• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aman cok dikkat edelim yavrularimiza

Çok geçmiş olsun Rabbim tüm yavrularımızı korusun.
Peşini pırakmayın diger insanlarında canı yanmasın:(

Önce Avusturya sonra Avusturalya olarak degisti. Konu sahibi bana taninmak istemedigi icin özelden mesaj yazdigini belirtiyor. Simdi de bir link koymus tikliyorsun "sorry we can't find the page you requested" hatasi veriyo acilmiyor. Aradiginiz sayfayi bulamiyoruz mealinde. Kopyala yapistir yaptigi bir yazida da 12 yasinda öldürülmüs bir kizin haberi var. Kacirilan ve öldürülen 4 cocukla ilgili hic bir belge haber yok.

Savurgan bana bir daha özel mesaj göndermeyin sizi engelliyorum. Anneyim iki kücük kizim var durduk yere strese girdim. Yok cocuk kacirma yok öldürme, nedir ya hafta sonu ailece evdeyiz huzurluyuz huzur kaciriyorsunuz böyle. Ne amacla niye yapiyorsunuz bunu bilmiyorum ama bana göndermeyin özel mesaj falan. Almanca bilen cikti diye Avusturya Avusturalya oldu. Eee Ingilizce de bilen var.

Hanimlar daha önce yapmadim yol gösterin bu kib sadece tikliyor muyum?
Anlamadim. Bana da atti mesaj. Bir de cevap yazdim. Ne yani sahte mi konu ?

Önce Avusturya sonra Avusturalya olarak degisti. Konu sahibi bana taninmak istemedigi icin özelden mesaj yazdigini belirtiyor. Simdi de bir link koymus tikliyorsun "sorry we can't find the page you requested" hatasi veriyo acilmiyor. Aradiginiz sayfayi bulamiyoruz mealinde. Kopyala yapistir yaptigi bir yazida da 12 yasinda öldürülmüs bir kizin haberi var. Kacirilan ve öldürülen 4 cocukla ilgili hic bir belge haber yok.

Savurgan bana bir daha özel mesaj göndermeyin sizi engelliyorum. Anneyim iki kücük kizim var durduk yere strese girdim. Yok cocuk kacirma yok öldürme, nedir ya hafta sonu ailece evdeyiz huzurluyuz huzur kaciriyorsunuz böyle. Ne amacla niye yapiyorsunuz bunu bilmiyorum ama bana göndermeyin özel mesaj falan. Almanca bilen cikti diye Avusturya Avusturalya oldu. Eee Ingilizce de bilen var.

Hanimlar daha önce yapmadim yol gösterin bu kib sadece tikliyor muyum?
Allahım yarabbim işim gücüm yokda burda yalanlar uydurcam hanım efendi geçen mc donalsın kocaman ekranında bile koymuşlar çoçuk kayıp evin önünden kaçırılmış isterseniz inanın isterseniz inanmayın kimseyi kandırcak halim yok anneyim ben bugünde kuzumun başına geleni paylaşdım ne amacım yada çıkarım olabilirkiii böyle saçma sapan şeyler yazıpda olmayan birşeye çoçuğumu alet bile etmem bide suç işlemişim gibi kiplemiş beni

Hayır canım sahte falan değil evet avustralyada yaşıyorum bu olayıda sabah saatlerinde yaşadım keşke yaşamaz olsaydım da burayada yazmaz olsaydım zaten sabah sabah yeteri kadar üzüldüm bide yalancılıkla suçlanır oldum o 4 çoçuk haberi farklı farklı haberlerde çıkdı bir tanesini hatta mc donaldtın tanıtım yapan ekranına koymuşlar gören duyan bir bilgisi olur diye hayret birşey yaaa işim gücüm yokda yavrumun üzerinde sahte konu açıçam

