Çok büyük geçmiş olsun canımkizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrastidedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu
Dogruyu söylemek gerekirse pek inandirici gelmedi. Demir kapi varda, kaciran arka bahceye gelip kizini kaciracakti öyle mi? Üstelik siz evdeyken ve kaciran buna cesaret edecek..?
Yeni üye ve dizi/film gibi hikaye.. Arastirmalarda daha cok cocugun bir tanidigi cocugu kacirir diye cikiyor. Ha bu pedofillerin, cocuk kaciranlarin hic yok diye anlamina gelmez, elbette cocuklar korunmali. Ben en basit yigenim ile markete gittigimde daima yanimda tutarim. Yani acik ortamlarda korunmali fakat ev ortaminda tam 2-3 dakika gecikildigi icin biri cocugu kacirmaya calismasi hayir inandirici degil.
Ki velev ki olmus, ilk insanin aklina kk'de topik acmak mi gelir yeni üye olarak?
canim bencede firsat kolladi niye dersen ben surekli arka bahcede otururum evin arkasi gozukmuyor yoldan gecen kesinlikle beni gormez demir kapinin orasi sadece yoldan gecen gorur kizimda o kapinin onunde oynuyordu buyuk ihtimalle adam gozekledi cocugu tek sahipsiz zannetti ben camasir toplarkende beni gormedi demekki dedigim gibi cocugu orda sahipsiz tek basina zannettifırsat kollamış bence bunu tekrarlayabilir. dikkatli olun. zaten polise haber vermişsinizdir. gerçi bişi yapmaz sanırım şuan polis
inan inanain ister inanmayin allahin uzerine yemin ederim dogru bu olay keske yasamasaydim keske malasef yasadimBen de düsünmedim degil ama kim cocugu üzerinden böyle bir fantazi kurar ki? Konu sahibi belki de üye olmadan takip ediyordu ve herkesi uyarmak istedigi icin kayit oldu.
Ben de düsünmedim degil ama kim cocugu üzerinden böyle bir fantazi kurar ki? Konu sahibi belki de üye olmadan takip ediyordu ve herkesi uyarmak istedigi icin kayit oldu.
valla bu kadarina pessss diyorum cocugum uzerinden neden boyle seyler uydurayimda buraya yazayim kiiii buraya konu acmamin sebebide annelerin daha fazla dikkat etmesi bir anlik dalginligim kizimin canina mal olcakti 4 cocuk iki hafta icinde kacirilmis ve aci sonla bulundu sepeti iceri birakip cikacakdim kiii aklima diger cocuklarin olayi gelmedi bir anlik dikkatsizligimden kaynaklandi babada marketten geldi evin salon cami buyuk ordaki karartinin ne olduguna dikkatli bakinca kizimi adamin kucaginda gormuskiii zaten sineklik cikmadi eger hemen sokulseydi esim adami kesin yakalardiPek sanmam, yoksa baslikta söylerdi "uzun zamandir burayi takip ediyorum ve sizi uyurmak icin..." Zaten cocugu var mi yok mu bilmiyoruz ki. Bizim ile kafa bulan liseli bir kiz yada eksi'den gelen biride olabilir.
Hayir bide yazmis bulundugu yerde 4 cocuk kacirilmis ölmüs diye, eh o halde cocugu disariya birakmak niye, tek basina? Madem baba camdan bakabiliyor, niye cocuk ile bahcede degil? Sineklik nasil dakikada cözülüyor?
Hayir dese cocugum disarda sokakta oynarken bu oldu, inandirici olurdu, cünkü bu daha önce olan seyler. Sanirim daha dram olsun diye arka bahceden bahs ediyor.
sagol canim allah razi olsun yeminle halen daha titreye titreye yaziyorum buyuk ihtimallede atimicam bu korkuyu kizimda uyudu bu olaydan sonra sonra uyandi ve ayni seyi sorup duruyor bide kuzum abi diyor oyle hayvana abi neden beni kucagina aldi neden agzimi kapatmaya calisti diyor yardimmi alsam dr gidip psikolojik olarak etkilendimi acaba kizlar icinizde varmi anlayan allah rizasi icin soyleyin unuturmu kizim bu olayi yoksa dahada buyurmu icindeAllahim tum annelere yardimci olsun
birakin isi gucu hepsi yerine gelir cocuklarinizi gözünüzün onunden ayirmayin malesef cok kötü durumdayiz
kizim 18 yasinda inanin hala korkarim
insani psikopat yapiyor bu tur olaylar
cok geçmiş olsun tekrar bitanem
kuzucugu benim yerime koklaya koklaya opun olurmu
aynen canim allah korudu kuzumu simdide kendimi suclamaya basladim acaba icerde cokmu durdum adam ne zamandir gozekliyordu kizimi deli gibi sorular soruyorum kendi kendime rabbim kokunu kurutsun boyle serefsizlerinAllah korumuş kardeşim...
Serefsizler her yerde artık.
aynen canim allah korudu kuzumu simdide kendimi suclamaya basladim acaba icerde cokmu durdum adam ne zamandir gozekliyordu kizimi deli gibi sorular soruyorum kendi kendime rabbim kokunu kurutsun boyle serefsizlerin
vericem zaten rabbime sukurler olsun kizimi bana bagisladi gecenlerde arkadasimda anlatti hatta markette su iciyordum kafami egdim kaldirdim kizim yok avm yi altina ustune getirdik guvenlik polis yok yer yarildi icine girdi sanki kizim yok diyor cocuk kendi dilinde persianca bir bayan gorup neden agliyorsun demis oda annemi kaybettim demis gel ben seni ona gotureyim demis kadin tutmus elinden gotururken kameralardan polis takip edip bulmus karakola goturuyordum demis kadin artik ne derece dogru soyluyordu diyor arkadas gercekdende goturuyormuydu acaba dedi bir anlik bosluk iste artik hic ayrilmam kizimdan hic ders oldu bana basa gelmeden anlamiyormus insan o zaman arkadasim anlattigindada basit gelmisdi yasamamistim cunku o korkuyuAmiin... Bir yere sadaka verin lütfen. Çocuk sevindirin. İnsan bi anlık boşluğa kurban gidiyor işte. Çok sukur bir şey olmamış. Her an tetikte olmak lazım işte çocuk olunca
sagol canim ben yurtdisinda avusturyadayim tum zalimler idam edilsin evet dogru soyluyorsuncanım cok buyuk gecmis olsun Allahım herkesin evladını korusun.yemin ederim boyle pislikler için idam geri getirilmeli.bu vatanda boyle pisliklerin yaşamaya hakkı yok.
hangi ilde ve hangi ilçede oldu bu olay cok merak ettim
aynen bizde sokaklarda buyuduk simdi dunyanin hicbir yeri guvenli degilEskiden çocuklar sokakta oynarlardı, şimdi bilgisayar başında diye hayıflanmamak gerekiyor.
Ne yazık ki sokakları geçtim apartman önleri bile hiç güvenli değil.
Allah korumuş.
asla yapmam iyi ders oldu bana allahdan kizima birsey olmadi cok sukurİnşallah birdaha aynı hatayı tekrarlamazsınız.
Allah korumuş ve buyuk geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?