aman dikkat hanimlar

Valla bankacı arkadaslar varsa bi aciklasalar banada bende ogrenmis olsam ... ama malesef oluyor iste
Bence de açıklasınlar

Zira telefon numaram annem adına ödemeyi eşim yaptı soyadı da tutmuyor yanlış yaptım deyip geri mi alacak parayı

Biçok kişi dolandırıcı olmadıklarını anlamasa da göndermez :D ayrıca çok riskli, böyle şeyler hemen duyulur kaç kişiye yapabilirler ki bunu. Saçma gareket etmişler.
Geçen beni de aradılar sözde 3 yıl önce sigorta yaptırmışım da bir defaya mahsus 350 lira yollamam gerekiyomuş. Saydım sövdüm çıkıp direk karakola verdim numarayı. Bence siz de şikayet edin. Saf insanları kabdırabilirler.

Ayrıca arkadaşlar ödemeyi iptal edebilir. Bir kere balıkçıda bir adamın kadtından 300 tl çekeceklerine tam 30.000 tl çekmişlerdi artık nasıl bir kredi kartıysa :D sonra dükkan sahibi fark etti yanlış bastık diye. Adam da bankayı arayıp iptal ettirdi ödemeyi.

Biçok kişi dolandırıcı olmadıklarını anlamasa da göndermez :KK70: ayrıca çok riskli, böyle şeyler hemen duyulur kaç kişiye yapabilirler ki bunu. Saçma gareket etmişler.
Geçen beni de aradılar sözde 3 yıl önce sigorta yaptırmışım da bir defaya mahsus 350 lira yollamam gerekiyomuş. Saydım sövdüm çıkıp direk karakola verdim numarayı. Bence siz de şikayet edin. Saf insanları kabdırabilirler.

Gecen sene oda geldi basima karakola gittim sikayet edeyim diye... hic birsey cikmaz numaralar tek kullanimlik oluyor kanmadigin icin dua et geç dedi polisler... bu fatura odeme iside 3 senedir varmis cok insan madur olmus buna rahmen bir onlem yada yaptirim yok malesef

Dolandiricilik sektor olmus yazik.
Birde kuzenimi arayip kardesime gonderecegim par uanlislikla sizin hesaba aktarmisim kart nonuzu ve sifrenizi verin bu yanlisligi gidereyim demisler kuzenimde ben karakola giderim varsa yanlislik giderilir deyince sakk kapatmislar.

Dolandiricilik sektor olmus yazik.
Birde kuzenimi arayip kardesime gonderecegim par uanlislikla sizin hesaba aktarmisim kart nonuzu ve sifrenizi verin bu yanlisligi gidereyim demisler kuzenimde ben karakola giderim varsa yanlislik giderilir deyince sakk kapatmislar.

Sektör olmusta bu sektorü bitirmek icin pek bir calısma yapmiyorlarda ... Artik banklar opeeratorlerde bunlara ortakmı acaba diyorum

Ödeme miktarı yüksek olanları arıyorlar genelde sanırım 50-100 lira için aramazlar umarım :)

Bu isi de sizin gibi faturası yüksek olanlara yapabilirler ancak. Adam benim kırk liralık faturami ödeyip napsin:KK59:
Yalnız sizin fatura bilgilerine nasıl ulaşmışlar ki esas önemli olan orası. Ben olsam operatörü arar tartisirdim.

Valla bankacı arkadaslar varsa bi aciklasalar banada bende ogrenmis olsam ... ama malesef oluyor iste
Sizin telefonunuza 'faturanız ödenmiştir' mesajı geldiyse faiz edemezsiniz. Sonra para geri alınır ve banka odenmemistir mesajı gönderirse o zaman gider ödersiniz. Üzerinden aylar geçse bile faiz alınmaz çünkü faturanın odendigine dair mesaj atılmış. Yinede mesajın bankadan geldiğine emin olun siz.

Gecen sene oda geldi basima karakola gittim sikayet edeyim diye... hic birsey cikmaz numaralar tek kullanimlik oluyor kanmadigin icin dua et geç dedi polisler... bu fatura odeme iside 3 senedir varmis cok insan madur olmus buna rahmen bir onlem yada yaptirim yok malesef

Aynen eşim dalga geçer artık benle her türlü dolandırıcıya gitmiş senin numaran diye, o kadar çok dolandırılmaya çalışıldım, sigortacıyız diye arandım, bankadan hesap kesim ücret iadesi için arıyoruz diye arandım, samsung marka taplet satıyoruz diye arandım, aaa en son da msj gelmişti cep numaramı yazmışlar bu imei nolu samsung s4 marka telefon eğer şu numarayı aramazsanız kapatılacak tarzı bir mesajdı. O da dolandırıcı kesin de daha ona bakacaktım netten ne ayaklar acaba diye unutmuşum.
Eşim polis olduğu halde hiçbiri ile uğraşamadık , bu dolandırıcılıklarda dolandırılmadan birşey yapılmıyormuş yani teşebbüste kalınca kalıyormuş. Bir gün tongaya düşer de kandırılırsam işlem yapacak benimki herhalde:KK53:

Dolandırıcılardır diye bankadan , telefon operatöründen vs arayıp kampanyamız var dediklerinde de çemkirip kapatıyorum teli artık:KK53:

Banka sizden habersiz parayı geri hesaba gönderemez ... İlla ki sizin talimatınız olması gerek aksi taktirde banka suçlu duruma düşer ....

Bir kez daha tanımadığım numaraları açmadığım için ne kadar doğru bir şey yaptığımı anladım :KK51:

Basima gele dolandiricilik olayini anlatayim size haberiniz olsunda siz bu tuzağa dusmeyin... cep telefonu faturamın odendigi mesajını aldim bu gun sasirdim operatoru arayacaktim bi numara aradı ... karsidaki kisi hüngür hüngür aglıyor yanlislikla sizin faturanızı odedim babamin numarası diye ... lutfen parayı bana gerı gonderin diye... Faturamda 350 lira o kadar param yok bende bu ay geciktirecektim zaten faturayı nasıl yapayım nerden para bulayım diye dusunurken icime bi kurt dustu... iyikide dusmus bunlar dolandiriciymis... sizin faturanizi odeyip sizi ariyor parayı geri gondermenizi istiyor aynı zamanda bankayı arayio yanlis numaranin odemesini yaptikları icin para iadesi istiyorlar ... siz inanıp para yollarsaniz olar hem sizin parayı alıyor hem kendi paralarini bankadan geri aliyor... Ha bide su var benim karsima bu fatura 2 yada 3 ay sonra faiziyle cikacak dolandirilmadim ama bu faiz benim cebimden cikacak ... Allah nasıl biliyorsa oyle yapsin bu insafsizlari
şimdi de bunu çıkardılar demek
paylaştığınız için teşekkürler

Back
X