Son düzenleme:
Verilmis sadakaniz varmis kardes okurken bile yuregim agzima geldi aman gozunun onunden ayirma yavrunu aman ne hale geldi bu dunya boyle cocuklari bahceye salamiyor millet eskiden biz sokaklardan toplanmazdik Rabbim korusun evladini butun cocuklaru korusun guzel Allahim

Beni de Avusturya'da yasayan arkadasim uyandirdi. Böyle böyle olaylar olmus dikkat et cocuga dedim. Arkadasim bana "saka mi yapiyorsun Avusturya'da ayni sehirde hem de ayni mahallede iki hafta icinde 4 cocuk kacirilip öldürülecek ve ben hic duymuycam böyle bir haberi, yer yerinden oynar burada öyle bir sey olsa dedi. Yine de " simdi cocugu uyutuyorum varsa böyle bir sey gidip pencerelere ek kilit alicam" dedi. Sonra ben biraz arastirayim nasil olmus nerde olmus deyip bir sey bulamayinca konu sahibinden link istedim. Almanca bilen biri cikti panigiyle yer Avusturalya olarak degisti. Avusturalya hatta Sydney haberlerini gazeteleri arsivleri falan karistirdim hic böyle bir haber yok. Hatta facebookta missing children diye bir sayfa var orada bile kacirilmis öldürülmüs 4 cocuk yok. Bana özel mesaj atarak link gönderdi ama link calismiyor. Arkasindan 12 yasinda nehirde ölüsü bulunan bir kizin haberini kopyala yapistir yapti. Poliste mutlaka tutanak tutulmustur ifade verilip imzalanmistir. Isimleri adresi gizleyip paylasin tutanagi dedim ona da yok.

Özel mesaj atmamin nedeni burada taninmak istemedigim icin diyor. Bana ve anladigim kadariyla baska üyelere özel paylasim yapiyor, acik acik olay dogru madem inanmiyorsuniz bakin bunlar da yazili basin haberleri diye bir link yok ortada. Baska bir konu olsa banane ya der gecerim okumam devamini da cocuk lafi gecince dikkat kesildim. Sahte konu acanlari anlar anlamaz egleniyor kendince zavalli diyorum ama cocugumu kaciracaklardi hem de bu mahallede iki haftada 4 cocuk kacirildi öldürüldü deyince neymis nasil olmus okuyayim dedim. Bu olaylarin haber linkini paylasin sizden özür dileyeyim dedim ama yollamiyor nedense. Yine de lafimin arkasindayim özür dilemekten cekinmem.

Verilmis sadakaniz varmis kardes okurken bile yuregim agzima geldi aman gozunun onunden ayirma yavrunu aman ne hale geldi bu dunya boyle cocuklari bahceye salamiyor millet eskiden biz sokaklardan toplanmazdik Rabbim korusun evladini butun cocuklaru korusun guzel Allahim
Amin canım birde acayip tecrübeli birisi demekki eşimle kafayı toparladıkça hesaplıyoruz parçaları tamamlamaya çalışıyoruz bak eşim cama doğru dönük adam çoçuğuma yaklaştığında demekki camdan gözükmeyim diye büyük ihtimalle altından eğilerek geçti mümkün değil görürdük ilk daha bahçeye girdiğinde o kadar tecrübeli işte pislik adi rabbim tüm masumları korusun

Amin canım birde acayip tecrübeli birisi demekki eşimle kafayı toparladıkça hesaplıyoruz parçaları tamamlamaya çalışıyoruz bak eşim cama doğru dönük adam çoçuğuma yaklaştığında demekki camdan gözükmeyim diye büyük ihtimalle altından eğilerek geçti mümkün değil görürdük ilk daha bahçeye girdiğinde o kadar tecrübeli işte pislik adi rabbim tüm masumları korusun
Aman dikkat

