Aman Allahımmm ..

Ella mıı :bicak: yapmayın yah ella ertesi gün hapı ve o hap 2 den fazla kullanıldığında fayda etmiyor. O kadar korunma şekli varken emzirirken ella kullanmak çok tehlikeli hiç mı araştırmadınız?

Kızlar hayır aslında, bu doğru değil. Yakın bir arkadaşım kadın doğumcu ona sormuştum, ertesi gün hapları sadece bir adet döneminde 1 kere kullanılıyor. Onun dışında güvenle kullanabilirsiniz ve etkisini de gösteriyor. Sadece şunu unutmamak gerekiyor demişti bana kendisi, ertesi gün hapları %100 etkili değilmiş çünkü yumurtlamayı erteleyerek işe yarıyor bu haplar. Örneğin ella 5 güne kadar yumurtlamayı engelliyor ancak siz hapı almadan önce halihazırda yumurtlamışsanız etkisini gösteremiyor. :stop:

Hanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
Ayy ama annesi çok tatliş, 5 sene üstüne 2. Bebiş.
Her hamilelik aynı geçmeyebilir. Bebeğiniz küçük olabilir ama çok güzel bir armağan, olumlu düşünün lütfen.
O değilde mahzuru yoksa korunma olarak hangi yöntemi kullanıyordunuz :)
Not: off hortlak kınuymuş. Nerdeyse bebek doğacak belkide doğdu. My god nasılda atladıysam. Fck fck

rabbim 5 sene icinde cektiginizi 2 senede tepe tepe vermis masallah . iki kücük cocuk berbaer cok rahat büyüyor diyorlar rabbim kolaylik versin :D

Back
X