Bence de açıklasınlarValla bankacı arkadaslar varsa bi aciklasalar banada bende ogrenmis olsam ... ama malesef oluyor iste
Zira telefon numaram annem adına ödemeyi eşim yaptı soyadı da tutmuyor yanlış yaptım deyip geri mi alacak parayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de açıklasınlarValla bankacı arkadaslar varsa bi aciklasalar banada bende ogrenmis olsam ... ama malesef oluyor iste
parayi bankadan alma diye birsey olamaz yaa , oyle vezneye gidip yanlis olmus geri ver diyemezsin preseduru olmali onun...
Biçok kişi dolandırıcı olmadıklarını anlamasa da göndermezayrıca çok riskli, böyle şeyler hemen duyulur kaç kişiye yapabilirler ki bunu. Saçma gareket etmişler.
Geçen beni de aradılar sözde 3 yıl önce sigorta yaptırmışım da bir defaya mahsus 350 lira yollamam gerekiyomuş. Saydım sövdüm çıkıp direk karakola verdim numarayı. Bence siz de şikayet edin. Saf insanları kabdırabilirler.
Bence de açıklasınlar
Zira telefon numaram annem adına ödemeyi eşim yaptı soyadı da tutmuyor yanlış yaptım deyip geri mi alacak parayı
Dolandiricilik sektor olmus yazik.
Birde kuzenimi arayip kardesime gonderecegim par uanlislikla sizin hesaba aktarmisim kart nonuzu ve sifrenizi verin bu yanlisligi gidereyim demisler kuzenimde ben karakola giderim varsa yanlislik giderilir deyince sakk kapatmislar.
o zaman bir odeme noktasi yani bayii ile organize bu suclularOdeme kredi kartıyla yapiliyor o yuzden karta iade ediliyormus
o zaman bir odeme noktasi yani bayii ile organize bu suclular
Ödeme miktarı yüksek olanları arıyorlar genelde sanırım 50-100 lira için aramazlar umarım :)
Yok artık ne vicdansızlar ya70 liralik faturada odenmis nasıl bir istir anlamadim ... 70 liraya ugrasmaya deymez dersin ama adamlar ugrasiyor malesef...
İki tane cep telefonu taksitide icinde ama sadece konusma faturası degil yani![]()
Sizin telefonunuza 'faturanız ödenmiştir' mesajı geldiyse faiz edemezsiniz. Sonra para geri alınır ve banka odenmemistir mesajı gönderirse o zaman gider ödersiniz. Üzerinden aylar geçse bile faiz alınmaz çünkü faturanın odendigine dair mesaj atılmış. Yinede mesajın bankadan geldiğine emin olun siz.Valla bankacı arkadaslar varsa bi aciklasalar banada bende ogrenmis olsam ... ama malesef oluyor iste
Gecen sene oda geldi basima karakola gittim sikayet edeyim diye... hic birsey cikmaz numaralar tek kullanimlik oluyor kanmadigin icin dua et geç dedi polisler... bu fatura odeme iside 3 senedir varmis cok insan madur olmus buna rahmen bir onlem yada yaptirim yok malesef
şimdi de bunu çıkardılar demekBasima gele dolandiricilik olayini anlatayim size haberiniz olsunda siz bu tuzağa dusmeyin... cep telefonu faturamın odendigi mesajını aldim bu gun sasirdim operatoru arayacaktim bi numara aradı ... karsidaki kisi hüngür hüngür aglıyor yanlislikla sizin faturanızı odedim babamin numarası diye ... lutfen parayı bana gerı gonderin diye... Faturamda 350 lira o kadar param yok bende bu ay geciktirecektim zaten faturayı nasıl yapayım nerden para bulayım diye dusunurken icime bi kurt dustu... iyikide dusmus bunlar dolandiriciymis... sizin faturanizi odeyip sizi ariyor parayı geri gondermenizi istiyor aynı zamanda bankayı arayio yanlis numaranin odemesini yaptikları icin para iadesi istiyorlar ... siz inanıp para yollarsaniz olar hem sizin parayı alıyor hem kendi paralarini bankadan geri aliyor... Ha bide su var benim karsima bu fatura 2 yada 3 ay sonra faiziyle cikacak dolandirilmadim ama bu faiz benim cebimden cikacak ... Allah nasıl biliyorsa oyle yapsin bu insafsizlari