Aman Allahm sonunda yarn ben de oluyorum ama inanlmaz heyecanlym

ya bende bugün gittim dr. ağustos sonu dedi dr. hem lkemilk alınıp hemde kemerli yeri düzeltecek estetik olucak ..

ama dr .bana yüzün şişecek moraracak .15 günde yüzün kendini anca toplayack..ameliyat sonrasaı ağrıların olucak dedi ..çok korkuyorum ..

bana destek verin ne olur kızlar ..

olan arkadaşlara lütfen :8

canım şişlikler, momarmalar kişiden kişiye değişiyor.Ama illaki olacak; sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun.Ama motivasyonun önemli bu noktada.Eger gercekten ameliyat olmayı, burnunun şeklinin değişmesini istiyorsan, ve sonucuna odaklanırsan inan atlatılılıyor.
Benim morluk ve şişliklerim 1 hafta sürmüştü . İlk 3 günüm gerçekten zordu.O da burnumdan nefes alamadığım için.Ağrım falan da olmadı.
Ondan sonra alcıdan sıkılmıştım mesela.Ama şimdi 6 haftam doldu.İyi ki de olmuşum diyorum.İnan bana sonuca odaklanırsan ve herşey içine sinerse, en önemlisi de doktoruna güvenmek, zaman çabucak geçiyor.
Ama illaki sabretmek gerekiyor.Burun estetiği biraz sabır istiyor.Ama neleri atlatmıyoruz ki, yaşarken zor gelse de zamanla iyi ki olmuşum diyorum ben su an.

Back
X