Amacım ne benim :( bir akıl fikir verin bana..

kucukucu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
187
11
33
İzmir
Bayanlar 2 yılı aşkın bir ilişkim var fakat son zamanlarda sürekli tartışmak için yer arıyorum, erkek arkadaşımın da bu durumdan sıkıldığının farkındayım çünkü ben de çok sıkıldım bu ruh halinden. Sebebi nedir anlayamadım istemsiz olarak tartışmak istiyorum. Hiç böyle olduğunuz dönemler oldu mu? Ne yapmam lazım bana bir akıl verir misiniz? Normalde çok sakin olmasam da anlayışlı sayılabilecek bi insanımdır, ama bu aralar anlayıştan nasibimi alamamış gibiyim. Çok üzülüyorum

Iliskiden mi skildin acaba? Monotonlugundan belki ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu durumu bir sebebe bağlama , yılların acısını çıkartıyo olabilirsin:) her insan dönem dönem yaşıyor bunları.
madem farkındasın herşeyin , sinirlenicen zaman beyninle ortak bi anlaşma yap frenlemeye çalış kendini.
düzelir zamanla herşey.

Iliskiden mi skildin acaba? Monotonlugundan belki ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabilir böyle olmasını istemiyorum hiç. görüştüğümüzde hiçbir sıkıntı yok, yüz yüzeyken çok eğleniyoruz ama mesajlaşmaktan nefret ediyorum. hele o whatsapp zımbırtısından, ama konuşmamak da olmuyor. ne yapsam bilemiyorum:/ çok büyük bir dert değilim farkındayım ama sinirlerim bozuluyor bu dengesizlik karşısında..

ilişki monotonlaşınca oluyor o haller söz nişan v.s gibi şeyler düşünüyorsanız yakın zamanda onlarla ilgili planlar yapın hayaller kurun iyi geliyor

çok teşekkür ederim yorumunuzdan ötürü, yargılamayıp yardımcı olduğunuz için :)
kendime engel olmam lazım haklısınız, bi de sıcaklar iyice sinir stres yapıyor insanda :/

Şuanda o dönemlerden birindeyim, iki aydır adet görmüyorum şiştim patlicam herkese bağırıyorum genelde nasibini alan en yakınım yani eşim oluyor kültür bakımından çok farklı bir yere geldim ben hala hazmedemiyorum bazı şeyleri onun da etkisi var, geçecek diye bekliyoruz bakalım sağolsun kocamda şimdilik bir bıkkınlık belirtisi yok bıkarsa da kızmam çünkü tersim hiç çekilmez

ben de o döneme yaklaştım sanırım ondan böyle ama her ay her ay insan böyle delirince kendi bile sıkılıyorum.. benimkide çekilmiyor bir de şimdi gribim bu sıcakta ayyy :/

2 yıldır ilişkim var ve bu 2 yıl içinde en çok kıran taraf ben oldum. Nerden neye taksam da kavga çıkarsam diye düşündüm bardağı düşürsem "sen beni sinirlendirdin ondan oldu" diye suç atar oldum sanki o cici kız gitmiş cazgır kız gelmişti. İlk başta sussa da zamanla o da bana saldırır oldu en ufak sorun büyüyüp ayrılığa kadar gitti her seferinde. Kendimi suçlamamaya devam ettim ve ayrıldık. Birkaç gün yalnız kaldım ve o yalnızlık bana öyle iyi geldi ki anlatamam resmen onu özlemeye ihtiyacım varmış sürekli konuşmak mesajlaşmak beni böyle yapmıştı sanırım. Ve onu özlediğimi hissettim, alışverişimi de yaptım ama onu da kafamda ölçtüm tarttım ve özledim içten özledim. Gönlünü almak için süpriz hazırlamaya karar verdim ve ayrı kaldığımız 1 hafta için ona 7 tane hediye almıştım Barıştık ve şimdi şükür ki iyiyiz acaba sizin de mi kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var?

yorumunuz için çok teşekkür ederim nasıl içten yazmışsınız çok mutlu oldum :)
belki de haklısınız, benim de özlemeye kafamda onun benim için ne ifade ettiğini net bir şekilde görmeye ihtiyacım vardır. ben de hep onu suçlarım genelde :S

Aslında havalar inanılmaz bunaltıcı insanın kendine bile sabrı kalmıyor :44: ondan memnun olduğunuz, onda sevdiğiniz şeyleri düşünebilirsiniz kafanızda ölçüp tartın bir kitap okumanız bile kendinize zaman ayırmanızdır, bunun ilacı galiba sadece kendinizle zaman geçirmeniz umarım en kısa zamanda sıkıntınızı çözersiniz, mutluluklar

inşallah kısa zamanda çözebilirim kendi içimde sorunu. yardımıc olduğunuz için tekrar teşekkür ederim :)) tavsiyelerinizi dikkate alıcam

