkmadı. işin zor, bazıları kene gibi. sakın telefona falan çıkma, mesaj atma, türkiyeye gel ama merak etme nerden bilecek geldiğini.

e babana diyeceğiniz şey basit..
ev telefonunu sürekli biri arıyor. kim belli değil rahatsız oluyoruz artık derseniz babanız ne diyebilir ki?
merak etmeyin geldiğinizde de bulamaz sizi. hem nasıl nerde görebilir ki? çok zor bi ihtimal, e burası bir avuç yer değil dimi sempatiksalakcinni

bazı şeylerde değişiklik yaparsanız kurtulursunuz?
ha birde bazı arkadaşlık sitelerinde ona denk gelirseniz engelleme seçeneğinden engelleyiverin olsun bitsin. birde mailler de engellenebiliyor. gönderse bile ulaşmaz size boshayallersmile

Cidden tam psikopat ya bende anlamıyorum bu erkekleri seni istemeyen bi insan var üstelik anlaşılan dengesiz de biri bi mutlu ol bi beddua etmeler hala neyin peşindesin bırak işte..Sevgi mevgi yok bence arkadaşım hiçbişekilde karşılık verme nerden ulaşırsa ulaşsın 1 diretcek 2 diretcek en sonunda vazgeçer die düşünüyorum amacı SENı SıNıR HARBıNE sokmak sağlığının da bozulmasına değmez allh yardımcın olsun cnm..

Bence o insan sizibir türlü elde edemediği için takıntı haline getirmiş. Bırakın kendi halinde takılsın, kesinlikle dikkate almayın ancak eğer ev telefonunuza kadar arayıp da sizin dışınızdakileri insanlara da rahatsızlık veriyorsa telefon numarasını değiştirebilir ya da yasal yollara başvurabilirsiniz.

Ayrıyetten bence kimsenin sizi bu kadar sindirmesine izin vermeyin, bakın şimdiden 2 yılınızı yemiş ve başınıza bir hastalık sardırmış bile, izninizin tadını çıkarın Türkiye'de, karşınıza da çıkarsa ya adam gibi konuşur ağzının payını verirsiniz ya da polise gidersiniz, dağ başı değil ya canım. :)

Allah yardımcın olsun canım bencede ev telefonunu değiştir msn den falanda görüşme kardeşinde tembihle ev telofonu değişirsen hiçbir şekilde seni bulamaz arayamaz tr de git seni orda bulamaz adresi bilmiyor senin ne zaman gidiceni bilmiyor birinin yüzünden memleketinden uzaklaşma canım

ALLAH razi olsun kizlar sizden...

Nebilim basima ilk defa geldi böyle birsey, acikcasi safta degilimdir , ama nebilim.
Dediginiz gibi, zaten piskopatligindan süphe etmiyorum...

Babamada mecburen acacagim konuyu, fides dedigin gibi, öyle derim bende...

Ayrica yasak oldugunu bilmiyordum canim, tesekkür ederim uyarin ve yorumun icin you_know

Son düzenleme:
haklısın cnm ama başka bir yere tatile gitmeyeceğini düşünüyorsa dedğin gibi Türkiye olduğuna kanaat getirebilir ama sen buna n kadar dayanabileceksin ki hem nerden bilecek Türkiye de nerde olduğunu o yüzden bpşver çok kafana takma kendine zara verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…