amaliyat olalı 6 hafta olacak burnumun şeklinden hiç memnun değilim

senminay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
122
0
46
Ankara
arkadaşlar amaliyat olalı 38 gün oldu ve malesef şeklinden hiçi memnun değilim. albümlerde resimlerim var ama son halini ekleyemedim daha. şişler indikçe burun büyüyomudur nedir anlayamadım. dudakla burun arasındaki mesafe az ki benim amlyt olmadan önceki şikayetim de buydu.eski burnuma göre güzel tabi ama insan estetik olmuşken güzel bir burun olsun istiyo. şimdi amlyt olacak arkadaşlara heves ediyorum keşke yerlerinde olabilsem...

Bencede güzel. Ama burun ucun daha sisik degil mi? Oh inerse daha güzel olcak bence...

cnmmm sen tavsiye etmiorum olcaklara diosun yaaa ne burunlar var biliomusun bende burnumdan memnun diilim yazını okuduktan snra resmine bakıım dedimmm sok gecirdim bukadar güzel bi burun ne istiodunda olmadı ... bence burnun böle cıktığı için mutlu olmalısın bende ameliyat oldum burnumda kemer kaldı burnumun ucu yerlerde ayrıyetten burnum yamukkkk .. bukadar güzel burunları olupta begenmiorum dienleri gercekten anlamıorummmm burnuna yapan doktora yat kalk dua et bence

baska bi arkadasın yazdığını okumusum olmıyın dien aklım okadar cok karısıkki su burna takmaktan o kelimeyi sen yazmamıssın :) burnum 3 aylık 38. gününe göre suan burnum 1 katı kadar büük benm burnum aksine büüdü ve küçülmüyo . ama senin burnun gibi olması için neler vermezdim. 3 ay snra revizyon olucammm bi stres bitti derken dieri basladıııı burnunuuu begennn bence hemde cokkk cnk gercekten cok güzel

canım tabi ben şükrediyorum halime kemer kalabilirdi eğrilik olabilirdi.benim sorunum burnun gittikçe büyümesi resimlerdeki en küçük burun 15 günlük zaman geçtikçe küçülmesi gerekmiyomuki.son halini ekleyemedim bi türlü şuan o resimlerden daha büyük ve uzun.sen de aynı sorunu yaşamışsın sanırım.ben gittikçe küçülecek diye beklerken büyüyo.

Cnm gecmis olsun, resimlerini goremedim ama sunu bilmelisin ki cok ama cok sabirli olman gerekiyor tam bir sonuc gormen icin en az 6 ay bekle...

Cnm gecmis olsun, resimlerini goremedim ama sunu bilmelisin ki cok ama cok sabirli olman gerekiyor tam bir sonuc gormen icin en az 6 ay bekle...

evet canım sabırlı olmak lazım.doktora keşke kendimi ne istediğimi daha iyi anlatsaydım o yüzden şimdi amlyt olacaklara imreniyorum dedim. doktor gayet başarılı aslında ben ne istedimi anlatamadım sanırım.

Bence hic oyle dusunme o burun oyle bir degisicek ki daha sen bile sasircaksin eminim doktorun senin yuzune yakisani yapmistir. Cok zor ama sabir sabir diyorum:)

Benim ameliyat olalı bir sene oldu.
Kendimden gözlemlediğim.Şişler inince burun inceliyor fakat büyümüyor. Yalnız şiş hali daha kalkık oluyor sonra şişler inince burun birazcık uzuyor ve kalkıklığıda biraz iniyor.

canım daha cok yeni bir burun fotolarını görmedim ama 38 gün cok azz yani daha cok şiştir.1 burun en az 6 ay ve 1 senede şekli oturuyor.önemli olan şekli güzelsee sonuçtada güzel olacaktır.takmaa burun sabır işi hemen öyle şekil oturmuyor.sabredeceksin zamanla dahada güzelleşecek..cok geçmiş olsun

ank32 resimlerine baktım hemencik:) burnun çok güzel ya sana hava katmış burun.

canım cok tşklerr..o doktorun cektiklerini asla koymayacaktım ama burdaki insanlara yardımcı olmak adına koydum cok gıcık oluyorum o fotolara cok kötü cıkmışım:))) senin burnuna baktım şimdi gayet cok güzel olmuşş..daha cok yeni olmasına ragmen şekil baya oturmuşş..fazla aynada inceleme derimDD

Bende yeni baktim resimlerine ve sana sunu soyleyebilirim tipik ameliyat sonrasi psikolojik rahatsizlik bu:) burnun gercekten guzel olmus zaman vermen lazim, su burun ameliyatinin iste en zor olani bu zaten bende gecirdim bu donemi o yuzden seni cok iyi anliyorum:) insan hemen sonucu gormek istiyor ama malesef oyle degil insanin gulusu sanki eskisi gibi gelmiyor kendine, dudak ve burun arasi hos gorunmuyor..... ama gercekten bak hic dert etme kendine herseyi zamana birak sende goruceksin ki 6 ay sonra daha daha hosuna gidecek:)

teşekkür ederim arkadaşlar çevremde amlyt olan kimse yok o yüzden buraya yazıyorum sürekli.bide nisan mayıs gibi düğünüm var belkide o yüzden bukadar paniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…