• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aman cok dikkat edelim yavrularimiza

ayy geçmiş olsun Allah korumuş. Ben çocukken bizim binada da olmuştu aynı şey. Son katta oturuyorduk. yan dairedeki çocuklarda bina aralığında oynuyoduk ben su içmeye girdim içeri oynadığım arkadaş benden iki yaş küçüktü 6 7 yaşlarındaydı. adam yukarı çıkmış taa son kata arkadaşıma görevlinin dairesini arıyorum beni götürünmü demiş arkadaşıma oda saf ya tamam götüreyim diye asansöre binerken annesi çıkıyo dışarı. adamı azarlıyor falan ama o sırada adam sıyışıyo hemen. nasıl korkmuştum. şimdi o zamanı hatırlattın bana.

ayy geçmiş olsun Allah korumuş. Ben çocukken bizim binada da olmuştu aynı şey. Son katta oturuyorduk. yan dairedeki çocuklarda bina aralığında oynuyoduk ben su içmeye girdim içeri oynadığım arkadaş benden iki yaş küçüktü 6 7 yaşlarındaydı. adam yukarı çıkmış taa son kata arkadaşıma görevlinin dairesini arıyorum beni götürünmü demiş arkadaşıma oda saf ya tamam götüreyim diye asansöre binerken annesi çıkıyo dışarı. adamı azarlıyor falan ama o sırada adam sıyışıyo hemen. nasıl korkmuştum. şimdi o zamanı hatırlattın bana.
allah korumus arkadasinizida ablamda 7 yasndayken her aksam babamin gelme saati kapinin onune cikar orda beklermis birgun ciglik cigliga annem icerden nasil kosmus kadin duvarlara carpa carpa iki tane adam arabaya bindirmeye calisiyorlarmis zorla tum komsular cikmis ne oldugunu anlayinca ellerine ne gectiyse atmislarda o kadar insan bir plakayi almayi akil edememisler annem hep soyler durur

allah korumus arkadasinizida ablamda 7 yasndayken her aksam babamin gelme saati kapinin onune cikar orda beklermis birgun ciglik cigliga annem icerden nasil kosmus kadin duvarlara carpa carpa iki tane adam arabaya bindirmeye calisiyorlarmis zorla tum komsular cikmis ne oldugunu anlayinca ellerine ne gectiyse atmislarda o kadar insan bir plakayi almayi akil edememisler annem hep soyler durur
çok kötü bi travma valla allah basa vermesin. kötülerden korusun herşeyin hayırlısını versin. böyle şeyleri duydukça çocuk yapmaktan vazgeçiyorum inan.

Nasıl yaniiii!!! Okurken şok oldum
Allahım çok kötü bir hal aldı dünya sen koru Melek'lerimizi. İnşallah çocuk ileri de bu durumu hatırlamaz. Psikolojik yardım alın bence hemen

Savurgan, dört gözle Avusturya gazetelerini haberlerini tariyorum. Kacirilip öldürülmüs 4 cocuk haberi arsivlerde bile bulamiyorum. Viyana'da ki arkadasim da panik oldu. Lütfen detay verin kadin gidip ek kilit alacak balkona pencereye. Saat 5'te bütün dükkanlar kapaniyor pazartesiye kadar. Avusturya'da hangi sehir hangi mahallede yasiyorsunuz? Belki ben bulamiyorum haber linki verebilirmisiniz?

kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrasti :KK61: dedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile :KK61::KK61:kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu
aman cocugun yaninda konusmayin bu konuyu artik. gerekli onlemleri alin, gerekli bilgiyi cocugunuza verin ama konuyu kapatin. ben 8 yasindayken bir bayan tarafindan kacirildim.kendi cabamla elinden kurtulup kactim. 28 yasindayim hala bana biraktigi etkiyi hayatimin her alaninda goruyorum. liseye kadar cok cektim sonra duzelmeye basladi hersey. bozmayin yavrunun psikolojisini. cok gecmis olsun.

Bence birine sadaka verin Allah korumuş. İşte 10 saniye bile yetiyor bir anlık dalgınlık yetiyor. Markete gidiyorum yeğenimle orada bile elini bırakamıyorum. İki sokak öte de market göndermiyoruz markete. Nasıl lanet bir dünya olduk, kirletti insanoğlu elbirliği ile. Artık bayramlarda çocuklar gelmiyor kapıya. Ben sokaktan eve girmezim çocukken.

Savurgan, dört gözle Avusturya gazetelerini haberlerini tariyorum. Kacirilip öldürülmüs 4 cocuk haberi arsivlerde bile bulamiyorum. Viyana'da ki arkadasim da panik oldu. Lütfen detay verin kadin gidip ek kilit alacak balkona pencereye. Saat 5'te bütün dükkanlar kapaniyor pazartesiye kadar. Avusturya'da hangi sehir hangi mahallede yasiyorsunuz? Belki ben bulamiyorum haber linki verebilirmisiniz?
canim ozelden yaziyorum sana bak

aman cocugun yaninda konusmayin bu konuyu artik. gerekli onlemleri alin, gerekli bilgiyi cocugunuza verin ama konuyu kapatin. ben 8 yasindayken bir bayan tarafindan kacirildim.kendi cabamla elinden kurtulup kactim. 28 yasindayim hala bana biraktigi etkiyi hayatimin her alaninda goruyorum. liseye kadar cok cektim sonra duzelmeye basladi hersey. bozmayin yavrunun psikolojisini. cok gecmis olsun.
evet aynen esimde dedi konuyu kapatalim ve cokda panikli haller yapma cocuga gozun uzerinde olsun ben yokken ona bellide etme dedi yok konusmuyacagiz artik yaninda birkac gune kadarda unutur sanirsam insaallah oyle umut ediyorum

Canim Rabbim korumuş iyi ki bi gormussunuz hem çok dikkatli olmak gerek gerçekten o pisliklerde bulunur da cezalarını çekerler insallah

Çok gecmiş olsun , imkanınız ölçüsünde sadaka falan verin bence . Bu korku bir ömür gitmez .
Allah kimseye yaşatmasın .

