• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amansız evlenmek istememe hastalığı yaş 31, sizce hata mı ediyorum?

Agzin bal yesin. Kocemde kocem konularindan sonra ayaklari yere basan hedefleri olan birini gormek umut verdi bana.

Ayrica ninemin 4 cocugu, 11 torunu 8 tanede torunun cocugu vardi ama yinede huzur evinde tek basina öldü. O kisma cokta sey yapma.
Saol bacım bil mukabele ben böyle devam ozaman

Kesinlikle aşktan değil. Türk kızlarının belki hepsi değil ama çoğu için evlilik sebeplerini yazayım:
- İstediğin saatte istediğin yere gidebilmek. Eşiyle tatile, gezmeye istediği saatte gidiyor ve artık hava kararmadan evde ol diyen ebeveynler yok.
- Aile evinde yapamadığı makyajı, giyemediği kıyafeti giyebilmek. Eşlerini kendileri seçtiği için bu konuda aile evine nispetle daha rahatlar.
- Bekaret sebebiyle erteledikleri cinsellikleri rahatça yaşayabilmek.
- İğrenç pembe eşyalarla dolu Barbie evlerine benzer evlerde evcilik oynamak. O banal bambu sunumluklarda sunum yapmak.
-Düğünde o kabarık, tüylü, pembe, tüllü kostümleri giymek, kaftan giyip Hürrem gibi hissetmek. 1 haftalığına da olsa kına- düğün sürecinde prensescilik oynamak. Altın bilezikler ve kolyeler takılması.

Tüm büyü evlendikten sonra bozuluyor ama İşte. Aile evinden daha sıkıntılı sorumluluklar, eşin hizmet beklemesi, maaş kartını istemesi, gece olunca tavşan gibi üstünden inmemesi veya gelsin vajinismus gitsin erkeğin kalkmayan kuşu. Düğün ertesi bozdurulan altınlar, yerine teslim edilen kiralık gelinlikler, alt katta oturan ve her fırsatta soluğu yeni evli çiftin evinde alan kayınvalide, bal kabağına dönüşen hayaller.
+100 işte ben o evliliğin 2. Kısmını öngörüyorum o yüzden soğuyorum

Saol bacım bil mukabele ben böyle devam ozaman
Kesinlikle. Bir 5 yıl önce belki bu kadar katı tavsiyeler vermezdim ama ülke evlenip bir de koca kahrı çekilebilir bir yer olmaktan çıktı. İnsanlar kendine zor tahammül ediyor. Paranı kazan keyfine bak.

evlenip boşanma ihtiimalinizde var bence doğru kişiyi bekleyin derim . Çok anne olma isteğiniz var talipleri değerlendirin derim ama ilerde bana baksın diye doğuracağınız çocuktan bir hayır beklemeyin zira huzurevleri beş çocuklu insanlarla dolu ve şuan hangimiz ana babamızlayız hayat telaşı koşuşturması vs . Acele etmeden karalar bağlamadan ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

Konu tek bana mı feyk geliyor? Yeni üye, oartaya tartışılacak laflar atıyor, konu zaten toplumsal anket mahiyetinde. Bana yazan kişi erkek ve ekşici gibi geldi allah affetsin Mune Mune

artık kadınların hepsi ekşicilerden nefret ediyor son 3 sevgilisini oradan yapan tek kişi benim heralde :rolleyes:

Kesinlikle aşktan değil. Türk kızlarının belki hepsi değil ama çoğu için evlilik sebeplerini yazayım:
- İstediğin saatte istediğin yere gidebilmek. Eşiyle tatile, gezmeye istediği saatte gidiyor ve artık hava kararmadan evde ol diyen ebeveynler yok.
- Aile evinde yapamadığı makyajı, giyemediği kıyafeti giyebilmek. Eşlerini kendileri seçtiği için bu konuda aile evine nispetle daha rahatlar.
- Bekaret sebebiyle erteledikleri cinsellikleri rahatça yaşayabilmek.
- İğrenç pembe eşyalarla dolu Barbie evlerine benzer evlerde evcilik oynamak. O banal bambu sunumluklarda sunum yapmak.
-Düğünde o kabarık, tüylü, pembe, tüllü kostümleri giymek, kaftan giyip Hürrem gibi hissetmek. 1 haftalığına da olsa kına- düğün sürecinde prensescilik oynamak. Altın bilezikler ve kolyeler takılması.

