Aman Allahim oluyom dedimm!

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Kizlar hamileyim 7+6 inanirmisinz bugun.gaz sancimdan.dogrulamadim nasil sanci ,,ve afedersinz gazimida gideremiyorum...

Arkadaş lar yarin aşılama için randevum var a benim adet kesildi böyle bir durum da be yapılır hiç bilgim yok açıl cvp kızlar

Kizlar hamileyim 7+6 inanirmisinz bugun.gaz sancimdan.dogrulamadim nasil sanci ,,ve afedersinz gazimida gideremiyorum...
Ayy ben hamileliğimin başında bi gece uykudan karın ve kasık ağrısıyla uyandım. eşime herhalde düşük ya da dış gebelik geçirdim iç kanamaya döndü diye uyandırıp apar topar hastaneye gitmiştik ahhahah. Meğer gazmış. Hıhıhı .

Haahha oda iyiymiş

Göğüsünüz şişip sertleşmişmiysi acaba birde sol kasıkta batmalar olmşmuydu
Canım kendini fazla yoklama ben hep yokladim olmayacağı aylarda bile olduğu ay içime doğdu adetten iki gün önce test yaptım benim adetim 1 hafta önceden ağrılı geçerdi bunda öyle bir şey olmadı gogsum buyudu ve adete iki gün kala iç çamaşırı bile acitir oldu dokunamiyordum kasıkta belde hafif batmalar oldu bunlar dikkat ettiklerim daha var belirti ama herkeste farklı eğer kendini diğer aylardan farklı hissediyorsan ve içine hamileyim gibi belirti geldiyse test yap

Evet haklısn böle düşününce strs yapıyorm bi iki gün daha bekliyim olmadı yapıcam tesr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…