Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bolca hareket etmen lazim.. Oluyodu banada..Kizlar hamileyim 7+6 inanirmisinz bugun.gaz sancimdan.dogrulamadim nasil sanci ,,ve afedersinz gazimida gideremiyorum...
Ayy ben hamileliğimin başında bi gece uykudan karın ve kasık ağrısıyla uyandım. eşime herhalde düşük ya da dış gebelik geçirdim iç kanamaya döndü diye uyandırıp apar topar hastaneye gitmiştik ahhahah. Meğer gazmış. HıhıhıKizlar hamileyim 7+6 inanirmisinz bugun.gaz sancimdan.dogrulamadim nasil sanci ,,ve afedersinz gazimida gideremiyorum...
Doktora bi gözük canım hamilelerin klasik sorunu bu :)Kizlar hamileyim 7+6 inanirmisinz bugun.gaz sancimdan.dogrulamadim nasil sanci ,,ve afedersinz gazimida gideremiyorum...
Belirtim yokdu canım adetim geçmişti 1 gün sadece.Mrb belirtilerin nelerdi acaba kaç gün kala öğrendn
Hmm peki çok teşekkürler .canim bolca hareket etmen lazim.. Oluyodu banada..
Neden ki?Göğüsünüz şişip sertleşmişmiysi acaba birde sol kasıkta batmalar olmşmuydu
Canim psikoloji den dolayi emin ol.Arkadaş lar yarin aşılama için randevum var a benim adet kesildi böyle bir durum da be yapılır hiç bilgim yok açıl cvp kızlar
Haahha oda iyiymişAyy ben hamileliğimin başında bi gece uykudan karın ve kasık ağrısıyla uyandım. eşime herhalde düşük ya da dış gebelik geçirdim iç kanamaya döndü diye uyandırıp apar topar hastaneye gitmiştik ahhahah. Meğer gazmış. Hıhıhı.
Göründüm canım bi.problem.yokmuş fakat ne iyi gelebilir ki banaaa.Doktora bi gözük canım hamilelerin klasik sorunu bu :)
Canım kendini fazla yoklama ben hep yokladim olmayacağı aylarda bile olduğu ay içime doğdu adetten iki gün önce test yaptım benim adetim 1 hafta önceden ağrılı geçerdi bunda öyle bir şey olmadı gogsum buyudu ve adete iki gün kala iç çamaşırı bile acitir oldu dokunamiyordum kasıkta belde hafif batmalar oldu bunlar dikkat ettiklerim daha var belirti ama herkeste farklı eğer kendini diğer aylardan farklı hissediyorsan ve içine hamileyim gibi belirti geldiyse test yapGöğüsünüz şişip sertleşmişmiysi acaba birde sol kasıkta batmalar olmşmuydu