aman dikkat hanimlar

Tamam da günü gelince zaten ödemiyor musun?Ben bu faiz kısmını anlayamadım.Öyle yanlış yatırılan para yı da ha diye hemen vermezler.Bi yanlış EFT yapsan günlerce bekliyorsun geri almak için.
Aynı zamanda operatörün de geri iade etmesi lazım.Öyle kolay olacak birşey değil bu

Valla dolandirıcılara kolaylik yapiyorlar heralde banka da itiraz edince geri veriyormus ama uzerinden bir iki ay gececek olan bana olcak ben faizle borcu odeyecem

Aynısı geçen haftasonu kızkardeşimin de başına geldi. Tatildeydi biri aramış ben dedemin faturası yerine sizin faturanızı ödedim diye. Halbuki annem zaten 2 gün önce faturasını ödemişti. Zaten adam ödemeye çalışsa bile borç çıkmaz. Adam ne yapalım diye sürekli kızkardeşimi aramış. Bende kızkardeşime adamın telefonunu bir daha açmamasını müşteri servisini arayıp sormasını söyledim. Kız kardeşimde hattın müşteri servisini aramış. Öyle birşey varsa burda görünür bugün ödenen bir fatura yok demiş. Eğer sizin faturanızı ödedeği dekontu gönderirse iade ederiz demiş. Kızkardeşim bunu adama söyleyince adam bir daha aramadı.

Bir bizim başımıza geldi sanıyordum. Sizin yazınızı okuyunca şok oldum.Birebir aynısı oldu yani. Milletten ne koparırsam gözüyle bakıyorlar. 5 kişiden 1 kişi bile inansa adamın işine yarar. Dikkat edelim hanımlar...

İnan yanliz degiliz daha bir suru insan bu sekilde madur olmus ben yine ucuz atlatmisim

Sen zaten geciktirecekmissin bu olay olmadan once de yine faiz odeyecektn zaten ne alaka bnde anlamadim

Ben geciktirecektim ama bir kac gun gecikecekti kapatma ucreti alinacaktı sadece ... ama simdi banka bu adamlara 2 yada 3 ay icinde geri odeme yapacakmis operatorumde bana sagolsun 3 aylik gecikme faizi koyacak

Ben geciktirecektim ama bir kac gun gecikecekti kapatma ucreti alinacaktı sadece ... ama simdi banka bu adamlara 2 yada 3 ay icinde geri odeme yapacakmis operatorumde bana sagolsun 3 aylik gecikme faizi koyacak
Gecmis olsn o zaman dava acabilirsiniz hakkinizi arayabilirsiniz o zaman

Bir dolandırıcı çetesi vardı, tv' de cıkmıstı o aklıma geldi. Çok gülmüştüm ilk duydugumda. :KK45:

Bu çete, çocuğun tekini arıyor, işte biz asayişten arıyoruz, bir kaçakçılık çetesini arıyoruz, sizinle de telefonda görüşmüşler, hemen verecegimiz şu hesap no' ya 30bin TL yatırın filan diyorlar. Ama profesyonel bir çeteymiş.

Çocuk ZEKİ, durup bi düşünmüş, yaşı da 16 filan. Demiş benim arabam var satılık ama 2 binTL borcu var. Siz bana verin, borcu kapatayım, o zaman arabayı satar veririm. Çete buna hemen 2binTL göndermiş.

:D sonra da polislere haber vermiş...

Back
X