amazon.com ulaşmayan sipariş

kittybetty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
497
612
103
merhaba hanımlar. yaklaşık 2 ay önce amazon.co.uk tan ilk defa bir ürün sipariş ettim. üzerinden iki ay geçmesine rağmen ürün hala gelmedi. sipariş takibinde "yolda" görünüyor. bununla ilgili son giriş 26 ekimde yapılmış. o tarihten sonra hiç bir bilgi yok. satıcıya bikaç kere mail gönderdim ama sadece yolda olduğunu söylüyor o kadar. ama iki ay çok uzun bir süre değil mi. şimdiye kadar gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. bu arada tutarı 28 pound. bu sabah amazon.com a e-mail gönderdim.
gelen cevap "Good news! This claim is eligible for an immediate refund with an Amazon.co.uk Gift card of £27.48" bu şekilde. ben kredi kartıma geri ödeme yapılmasını istiyorum. bi daha bu siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum çünkü. bu durumda bu seçeneğe hayır mı demem gerekiyor?? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Canım, amazon alışverişleri Türkiye'de çoğunlukla gümrükten geri çevriliyor. Ürün geldiği gibi geri postalandığı için satıcının eline geri gitmiş süre bu yüzden bu kadar uzun. Hayır demelisin bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…