1-sicaklar hakkaten insani psijolojik olarak da yipratabiliyor.
En cok naziniz ona geciyorsa o yuzden sorun cikariyor olabilirsiniz fakat onun da bir "insan" oldugunu surekli kendinize hatirlatin...
2-daha onceden biriktirdiginiz kirginliklar varsa ya da onu uyarmaniza ragmen sık tekrarladigi bir hata varsa bunlar insanin tahammulunun azalmasina neden olabiliyor...
Hem bu durumu onunla paylasin hem de birebir intikam olmasaniz da ofkenizi bu tip seylerle bosaltmaniz iliskiyi yipratmak yerine ayrilmamanizi saglayan bir neden haline donusebiliyor.
Hepsi tukendiginde sikayet edeceginiz birsey kalmayacak
3-gercekten sebepsiz ise... mesela yukarida yazilan "bardagi senin yuzunden dusurdum"" vb. Onun da sabrinin bir yere kadar oldugunu dusunup kendinize cekiduzen vermek adina bir sureligne rahatlamak icin her seyden uzaklasin. Maalesef gunluk hayattaki stres cok buyuk bir dusman...
4-ben whatsapp i oldum olasi hic sevmedim. Hatta programi bile sildim. Int uzerinden iletisim kurmak isteyen mail yolluyor. Digerleri de sms. Boylece karsi taraf (sevgili veya herhangi bir arkadas) programi acip suna da yazayim modundan cikip gerekli gordugu seyldri yaziyor.
Bu da iletisimin daha dengeli olmasina katki sagliyor.

Simdilik akluma gelenler bunlar... belki kavgalarinizdan bir ornek yazsaniz uyeler daha net yorumlardi. Yani gercekten sizi bunaltan birsey vardirda adlandiramadiginiz icin boyle hissediyor olabilirsiniz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Haklı olduğunuz o kadar çok şey var ki!
Kavgalarımız o kadar basit başlıyor ki.. nereden çıktığını bile hatırlamıyorum çoğunun, ama minicik şey büyüyo büyüyo nasıl büyüyosa kocaman oluveriyo. anlamıyorum hiç anlamıyorum. sıcaklar beni delirtiyor aslınnda hep çok neşeli bi insandım yani iki hafta öncesine kadar. gülmek için yer arayan insanlar vardır ya aynen öyleyim deli doluyum sürekli bişeyle meşgul olayım isterim, sürekli bi eğlence peşindeyim. ama şu 2 haftadır nefes almaya bile o kadar üşeniyorum ki, o mesaj yazacağım tuşlar gözümde büyüyor, cevap alamadığım zamanlar gözümde büyüyor, her şey gözümde büyüyor. anlamıyorum sinir başladı sanırım bende :/

Rica ederim :)
Ben de benzer seyler yasadigim icin direkt kendimi dusunerek yazdim.
Bir de benim hayatimda kabullenmeye calistigim baska bir sorun vardi, onun yarattigi stres gunluk hayati da ikiye katliyordu. Belki sizin de kafanizi taktiginiz baska bir sey varsa farketmeden o boyle hissetmenize neden oluyordur

Bu donemi atlatacaginiza inaniyorum...
Ancak nedensiz gordugunuz ve ozelestiri yaptiginizda kendinize kizdiginiz seyler varsa bu sinir durumunu erkek arkadasinizla paylasin ki belki sabir konusunda hem daha cok ozen gosterir ve alinganlik yapmaz hem de bu donemi atlatmanizda daha cok destegini gormus olursunuz

konuştuk şimdi, dedim ben bu aralar iyi değilim, farkındasındır zaten. ama sebebi ne inan bilmiyorum, anlamaya çalış demem saçma olur ama kendimi iyi hissetmediğimin bilincinde ol yeter dedim. anlayışlı konuştu bu hafta iyi değilisn farkındayımstreslisin ağrın var anlıyorum ben seni sen kendini suçlama gibi şeyler dedi.. üzülüyorum böyle anlayışlı olunca da, haksızlık etmişliğimi yüzüme vurur gibi vicdan yapıyorum

Bosver seni uzdugu gunlerin acisini cikar biraz. O kadar da vicdan yapmaya gerek yok.
Aslinda bu kotu birsey degil de... tecrubrlerim sirf anlayisli davrandi diye uzulmemeyi ogretti maalesef.
Sonucta hayat musterek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…