Kizlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgi görmüyorum mesajlarıma kimse cevap vermiyor diyorsun seninle birebir konuşmayan adama takıyorsun görüntü ve enerjiyle çok alakası var eski konuna yazmıştım sonra ban yiyorum 🤣
Bence tipi değil ama enerjisinde birşey var insanlar özellikle erkekler kaçıyor

Himm ne kadar ağzının suyunu akitarak geziyorsan artık, o da bu bana verecek diye yokluyordur. Yoksa evliymis ne işi olacak seninle. Sen gibi bı tip belli ki.

bak sana sunu soyliyim evet enerjimde bir sey var oda fazla iyi niyetli olmam.. birde kendimi kullandirmamam. Eger izin verseydim sevgilim olurdu emin ol.
Eminim olurdu yıllardır burda ağlıyorsun sizce sizce diye madem öyle evli erkeklerle işin ne bide utanmadan konu açıyorsun enerjide fazla iyi niyetli olmasıymış aynen beybi aynen :)

Biri varda evli ama bir yakin bir soguk davraniyor hani amaci ne sizce ya kafami karistiriyor yakin davraniyor derken ayni ortamdayken laf soyluyor bana yonelik ama ozel olarak konusmasi yok benimle. Ama bilmiyorum. Sizce amaci ne?
Sizi ve sizin gibileri sadece Allah'a havale ediyorum yazık gerçekten...

Kendini yalnız ve boşlukta hissediyorsun belki de kimse beni sevmez ,istemez ,bir ömür boyu yalnız kalacağım diye düşünüyorsun bilmiyorum. Ama kendine değer vermediğin sürece sağlıklı ilişkiler kurman zor. Psikiyatriye gittiğini söylemiştin. Mutlaka devlet hastanesinden psikolog ile de görüşmeni tavsiye ederim. Ben de psikiyatriye gittim ve psikoterapi almak için psikoloğa numaramı verdim beklemedeyim şuan .

Kendini yalnız ve boşlukta hissediyorsun belki de kimse beni sevmez ,istemez ,bir ömür boyu yalnız kalacağım diye düşünüyorsun bilmiyorum. Ama kendine değer vermediğin sürece sağlıklı ilişkiler kurman zor. Psikiyatriye gittiğini söylemiştin. Mutlaka devlet hastanesinden psikolog ile de görüşmeni tavsiye ederim. Ben de psikiyatriye gittim ve psikoterapi almak için psikoloğa numaramı verdim beklemedeyim şuan .
Evet canim oyle bir dusuncem var. Sagoll

erkeklerle kafayı yemişsin sen ama dikkat et benim gibi birinin kocasına falan denk gelirsen feleğini şaşırtır sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X