Beni de Avusturya'da yasayan arkadasim uyandirdi. Böyle böyle olaylar olmus dikkat et cocuga dedim. Arkadasim bana "saka mi yapiyorsun Avusturya'da ayni sehirde hem de ayni mahallede iki hafta icinde 4 cocuk kacirilip öldürülecek ve ben hic duymuycam böyle bir haberi, yer yerinden oynar burada öyle bir sey olsa dedi. Yine de " simdi cocugu uyutuyorum varsa böyle bir sey gidip pencerelere ek kilit alicam" dedi. Sonra ben biraz arastirayim nasil olmus nerde olmus deyip bir sey bulamayinca konu sahibinden link istedim. Almanca bilen biri cikti panigiyle yer Avusturalya olarak degisti. Avusturalya hatta Sydney haberlerini gazeteleri arsivleri falan karistirdim hic böyle bir haber yok. Hatta facebookta missing children diye bir sayfa var orada bile kacirilmis öldürülmüs 4 cocuk yok. Bana özel mesaj atarak link gönderdi ama link calismiyor. Arkasindan 12 yasinda nehirde ölüsü bulunan bir kizin haberini kopyala yapistir yapti. Poliste mutlaka tutanak tutulmustur ifade verilip imzalanmistir. Isimleri adresi gizleyip paylasin tutanagi dedim ona da yok.

Özel mesaj atmamin nedeni burada taninmak istemedigim icin diyor. Bana ve anladigim kadariyla baska üyelere özel paylasim yapiyor, acik acik olay dogru madem inanmiyorsuniz bakin bunlar da yazili basin haberleri diye bir link yok ortada. Baska bir konu olsa banane ya der gecerim okumam devamini da cocuk lafi gecince dikkat kesildim. Sahte konu acanlari anlar anlamaz egleniyor kendince zavalli diyorum ama cocugumu kaciracaklardi hem de bu mahallede iki haftada 4 cocuk kacirildi öldürüldü deyince neymis nasil olmus okuyayim dedim. Bu olaylarin haber linkini paylasin sizden özür dileyeyim dedim ama yollamiyor nedense. Yine de lafimin arkasindayim özür dilemekten cekinmem.
Canım aynı mahallede aynı semtte demedim avustralyada çoçuklar kaçırılmış ve öldürülmüş çoğuda mahkeme sonuçlanmadan gazetelere çıkmıyor ama bizler duyuyoruz türk toplumunla iç içe olduğumuzdan sana attığım linkdeki kız ailesi okul öncesi be sonrası bakım yerine vermiş kızı sabah bakım yeri erken bırakmış okula be kız okuldan kaçırılmış sonrada ölüsünü bulmuşlar diğer 1 çoçuğuda annesinin sevgilisinin öldürdüğü ortaya çıkdı ses yapıyor diye bir tanesinide daha öncede yazdım mc donaldsın ekranında gördüm diğer çoçukda afganlı erkek çoçuğu top oynarken kaçırılmış ve tecavüze uğramış daha mahkeme sonuçlanmadığı için tvlerde gösterilmiyor arkadaşımın eşinin çalıştığı yerin sahibinin yeğeni benim kızımında başına böyle birşey bu sabah itibariyle geldi gelmez olaydı evet avustralyada yaşadığımı yazmadım takiiii sen ortalıkda yazana kadar ben kimse bana inansın demedim yaşadığım olayı paylaştım ama sen ısrarla yaşadığım olayı yaşamamış gibi bir çabadasın keşke yaşamasaydım en azından miniğim böyle bir olaya maruz kalmazdı bende konu açmazdım yeminle pişman oldum çoçuğumun yaşadıklarınamı üzeleyim birde millete kanıtlamaylamı almanca paniği galanda yapmadım almanca tek kelime bilmem onu nerden çıkardınız anlayamadım ayıpmı günahmı almanca bilmemek

http://www.9news.com.au/National/20...s-for-information-in-Tiahleigh-Palmer-murder-

Bana gönderilen link bu ve bu üyenin bana yazdigi özel mesaj da ekli dosyada. Ilgilenen varsa okusun Afgan'li cocuk Mcdonalds falan hicbir sey yazmiyor. Ben konuyu takibi birakip
image.webp
cikiyorum artik.

kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrasti :KK61: dedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile :KK61::KK61:kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu
zaten ne oluyorsa o 2-3 dakika içinde oluyor..

