sen bide benim korkumu gormeliydin canim allahim kimsenin basina vermesin nasil kostum arka bahceye bagris cigris hele esim nasil kostu hayatim boyunca unutmayacagimYuregim agzima geldi okurken allahim cok şükür evladini sana bagislamis cok diklat etmek lazim
Unutulurmu ya okurken ben bile bagirdim ayy diye esimde ne oldu dedi onada okuttum polis kendisi dediki keske eşi yakalasaydi gorurdu o. Cok uzulduk geçmiş olsunsen bide benim korkumu gormeliydin canim allahim kimsenin basina vermesin nasil kostum arka bahceye bagris cigris hele esim nasil kostu hayatim boyunca unutmayacagim
sagol canim rabbim kimselerin basina vermesin deminden beri uyuyor kuzum nefesini dinliyorum oyle korku sardi beni dahada asla birakmam kuzumu tek basina hicbir yere yurtdisndayim canim bengeçmiş olsun rabbim korumuş benimde 4 yasinda kizim var allaha emanetler bende cook korkuyorum bu zamanda evlat sahibi olmak ne kadar zor .bu olay hangi ilde oldu
kacti pislik camda sineklik engel oldu ondan hemen cikamadi yoksa yakalardi buyuk ihtimalle yakin bir yerden geliyorduki ortadan kayboldu pislikUnutulurmu ya okurken ben bile bagirdim ayy diye esimde ne oldu dedi onada okuttum polis kendisi dediki keske eşi yakalasaydi gorurdu o. Cok uzulduk geçmiş olsun
Yuzunu filan gorebildinizmi bari birdaha karsilassaniz taniyabilirmsnzkacti pislik camda sineklik engel oldu ondan hemen cikamadi yoksa yakalardi buyuk ihtimalle yakin bir yerden geliyorduki ortadan kayboldu pislik
valla verilmis sadakam varmis hatta birdahada vermeliyim kuzum tam olayi anlamadi o abi kim biz taniyormuyuz anne dedi neden agzimi kapatmaya calisti dedi pek uzerinde durmadi sanirsam anlamadi olayiAllah korumus.. Cocugunuz icin bir travma olmaz umarim. Verilmis sadakaniz varmis
en cok arkadan gormus esim olayi tam kizimi kucagina aldiginda azicik yuzunu gormus esim zaten o sokla ciglik atti arka bahceye kos gitti yavrum diye bagirdi kendide sinekligi sokmeye ugrasiyordu siyah kapsonlu hirka varmis kosarak kacmis yakalayamadi esim ama polis surekli gezmeye basladi iki hafta icinde 4 tane cocuk kacirilip cesetleri bulunduYuzunu filan gorebildinizmi bari birdaha karsilassaniz taniyabilirmsnz
hemde nasil canim yaaa ya o olen cocuklar gibi olsaydi yada aynen dediginiz gibi kacirsaydi hergun ama hergun bin kere olurdum allahim diyorum nasil nefes alirdim birdahaAyy çok geçmiş olsun okurken gerildim yaşadığımı düşünemedim, şu an hep ya kaçırsaydı ya yavrumu bir daha göremeseydim diyosun dimi
aynen kardesim bu gozu donmus canilerin kiz erkek cocuk ayrimi yok allahindan bulsun pislik rabbim cumlemizin evlatlarini korusun aminOfff çok geçmiş olsun. Erkek kız farketmiyor artık. İğrenç sapıklar ayrım yapmıyor. İnanın kendim yaşamış gibi korktum sizin psikolojinizi düşünemiyorum bile. Rabbim cümlemizin evladını korusun. Adi yaratık. Hiç sevmem ama çok ciddi küfür edesim var.
Ay yaa cok korktum gercekten okurken bile. Demek ki oralarda yakalanmamis suclular var. cok dikkat edin bir daha bu kadar sansli olamayabilirsiniz. Cok gecmis olsun.kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrastidedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?