amaliyat olalı 6 hafta olacak burnumun şeklinden hiç memnun değilim

canim cok gecmis olsun once :)

once bak daha 38 gun olmus onun sekli daha guzellesicek kuculucek baya o yuzden hic uzme kendini..

ayrica birak kuculmesini, simdi resimlerine baktim, ben bayildim burnuna, cok guzel olmus puruzsuz valla :) yuzun zaten cok guzelmis, super cuk oturmus valla :)

bence hic dert etmeseminaycim, belki briaz zaman gecmesi gerekiyodur gozunun alismasi icin :)

sevgiler

teşekkür ediyorum canım ya ben de seninkini beğendim baya.ara ara resim koyacam fikirlerinize çok ihtiyacım olacak yani.

Ank. burnun harika olmuş. Çok doğal ve yüzünle uyumlu. Zühtü beyin ilk burunlarda başarılı olduğu bir gerçek. Benim revizyon olacağı için biraz korkuyorum. Burda kendisine revizyon olan birine rastlamadım. Bir kaç defada forumlardan bağırdım ama cevap veren olmadı. ) Sen Zühtü beyin en tecrübeli hastasısın galiba Zühtü beye revizyon olan var mı biliyormusun? Yada zühtü bey revizyonda nasıldır... Beni bilgilendirrsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…