Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum. Bazı problemlerim var.Umarım bana yardımcı olursunuz.İki sene önce babam yüzünden üniversiteyi bıraktım.Okulu bıraktıgım yaz birisiyle tanıştım ve şu anda o kişiyle nişanlıyım.Son bir buçuk seneden beri hiçbir şekilde arkadasım kalmadı sosyal hayatım sıfır hobim hiç yok butun gün evde zamanım geçiyor.Eger annem dışarı çıkarsa onunla beraber çıkıyorum.Ama etrafımdaki yaşıtlarıma baktıgımda herkes işinde gücünde arkadasları var sosyal hayatları gayet güzel. Bi de kendime bakıyorum her gün evdeyim hiç bi şekilde sosyal aktivitem hobim yok devamlı yiyorum kilo alıyorum aynı zamanda bu sıkıntılarımdan ötürü yüzümde egzama oluştu dudaklarımda ve bu hastalıga son dokuz aydan beri sahibim hiçbir sekilde gecmedi.Artık bi işe yaramak elimden bi sey gelmesini istiyorum. Kendimle ilgilenmiyorum hiç içimden gelmiyor.Yaşama sevincim yok gibi.Kendimi hiçbir şekilde geliştiremiyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum. Bana ne önerirsiniz artık bu monotonluktan bıktım.Son olarak nasıl işte çalışabilirim?Lise mezunuyum sonuçta.İngilizcem var. Bir ara tezgahtarlık yaptım ama bana göre değildi her gün 30ar kiloluk koliler taşımak zorunda kalıyordum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim