aman dikkat hanimlar

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.774
7.047
358
İzmir
Basima gele dolandiricilik olayini anlatayim size haberiniz olsunda siz bu tuzağa dusmeyin... cep telefonu faturamın odendigi mesajını aldim bu gun sasirdim operatoru arayacaktim bi numara aradı ... karsidaki kisi hüngür hüngür aglıyor yanlislikla sizin faturanızı odedim babamin numarası diye ... lutfen parayı bana gerı gonderin diye... Faturamda 350 lira o kadar param yok bende bu ay geciktirecektim zaten faturayı nasıl yapayım nerden para bulayım diye dusunurken icime bi kurt dustu... iyikide dusmus bunlar dolandiriciymis... sizin faturanizi odeyip sizi ariyor parayı geri gondermenizi istiyor aynı zamanda bankayı arayio yanlis numaranin odemesini yaptikları icin para iadesi istiyorlar ... siz inanıp para yollarsaniz olar hem sizin parayı alıyor hem kendi paralarini bankadan geri aliyor... Ha bide su var benim karsima bu fatura 2 yada 3 ay sonra faiziyle cikacak dolandirilmadim ama bu faiz benim cebimden cikacak ... Allah nasıl biliyorsa oyle yapsin bu insafsizlari

faturayı odemisler olan onlara oldu yani:)) ee tamamda bu yolla kandırmakda zor herkesde yollamaz ya bunlar baya cetrefilli yoldan dolandırmaya calısmıslar:)

faturayı odemisler olan onlara oldu yani:)) ee tamamda bu yolla kandırmakda zor herkesde yollamaz ya bunlar baya cetrefilli yoldan dolandırmaya calısmıslar:)

Onlara olan birsey yok aslinda paralarini bankadan geri alacaklar olan bana oldu faiziyle fatura odeyecegim ... eger kanip gonderseydim daha fena olacakti

Banka niye ödeme yapacak ? Dolandırıcı oldukları aşikar değil mi

Banka neden iade etsin ki

Yanlış ödediğini nasıl kanıtlayacak

Sonuçta faturayı öderken bilgileri giriyor emin misin diyor ödüyorsun banka neden parasını iade etsin

Yine gişede ödeyince de ilk harfleri söylüyor vs ondan sonra alıyor parayı

Bankayı ikna etmek için kendi adına faturalı yakın numara olmalı ki yanlışlık oldu desin siz şimdi atıyorum sizin numara 3459865 iken gidip 2137634 öderseniz nasıl yanlışlık olmuş olacak ki

Ben anlamadım yahu :KK64:

Kısaca ozet geceyim dolandiricilar benim faturami odeyip yanlislikla odedik diyip benden o parayi onlara gondermemi istiyorlar ben inanip gonderirsem hem benim yolladigim parayi indiriyor cebe hemde kredi kartlariyla yanlis faturayi odedikleri icin bankadan odemeyi geri aldirip kendi paralarinida kurtariyorlar... yine bile insanin akli almiyor ama en ozet hali bu :)

Kısaca ozet geceyim dolandiricilar benim faturami odeyip yanlislikla odedik diyip benden o parayi onlara gondermemi istiyorlar ben inanip gonderirsem hem benim yolladigim parayi indiriyor cebe hemde kredi kartlariyla yanlis faturayi odedikleri icin bankadan odemeyi geri aldirip kendi paralarinida kurtariyorlar... yine bile insanin akli almiyor ama en ozet hali bu :)

Oy oyyy çok cikcikli bir işmiş

Banka neden iade etsin ki

Yanlış ödediğini nasıl kanıtlayacak

Sonuçta faturayı öderken bilgileri giriyor emin misin diyor ödüyorsun banka neden parasını iade etsin

Yine gişede ödeyince de ilk harfleri söylüyor vs ondan sonra alıyor parayı

Bankayı ikna etmek için kendi afına faturalı yakın numara olmalı ki yanlışlık oldu desin siz şimdi atıyorum sizin numara 3459865 iken gidip 2137634 öderseniz nasıl yanlışlık olmuş olacak ki

Valla bankacı arkadaslar varsa bi aciklasalar banada bende ogrenmis olsam ... ama malesef oluyor iste

Onlara olan birsey yok aslinda paralarini bankadan geri alacaklar olan bana oldu faiziyle fatura odeyecegim ... eger kanip gonderseydim daha fena olacakti

parayi bankadan alma diye birsey olamaz yaa , oyle vezneye gidip yanlis olmus geri ver diyemezsin preseduru olmali onun...

Back
X