Amacini cozemiyorum :(

evli olmadığına emınmısın tanıştıraması tuhaf genelde kızlr önce erkeğin ailesiyle tanışır :26:

iş ciddiye binince erkekler aile meselelerinden,sorumluluk işlerinden,yeni bir hayata başlamaktan çekinip kendini geçici olarak geri çekiyor biraz,benim çevremden gördüğüm kadarıyla... onda da öyle bir durum olabilir, ama zamanla toparlar....

merhaba tatlım bence oncelıkle bayanlar tanıstırılmalı aıleylen azından nısnalımın aılesıyle once ben tanısmıstım sonra o bıze gelmıstı..senınkı bu sekılde olduysa bıle bundan sonrası ıcın tavrını koy..bellı bır tarıh ver ona ve o tarıhe kadar adım atamzsa kesınlıkle ayrıl arkana bıle bakma kendını oyalatma canım..senı sevıyorsa kaybetmeyı goze alamaz ama bence dıkkatlı ol yamuk geldı bana o kısı

bi erkek kızın ailesi ile tanıştıktan sonra, ailesinin kızı rahat bırakmayacağını bilir bence. çünkü artık iş ciddiye binmiştir. hiçbir baba bu durumu kabullenmez. benim eşim ailemle tanıştıktan 20 gün sonra nişan oldu.

tanışıp nasıl bu şekilde davranır ki sonrasında anlamadım doğrusu. :26: işin içinde başka bir iş varmış gibi geldi bana da...

4 senedir az çok tanımışsınızdır kişiliğini belki boğulmuştur evlilik konusu korkutuyordur biraz bahsini açmamalısınız.

bence tanışma önceliği sizde olmalıydı.ben sizinle ilgili değil de aiesiyle ilgili olmsuzluk olabşleceğini düşünüyorum.arkadaşım evlenmek istediği kadını sırf annesi bozar diye tanıştırmakistemiyor

Herseyde trip atmaya basladi son zamanlarda ablasiyla tanistirmisti ozel bi gorusme degil tabiiki. Sevgilimin dedigine gore ailesi neyi bekliyosunuz uzatmayin diyormus. Sevgilim hersey acele olmasin zamana yayalim dedi. 2000 kisiden fazla insanin calistigi bir yerdeyiz ve herkes birlikte goruyor bizi, cekiniyormusun diye espri yapinca bozuluyor gunlerce konusmuyor, ben o kadar alcak birimiyim diye. Esya konusuyoruz, hatta koyacak yer olsaydi beyaz esyalari alacakti. Bilmiyorum ne istedigini

Trip yapan erkek :120:

Bunlar hep önceleri evlilik hayali kurarlar hemen oldu bittiye getirmek isterler

Karşısındaki de bu fikre olumlu bakınca bunlara bi haller olur zaten

Bence artık böyle belirsiz devam etmesini istemediğini söyle.

Ya hep ya hiç de. Madem çok rahat, seninde resti çekmen gerekiyor bence.

Dun restimi cektim konusmak istedi. Gorustuk cok sicak davrandi. Sinirlerim gerildi, butun birikimini bekar olan ablasi ev aliyor diye vermis 3 gun olmus evi alali ve bana mujdeli haber gibi soyluyor. Eylulde dugun yok o zaman dedim, biraz birikim yapmaliyiz borcla evlenmeyelim dedi. Bir yili bulur diyince de zaman koyma belki oncede olur dedi. Beni cok sevdigini evlenmek istedigini soyledi. Ailenle de tanistim ben o kadar terbiyesiz degilim dedi. Ablamlarla da konustum cok sinirlendiler. Bilmiyorum ne yapicami

hiç normal gelmedi bana. normalde kız tanışır önce. tedbirli olmanda fayda var. ailene herşeyi anlat. birlikte karar verin. seni oyalıyor belli ki..

hiç normal gelmedi bana. normalde kız tanışır önce. tedbirli olmanda fayda var. ailene herşeyi anlat. birlikte karar verin. seni oyalıyor belli ki..
Ailem eylulde dugun dusunuyoruz diye tanismak istedi nasil biri kizimiz kiminle birlikte diye. Benim annem tanimadan onlara tanismami uygun bulmadigi icin once o geldi. Sevgilim cevremizde cok sevilen itibar goren efendi biridir, ozel hayatinida kimseyle paylasmaz is ortaminda, haftasonu ne yaptigini bile konusmaz oyle. Babasi amcami falanda taniyor ve iliskimizi biliyorlar. Hatta babasi fazla uzatmssinlar soz falan bisey takalim demis. simdi ablasinin idleriyle ugrasiyorlar. Bir anlam cikaramadim acikcasi. Artik pek umut baglamiyorum, hakkimda hayirlisi oldun diyorum hep.

Bence tam olarak karar vermiş değil. Ne yapacağını kestiremiyor. Bu yüzden dengesiz davranışlarda bulunuyor.
Evlilik için üzerine gitmeyin. Sizden kaçacaktır bu şekilde. Her şey zamanla yerine oturur.

Epeydir yazamadım siteye. Haziran ayında ailesi ile tanıştım sonra bayramda ben gittim o da geldi. Eylülde aileler tanıştı. Bu haftasonu istemeye gelecekler. Bayramdan sonra nişan yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…