- 16 Temmuz 2023
- 5.988
- 16.254
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tipi değil ama enerjisinde birşey var insanlar özellikle erkekler kaçıyorİlgi görmüyorum mesajlarıma kimse cevap vermiyor diyorsun seninle birebir konuşmayan adama takıyorsun görüntü ve enerjiyle çok alakası var eski konuna yazmıştım sonra ban yiyorum![]()
Bazı insanın içi de dışına vuruyorBence tipi değil ama enerjisinde birşey var insanlar özellikle erkekler kaçıyor
bak sana sunu soyliyim evet enerjimde bir sey var oda fazla iyi niyetli olmam.. birde kendimi kullandirmamam. Eger izin verseydim sevgilim olurdu emin ol.Bence tipi değil ama enerjisinde birşey var insanlar özellikle erkekler kaçıyor
Canim hayvan severim aslinda kendi hayvanim olmasada sokak hayvanlarini severim.. bakalim xaten bir sure sonra ayrilicam buradan.Sana kedi beslemeni öneririm imkanın varsa. Çok iyi gelir. İlgi ve sevgiyi yanlış yerlerde arıyorsun.
Terslesene boş yapıyor belliBiri varda evli ama bir yakin bir soguk davraniyor hani amaci ne sizce ya kafami karistiriyor yakin davraniyor derken ayni ortamdayken laf soyluyor bana yonelik ama ozel olarak konusmasi yok benimle. Ama bilmiyorum. Sizce amaci ne?
Eminim olurdu yıllardır burda ağlıyorsun sizce sizce diye madem öyle evli erkeklerle işin ne bide utanmadan konu açıyorsun enerjide fazla iyi niyetli olmasıymış aynen beybi aynen :)bak sana sunu soyliyim evet enerjimde bir sey var oda fazla iyi niyetli olmam.. birde kendimi kullandirmamam. Eger izin verseydim sevgilim olurdu emin ol.
Sizi ve sizin gibileri sadece Allah'a havale ediyorum yazık gerçekten...Biri varda evli ama bir yakin bir soguk davraniyor hani amaci ne sizce ya kafami karistiriyor yakin davraniyor derken ayni ortamdayken laf soyluyor bana yonelik ama ozel olarak konusmasi yok benimle. Ama bilmiyorum. Sizce amaci ne?
ne yapmisim abartma bu kadar ya. Birlikte olmusum sanki hee..Sizi ve sizin gibileri sadece Allah'a havale ediyorum yazık gerçekten...
Ya ondan evli erkeklere kadar düştünbak sana sunu soyliyim evet enerjimde bir sey var oda fazla iyi niyetli olmam.. birde kendimi kullandirmamam. Eger izin verseydim sevgilim olurdu emin ol.
Evet canim oyle bir dusuncem var. SagollKendini yalnız ve boşlukta hissediyorsun belki de kimse beni sevmez ,istemez ,bir ömür boyu yalnız kalacağım diye düşünüyorsun bilmiyorum. Ama kendine değer vermediğin sürece sağlıklı ilişkiler kurman zor. Psikiyatriye gittiğini söylemiştin. Mutlaka devlet hastanesinden psikolog ile de görüşmeni tavsiye ederim. Ben de psikiyatriye gittim ve psikoterapi almak için psikoloğa numaramı verdim beklemedeyim şuan .
Bide ol utanmadan şu kadının dua topikler var bide sorsan bize laf ederler şöyleyiz böyleyiz diye gercekten hani marjinal bizdik?ne yapmisim abartma bu kadar ya. Birlikte olmusum sanki hee..
Arkadasim seni ne ilgilendirir benim dua topigim onu soyleyip duruyorsun.Bide ol utanmadan şu kadının dua topikler var bide sorsan bize laf ederler şöyleyiz böyleyiz diye gercekten hani marjinal bizdik?
Dua topiğin beni ilgilendirmiyor yaptığın şeyler tutarlı olsunArkadasim seni ne ilgilendirir benim dua topigim onu soyleyip duruyorsun.
Belli oluyor.Dua topiğin beni ilgilendirmiyor yaptığın şeyler tutarlı olsun
Yav sen kimsin senle ilgilenicem yıllardır erkek erkek diye ağlaya ağlaya konu açan bir kişilik, bir tek evli erkekler kalmamıştı onuda tamamladım tam yakıştı sanaBelli oluyor.
Sen niye evlisin ozaman. yazmayin ya sizemi laf yetistiricem. Isinize baksaniza isiniz gucunuz yok mu?erkeklerle kafayı yemişsin sen ama dikkat et benim gibi birinin kocasına falan denk gelirsen feleğini şaşırtır sana.