• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMAN DİKKAT !!

evet bizzat bir is arkadsmn komsusunn basina dun geldi.... cocugu okula gtmk icn asagiya inms sonra bakms hic alakasiz bir servis cocugun onune durms senj biz alcz dems annesi de camdan bakyoms derken o sirada arkadan servisi yaklsmys annesi bunu gorunce anlms tabi epey bagirms sakin binme saki die tepkiyi gorunce kacmislar az daha biniyms cocuk

Allah cezasını versin bunların pislik insanlar. Bizim servis grubu var onlar mesaj atmadan başka hiçbir servise bindirmem

evet bizzat bir is arkadsmn komsusunn basina dun geldi.... cocugu okula gtmk icn asagiya inms sonra bakms hic alakasiz bir servis cocugun onune durms senj biz alcz dems annesi de camdan bakyoms derken o sirada arkadan servisi yaklsmys annesi bunu gorunce anlms tabi epey bagirms sakin binme saki die tepkiyi gorunce kacmislar az daha biniyms cocuk
Plakayi alip bildirmislerdir umarim?

Arkadaşlar

Dün olmuş ben duydum diyenler şehir yazabilir mi

Yani ben de inanmıştım ama farklı şehirlerden aynı şeyi dün oldu diye duymamız da garip geldi

Sosyal medya kazığı mı yiyoruz acaba

Ben dün olmuş diye Bursa'da duydum

Yukarıda bir arkadaş da yazmış onun yaşadığı yer doğru ise Tokat görünüyor

Yani tüm ülkede aynı gün aynı yöntem garip geldi

Herkese selamlar,
Sabah radyoda dinledim arkadaşlar. Okul servisine yanında velisi olmadan binen öğrencileri kollayan kötü niyetli insanlar varmış. Çocuklara kendi servislerinden önce yaklaşıp senin servisin kaza yaptı bugün bu arabayla okula gideceksin deyip çocuk kaçırılıyormuş. Eğer çocuklarınız siz olmadan servise biniyorsa uyarın başka araca binmesinler.

Allahim ne kötü niyetli insanlar var... Allah cocuklarimizi korusun :(

Arkadaşlar

Yani ben de inanmıştım ama farklı şehirlerden aynı şeyi dün oldu diye duymamız da garip geldi

Benim esimin arkadasi paylasmis. Sitenin onunde oldu diye.Bilemiyorum .Istanbul da olmus.

Operasyon yapacaksın, yakalayacaksın sonra da .... konu cocuk olunca bende doğru ya da yanlış diye birşey kalmıyor off. Kendime hakim olamayabiliyorum. Bir bitseler, yok olsalar.. banlanmadan sustum.

Arkadaşlar

İzmir diye duydum ilk,hatta facebookta izmir ile alakalı bir grupta gördüm ilk.
Sonra instagramda aynı olay bir grupta paylaşıldı,altındaki yorumlarda bahçeşehirde oldu yakınımın başına geldi tarzında bir yorum vardı.
Bana da tuhaf geldi aynı anda farklı farklı yerlerde olması.
Muhtemelen bir yerde yaşandı sadece,aynı gün farklı yerlerde aynı taktikle toptan çocuk kaçırma planı yoksa tabi.
Paranoyaklaştım iyice bende.

Bu arada bu servis olayları iyice can sıkmaya başladı. Bu olaylardan öncede sıcak bakmiyordum servise ,içime sinmiyordu,artık eşşek kadar olsada ben götürüp getirmeye devam edeceğim korkarım,asla güvenemem bu saatten sonra.

Allahım fırsat vermesin
Allahım bütün çocuklarımızı korusun

Ben Utkunun annesiyim diye başlayan bir ses kaydı dolaşıyor ortalıkta ve herkes bi tanıdığımın başına gelmiş diye bahsediyor.

Bütün veliler teyakkuzda. Herkes kendi okulunda oldu sanıyor :işsiz:

Önlem almakta fayda var fakat paranoyaklaşmayalım. Çocuklar bizim korkularımızdan kötü etkileniyorlar.

Back
X