Kızınızın yanında bu olayı çok dillendirmeyin.. Küçüktür, daha aklı ermiyor, anlamaz demeyin. Ben 1 ay sonra 30'uma giricem ve senin kızın gibi 4 5 yaşlarındayken parkta kulağımdaki altın küpeyi almaya çalışan ve beni sallangaçtan düşüren komşumun kızlarını daha dün gibi hatırlıyorum.. İnsanın alt benliğinde gizleniyor bu olaylar ve buna benzer durumları yaşayınca ya da okuyunca yeniden canlanıyor o anılar.. Olayı irdelemeye çalışırsa korku duymayacağı, etkilenmeyeceği şekilde cevaplayın..

Geçmiş olsun.. Rabb'im korusun..

Kızınızın yanında bu olayı çok dillendirmeyin.. Küçüktür, daha aklı ermiyor, anlamaz demeyin. Ben 1 ay sonra 30'uma giricem ve senin kızın gibi 4 5 yaşlarındayken parkta kulağımdaki altın küpeyi almaya çalışan ve beni sallangaçtan düşüren komşumun kızlarını daha dün gibi hatırlıyorum.. İnsanın alt benliğinde gizleniyor bu olaylar ve buna benzer durumları yaşayınca ya da okuyunca yeniden canlanıyor o anılar.. Olayı irdelemeye çalışırsa korku duymayacağı, etkilenmeyeceği şekilde cevaplayın..

Geçmiş olsun.. Rabb'im korusun..
Sağol canım tabbim cümlemizin evlatlarını korusun amin yok dile getirmiyecem ama o ara ara soruyor o abi kimdi sen tanıyonmu diyor neden ağzımı kapatmaya çalıştı neden kucağına alıp bahçeden çıkmaya uğraştı soruları soruyor ve ısrarla cevap bekliyor kesinlikle aile drlumla konuşup beni nereye kime gitmek gerekli yönlendirsin kızım biliyor sanki adamın onu kaçırmaya çalıştığını annesi babası olarak net cevap istiyor pazartesi ilk işim o olcak inşaallah

Sağol canım tabbim cümlemizin evlatlarını korusun amin yok dile getirmiyecem ama o ara ara soruyor o abi kimdi sen tanıyonmu diyor neden ağzımı kapatmaya çalıştı neden kucağına alıp bahçeden çıkmaya uğraştı soruları soruyor ve ısrarla cevap bekliyor kesinlikle aile drlumla konuşup beni nereye kime gitmek gerekli yönlendirsin kızım biliyor sanki adamın onu kaçırmaya çalıştığını annesi babası olarak net cevap istiyor pazartesi ilk işim o olcak inşaallah

Tabi uzman bir kişiden yardım almak en sağlıklısı..

Bırak çocuk yaştaki etkilenmeyi, anne karnında bile yaşananlardan etkilenen vakalar var..

Bu durum ilerde sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyerek davranış bozukluğuna kadar varan ruhsal hastalıkları ortaya çıkarabilir..

İlerde okul, iş, evlilik hayatında güvensiz, pasif, korkularla yaşayan bir kız olmaması açısından tedbir almak en hayırlısı ve en doğru olanı..

sagol canim rabbim kimselerin basina vermesin deminden beri uyuyor kuzum nefesini dinliyorum oyle korku sardi beni dahada asla birakmam kuzumu tek basina hicbir yere yurtdisndayim canim ben
Hangi ülkedesin canım yaa ben de yurtdışındayım,allah korumuş yavrunu

Back
X