yani sizin faturayi odemisler mi
Bende 350liralik ft ya takildim hey maşallah
faturayı odemisler olan onlara oldu yani:)) ee tamamda bu yolla kandırmakda zor herkesde yollamaz ya bunlar baya cetrefilli yoldan dolandırmaya calısmıslar:)
neden faizi sizden cıkacak peki o kısmı anlamadım benOnlara olan birsey yok aslinda paralarini bankadan geri alacaklar olan bana oldu faiziyle fatura odeyecegim ... eger kanip gonderseydim daha fena olacakti
banka parayi geri odeyince fatura odenmemis olacakneden faizi sizden cıkacak peki o kısmı anlamadım ben
neden faizi sizden cıkacak peki o kısmı anlamadım ben
Ben anlamadım yahu
Kısaca ozet geceyim dolandiricilar benim faturami odeyip yanlislikla odedik diyip benden o parayi onlara gondermemi istiyorlar ben inanip gonderirsem hem benim yolladigim parayi indiriyor cebe hemde kredi kartlariyla yanlis faturayi odedikleri icin bankadan odemeyi geri aldirip kendi paralarinida kurtariyorlar... yine bile insanin akli almiyor ama en ozet hali bu :)
Banka neden iade etsin ki
Yanlış ödediğini nasıl kanıtlayacak
Sonuçta faturayı öderken bilgileri giriyor emin misin diyor ödüyorsun banka neden parasını iade etsin
Yine gişede ödeyince de ilk harfleri söylüyor vs ondan sonra alıyor parayı
Bankayı ikna etmek için kendi afına faturalı yakın numara olmalı ki yanlışlık oldu desin siz şimdi atıyorum sizin numara 3459865 iken gidip 2137634 öderseniz nasıl yanlışlık olmuş olacak ki
Onlara olan birsey yok aslinda paralarini bankadan geri alacaklar olan bana oldu faiziyle fatura odeyecegim ... eger kanip gonderseydim daha fena olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?