• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amca kızı

Bende sevmiyorum böyle tipleri
Sırf sizin kızacağınızı tahmin ettiği için böyle birşey yapıyor olabilir ...

Eşimi kuzenlerinden hiç kıskanmadım. .
Sizde mi bir gariplik var . .

Merhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum. :KK50: eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??
Amca kızı değilde önceden evlendirilmeleri olası iki kişi benim kaynımada amcasının kızını diyorlardı kız başkasıyla evlendi geçen gün a kaynın çok yakışıklı aynı amcam dedi bende benim eşimde benziyor dedim yok o başka diyor şimdi amca kızı var kardeş gibi birde bu var oldu mu şimdi...

Amca kiziyla evlendirmek nedir.
Sapkinlik
Kiskanmak da ayni sekilde
Sizin kültürünüzde yok diye bu duruma sapkınlık diyemezsiniz benim annem babamda akraba alındım eşim yabancı ama her kültürün kendi normları var saygı duyulmalı sapkınlık çok farklı bişey

Sizin kültürünüzde yok diye bu duruma sapkınlık diyemezsiniz benim annem babamda akraba alındım eşim yabancı ama her kültürün kendi normları var saygı duyulmalı sapkınlık çok farklı bişey
Malesef sapkınlık dedikleri şey dinimizcede helal kılınmış he insan kardeşi görür evlenmez ayrı konu ama sapkınlık diyemeyiz buna size katılıyorum

Ben olsam ben de kıskanırdım. Eşime arasına mesafe koyması gerektıgını, aksi taktırde tadımızın kacacıgını soylerdım. Aynı sey senın basına gelse ne yaparmıs sor bakalım? Empati yapmasını sagla. Yok arkadas uzak duracaksın o kadar dıceksın. Kızla muhatap olmasın. Surat assın. Yanına yaklasmasına musade etmesın bılee:super::KK66:

kuzen candır kardeştir...Kuzeniyle evlenmek yada farklı gözle bakmak nasıl bişeydir ya aklım almıyor.... ben eşimi eşimde beni kuzenlerimizden kıskanmayız hiç zaten sadece izinlerde yada bayramlarda görüşebiliyoruz...

Simdi her aile bir degil.

Kuzenini kardes olarak gorenler gereksiz kiskanclik diyebilirler ama her ailede kuzenler kardes gibi buyutulmez.

Bence haklisiniz.

Ayni durum basimda var.

Esimin cok bilmis bir yengesi var ve zamaninda kiziyla esimin arasini cok yapmak istemis. (Esim kuzenleri arasinda tek tahsilli insan)

Bizim nisanimizda kadinin surati bes karisti. Evlendikten sonra bile benim esim ve kiziyla ilgili imalar yapmaktan cekinmesi bu yenge hanim.

Simdi esime kesinlikle ne o kadinla ne kiziyla merhaba merhaba dan oteye gitmiyorsun dedim.

Haksiz miyim? Bence degilim. Cunku esimin sulasinde kuzenle evlenmek cok dogal hatta olmasi gereken birsey.

Bu kadin benim yanimda "bizim kizlarin suyumu cikmisti" dedi esime.

normalde kiskanc biri degilimdir. Esime sununla konus konusma demem ama bu kadin ve kizi hakkindaki tavrim net. Olurda esim beni cigner samimi davranirsa (sukur simdiye kadar yapmadi) kavga cikartirim.

Kuzeni kardeş gibi gören ailede kıskanılmaz tabikide..
Ama bunlar evlendirilmeye çalışılmış pek de ortada kardeşlik yok yani, kıskanılabilir..
Ki, ne olursa olsun fiziksel samimiyeti sevmiyorum ben..

Bizde amca cocuklari kardestir ben amcamin oglunun kulagina bisey soylerim benim esimin kulagina amcasinin kizi bisey soyler asla aklima bile gelmezdi insallah cocuklarimizda aile baglarinin bilincinde olurlar siz kiskanmakta haksizsiniz bence hic olucak sey mi ama asil kabahat iki kardesi(bana gore)evlendirmeye kalkisanda

Yani o ne be amca kiziysa kardeş mardes değildir hem kızda arniyet var gibi olmasa bile sen kimsinde esimin kulagina birsey dieceksin dimi sinirlendim yine
İnan düşündükçe bende sinir oluyorum aklıma geldikçe deli oluyorum.hamileliği verdiği bi asabilik var zaten buda üstüne gelince sinir sinir sinir oluyorum.ki görümcemede dedim evime falan çağırmam ben onu kusura bakmasın dedim.

Tabiki haklısın esin mesafesini koysun. Amca kızına nikah düşer mi düşer. O halde ağzına kadar girip birseyler diyemez.
Şu cool olacam diye abartmissin diyenlere takılma. Sen bildiğini yap.

Ben amca oglumu kardesim gibi gorurum.Benim fikrim bu.Kulturle alaksi yok.Alinmis olabilirsiniz ama ben normal gormuyorum.

Kocaniz ne kadar kardesiniz olamassa amca oglunuzda o kadar olamaz. Geçin bunları bakış acinizi seveyim.

Ben amca oglumu kardesim gibi gorurum.Benim fikrim bu.Kulturle alaksi yok.Alinmis olabilirsiniz ama ben normal gormuyorum.
Siz öyle görüyorsunuz diye herkes öyle görmek zorunda değil .herkes sizin gibi yaşamak zorunda da değil polemik e girmek istemiyorum ensest sapkın falan yazanları kibledim zaten ilk önce kavramların ne olduğu iyice öğrenilmeli içi boş lafın nereye gittiği bilinmeden konuşulmamalı madem siz öyle yaşıyorsunuz kendi alanlarınızda yaşayınız birisi kalksa senin bir erkekle evlenmen çok sapkınca ben bayanları tercih ediyorum ben böyle yaşıyorum diye sende öyle yaşamak zorunda sın dese lütfen saygı kimse kimsenin tercihine karışmaz sen öyle yaşarsın ok herkes senin gibi olmak zorunda değil

Siz öyle görüyorsunuz diye herkes öyle görmek zorunda değil .herkes sizin gibi yaşamak zorunda da değil polemik e girmek istemiyorum ensest sapkın falan yazanları kibledim zaten ilk önce kavramların ne olduğu iyice öğrenilmeli içi boş lafın nereye gittiği bilinmeden konuşulmamalı madem siz öyle yaşıyorsunuz kendi alanlarınızda yaşayınız birisi kalksa senin bir erkekle evlenmen çok sapkınca ben bayanları tercih ediyorum ben böyle yaşıyorum diye sende öyle yaşamak zorunda sın dese lütfen saygı kimse kimsenin tercihine karışmaz sen öyle yaşarsın ok herkes senin gibi olmak zorunda değil
Fikrim degismedi.Ben hala ayni dusunuyorum.Sen de ayni dusunuyorsun.Saygi duymak lazim.

Back
X