Tüm büyü evlendikten sonra bozuluyor ama İşte. Aile evinden daha sıkıntılı sorumluluklar, eşin hizmet beklemesi, maaş kartını istemesi, gece olunca tavşan gibi üstünden inmemesi veya gelsin vajinismus gitsin erkeğin kalkmayan kuşu. Düğün ertesi bozdurulan altınlar, yerine teslim edilen kiralık gelinlikler, alt katta oturan ve her fırsatta soluğu yeni evli çiftin evinde alan kayınvalide, bal kabağına dönüşen hayaller.
Yanlıs anlamayın lütfen. Bu kadar şikayetciyseniz mutsuzsanız neden bosanmıyorsunuz? Bana cok sacma geliyor cünkü evlilige ölümüne sallayıp evli kalmak. Evlilikten bu derece nefret edip sikayetlenseydim hemen tekmeyi koyardım.

Yanlıs anlamayın lütfen. Bu kadar şikayetciyseniz mutsuzsanız neden bosanmıyorsunuz? Bana cok sacma geliyor cünkü evlilige ölümüne sallayıp evli kalmak. Evlilikten bu derece nefret edip sikayetlenseydim hemen
Yanlıs anlamayın lütfen. Bu kadar şikayetciyseniz mutsuzsanız neden bosanmıyorsunuz? Bana cok sacma geliyor cünkü evlilige ölümüne sallayıp evli kalmak. Evlilikten bu derece nefret edip sikayetlenseydim hemen tekmeyi koyardım.
Hiç saçma gelmesin. Ölümünde sallamıyorum çünkü evli değilim. Bi sorsaydınız keşke önce.

Ya zaten doğru düzgün erkek mi kaldı da koşa koşa evlensin millet. Birçoğu redpillci ekşi sözlük erkeği. Kalanı da ana kuzusu, silik tipler zaten. İyiler de çoktan kapılmış durumda.
Bu arada evet, memur kız arayışı gerçek. Bana atan da evlenelim diyen bir barzo vardı. Yok dedim, atanmamış halimle de istemiyorum seni. Buralara kadar geldik, durum bu evli hatunlar, sizin radarlar kapalı olunca haberiniz olmuyor.
He bir de çocuk ileride bana baksın diye çocuk yapılmaz. Doğurduğuna muhtaç olmak da ne bileyim... Hiç hoş bulmuyorum bu bakış açısını. İpotekli köle mi istiyorlar yoksa evlat mı yetiştiriyorlar belli değil. :KK12:
İngilizce öğretmenliği okuyordum, bıraktım. Nedenlerinden biri de annemin telkinleri, '' Oku öğretmen ol, onlar makbul oluyor. ''. Tiksindim bu fikirden. Resmen inat üzere. 🤣 Ahahaha. Tabi tek neden bu değil, yineleyen depresyon nüksetti, yapamadım.

Sevmediğim adamla evlenmek istemedim, evlendiğim adamın beni tercih sebebinin maaş kartım olması fikri midemi bulandırdı. Gittim işçi buldum. Evlenirken çalışmıyordum, 1 yıl sonra memur oldum. Çok sıkıntı çektik, muhabbet azalmadı. Adam benim maaş kartıma gelmedi çünkü, ben de makam mevki itibar aramadım, menfaat evliliği olmadı, çok değerli bu benim için.

Nedense okulu bıraktığıma hiç pişman da olmadım. Öğretmenliğin bana göre olmadığını anladım, ben o kadar sabırlı biri değilim aslında.

Çenem de düştü bugün hadi hayırlısı.

İngilizce öğretmenliği okuyordum, bıraktım. Nedenlerinden biri de annemin telkinleri, '' Oku öğretmen ol, onlar makbul oluyor. ''. Tiksindim bu fikirden. Resmen inat üzere. 🤣 Ahahaha. Tabi tek neden bu değil, yineleyen depresyon nüksetti, yapamadım.

Sevmediğim adamla evlenmek istemedim, evlendiğim adamın beni tercih sebebinin maaş kartım olması fikri midemi bulandırdı. Gittim işçi buldum. Evlenirken çalışmıyordum, 1 yıl sonra memur oldum. Çok sıkıntı çektik, muhabbet azalmadı. Adam benim maaş kartıma gelmedi çünkü, ben de makam mevki itibar aramadım, menfaat evliliği olmadı, çok değerli bu benim için.

Nedense okulu bıraktığıma hiç pişman da olmadım. Öğretmenliğin bana göre olmadığını anladım, ben o kadar sabırlı biri değilim aslında.

Çenem de düştü bugün hadi hayırlısı.
Ben bile isteye öğretmen oldum ya. :KK53: Yaş neredeyse otuz oldu, daha da birine "makbul" gelin olamadım.
İş meslekte değil katip ya. :KK53: Dediğin gibi "o adamı" bulabilmekte. Düşsün çenen de boş ver, kafamız dağılıyor, sal gitsin. :eğlence:

Back
X