Amansız evlenmek istememe hastalığı yaş 31, sizce hata mı ediyorum?

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.358
23
34
Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum :KK43:

Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.

Bazen de biyolojik saat ya da mahalle baskısından evlensem mi diye düşünüyorum.

yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.

Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım

Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum :KK43:

Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.

yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.

Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Doğru yoldasın.

Yani evlensem mi evlenmesem mi Yaaa ,diye düşünmek saçma bence ,biri çıkar sen bi bakmışsın o telaşın içinde bulursun kendini ..

O hissiyatı aldığın ,seni evliliğe ikna edecek biri çıkarsa zaten kendin istersin ,yoksa da zorlamanın anlamı yok .. Evlilik için evlenilmez.

Maaşında var kendi ayakların üstünde duruyorsun ne güzel , kendine yatırım yaparsın en büyük yatırımın bu olur bence ..

Dilerim kuşlar kalbinde çarpsın pır pır

'Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım'

İlerde bana baksın diye çocuk yapmayı düşünüyorsanız sakın evlenmeyin yazık çocuğa bakıcı olsun diye dünyaya getirilmiş bir birey ne kötü bir düşünce.

Siz çalışın evlenmeyin ne kocanız yesin nede çocuğunuz yesin paranızı biriktirin yaşlanınca kendinize o para ile bakıcı tutun ohhh misss

boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum :KK43:
Evlenme teklifini tanımadan tipe ve meslege göre yapan adamlardan uzak durun zaten.Zira hayat bu bir kazayla güzellik kader olarakta meslek biter mazallah...Anlasmak uyum hayattan beklentiler karında kelebekler hani AŞK??💥💫
Önemli eksikler var.Tamamlaninca olur.Acele etmeyin derim..

Cocuk yoksa seni kim huzurevine atacak genelde onlar yapiyor bunu ...isteklerini esinle de yapabilirsin fazla onyargilisin korkma bu kadar her erkek bir degil malina dahip cikarsin olur biter... evlenilecek biri cikarsa karsina evlen derim zira belediyrnin verdigi yetkiyle de araba yenilebiliyor kuzum

Sakın sakın aman diyeyim şu mükemmel düzenini bozup evleneyim başıma dert sarayım deme. Ülkenin insan kalitesi malum. En iyi eşte veya eş ailesinde bile tonlarca sıkıntı yaşarsın. Mutluluktan çok sıkıntı yaşarsın hatta. Paranı ye, flörtler et, gezin, tatillere gidin, yurt dışında çık ama evliliği hiç düşünme derim. Çok gereksiz bir şey.

Konunu gözlerimi kısarak haset içinde okuduğumu söylemeden geçemeyeceğim🤤

Herkesin mutluluk anlayisi farkli kimi yalnizligi sevmez kimi cocugum olsun ister kimi de gezeyim yeni yerleri ozgurce goreyim ister.Size kalmis nasil mutlu iseniz oyle yapin ilerisini de bileemezsiniz ki risk alip yasamak lazim

Evlenmek için evlenilmez zaten. Doğru insan dediğiniz birisi olursa düşünürsünüz bu detaylari

Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Böyle düşünme. Huzur evlerinde kalanların hiç mi çocuğu yok.? Ayrıca ben de çocuk yapmayacağım. Yettiği kadarıyla kendime bakarım, sonrası Allah kerim.
Sırf evlenmek için evlenme. Mutsuz olursun. Kısmetse doğru zamanda karşına çıkar zaten

Sadece şuna yorum yapmaya geldim . Çocuğunuz olsa da bakacağının bir garantisi yok. Babam çok genç vefat etti babannem şuan huzurevinde .

Böyle düşünme. Huzur evlerinde kalanların hiç mi çocuğu yok.? Ayrıca ben de çocuk yapmayacağım. Yettiği kadarıyla kendime bakarım, sonrası Allah kerim.
Sırf evlenmek için evlenme. Mutsuz olursun. Kısmetse doğru zamanda karşına çıkar zaten
Bende çocuk düşünmüyorum.İnşallah pişman olmam

Ya zaten doğru düzgün erkek mi kaldı da koşa koşa evlensin millet. Birçoğu redpillci ekşi sözlük erkeği. Kalanı da ana kuzusu, silik tipler zaten. İyiler de çoktan kapılmış durumda.
Bu arada evet, memur kız arayışı gerçek. Bana atan da evlenelim diyen bir barzo vardı. Yok dedim, atanmamış halimle de istemiyorum seni. Buralara kadar geldik, durum bu evli hatunlar, sizin radarlar kapalı olunca haberiniz olmuyor.
He bir de çocuk ileride bana baksın diye çocuk yapılmaz. Doğurduğuna muhtaç olmak da ne bileyim... Hiç hoş bulmuyorum bu bakış açısını. İpotekli köle mi istiyorlar yoksa evlat mı yetiştiriyorlar belli değil. :KK12:

Back
X