İlla ki bir yerlerde kamera falan vardır , polis detaylı inceleme yapsa birine takılmış olabilir belki .

Bence birine sadaka verin Allah korumuş. İşte 10 saniye bile yetiyor bir anlık dalgınlık yetiyor. Markete gidiyorum yeğenimle orada bile elini bırakamıyorum. İki sokak öte de market göndermiyoruz markete. Nasıl lanet bir dünya olduk, kirletti insanoğlu elbirliği ile. Artık bayramlarda çocuklar gelmiyor kapıya. Ben sokaktan eve girmezim çocukken.
aynen cok pis kirlendi dunya evet bende asla birakmam hele o bayramlarda kapi kapi gezerdik komsulari simdi nerde yok artik oyle bir dunya :cry:

Çok gecmiş olsun , imkanınız ölçüsünde sadaka falan verin bence . Bu korku bir ömür gitmez .
Allah kimseye yaşatmasın .

İlla ki bir yerlerde kamera falan vardır , polis detaylı inceleme yapsa birine takılmış olabilir belki .
sagol canim evin kamerasi var lanet olacasi calismiyor ev sahibi yikilacak zaten diye yaptirmiyor birkac yila yikip yenisini yaptircakmis komsularda bizim bahceyi gosteren kamera taktiramaz yasak evet bu korku hic gecmeyecek dogru

sagol canim evin kamerasi var lanet olacasi calismiyor ev sahibi yikilacak zaten diye yaptirmiyor birkac yila yikip yenisini yaptircakmis komsularda bizim bahceyi gosteren kamera taktiramaz yasak evet bu korku hic gecmeyecek dogru
Bahçenizi değil de , caddelerde , civar yollarda hiç kamera yok mu ? Koşan bir adam birilerinin dikkati çekmiş olabilir . Keşke bulunabilse .
Allah korusun kızınızı , tüm cocukları ...

canim ozelden yaziyorum sana bak

Iyi de niye özelden yaziyorsunuz, genel yazin herkes okusun.Konu sahibi bana Avusturalya yerine yanlislikla Avusturya yazmisim diye özel mesaj gönderdi. Avusturya'daki arkadasimi bosuna paniklendirdim.Ben israrla neresi nerede yasiyorsunuz diye sorarken gayet ciddiydim. Ben de yurtdisindayim cünkü cevre ülkelerde de tanidiklarim var. Simdi ben de konunuzu sahte bulanlara katiliyorum. Ne Avusturya ne de Avusturalya'da bahsettiginiz kacirilip öldürülen cocuk haberlerini bulamadim. Konunuzun dogrulugunu kanitlamak icin lütfen haber linki verin. Polise gitmissiniz olayi anlatip ifade vermissiniz. Ifade tutanaginizi yer ve isim bilgilerini gizleyerek de yayinlayabilirsiniz. Site yöneticileri bildigim kadariyla IP adresinden konum görebiliyorlar.

Yine de artik pek ihtimal vermiyorum ama konu dogruysa gecmis olsun.Haber linki yayinlarsaniz da sizden özür dileyecegim.

Bahçenizi değil de , caddelerde , civar yollarda hiç kamera yok mu ? Koşan bir adam birilerinin dikkati çekmiş olabilir . Keşke bulunabilse .
Allah korusun kızınızı , tüm cocukları ...
ahhhh canim yerde yat ol kimse bakmaz ikincisi bizim buralari sabahdan bosalir teee 6 gibi baslar komsular eve gelmeye evde olanlarda hep 3 maymunu oynar gormedik duymadik bilmiyoruz konumundan asla disari cikmazlar zaten hepsi farkli ulkelerden geliyor turk olsa yardimci olur ama yokkkk :cry:keske olsaydida o serefsiz bulunsaydi

ahhhh canim yerde yat ol kimse bakmaz ikincisi bizim buralari sabahdan bosalir teee 6 gibi baslar komsular eve gelmeye evde olanlarda hep 3 maymunu oynar gormedik duymadik bilmiyoruz konumundan asla disari cikmazlar zaten hepsi farkli ulkelerden geliyor turk olsa yardimci olur ama yokkkk :cry:keske olsaydida o serefsiz bulunsaydi
Nerdesiniz siz?

Önce Avusturya sonra Avusturalya olarak degisti. Konu sahibi bana taninmak istemedigi icin özelden mesaj yazdigini belirtiyor. Simdi de bir link koymus tikliyorsun "sorry we can't find the page you requested" hatasi veriyo acilmiyor. Aradiginiz sayfayi bulamiyoruz mealinde. Kopyala yapistir yaptigi bir yazida da 12 yasinda öldürülmüs bir kizin haberi var. Kacirilan ve öldürülen 4 cocukla ilgili hic bir belge haber yok.

Savurgan bana bir daha özel mesaj göndermeyin sizi engelliyorum. Anneyim iki kücük kizim var durduk yere strese girdim. Yok cocuk kacirma yok öldürme, nedir ya hafta sonu ailece evdeyiz huzurluyuz huzur kaciriyorsunuz böyle. Ne amacla niye yapiyorsunuz bunu bilmiyorum ama bana göndermeyin özel mesaj falan. Almanca bilen cikti diye Avusturya Avusturalya oldu. Eee Ingilizce de bilen var.

Hanimlar daha önce yapmadim yol gösterin bu kib sadece tikliyor muyum?

Back
X