Herseyde trip atmaya basladi son zamanlardaablasiyla tanistirmisti ozel bi gorusme degil tabiiki. Sevgilimin dedigine gore ailesi neyi bekliyosunuz uzatmayin diyormus. Sevgilim hersey acele olmasin zamana yayalim dedi. 2000 kisiden fazla insanin calistigi bir yerdeyiz ve herkes birlikte goruyor bizi, cekiniyormusun diye espri yapinca bozuluyor gunlerce konusmuyor, ben o kadar alcak birimiyim diye. Esya konusuyoruz, hatta koyacak yer olsaydi beyaz esyalari alacakti. Bilmiyorum ne istedigini
Ailem eylulde dugun dusunuyoruz diye tanismak istedi nasil biri kizimiz kiminle birlikte diye. Benim annem tanimadan onlara tanismami uygun bulmadigi icin once o geldi. Sevgilim cevremizde cok sevilen itibar goren efendi biridir, ozel hayatinida kimseyle paylasmaz is ortaminda, haftasonu ne yaptigini bile konusmaz oyle. Babasi amcami falanda taniyor ve iliskimizi biliyorlar. Hatta babasi fazla uzatmssinlar soz falan bisey takalim demis. simdi ablasinin idleriyle ugrasiyorlar. Bir anlam cikaramadim acikcasi. Artik pek umut baglamiyorum, hakkimda hayirlisi oldun diyorum hep.hiç normal gelmedi bana. normalde kız tanışır önce. tedbirli olmanda fayda var. ailene herşeyi anlat. birlikte karar verin. seni oyalıyor belli ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?