- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
-
Bırakın siz karışmayın bu evlilik onlar için bitmiş zaten,zoraki olarak devam edemez.
Çocuklar için üzülüyorum babalarina çok düşkünler gecen kavga ettiklerinde 5 yaşindaki ağlamis anne kavga etmeyin diye
Sanırım evet. Yengem face hesabini patlatmis msjlarini görmüs amcam eczaci orda calisn baska bi kadinla.. yengemin giderken sürekli gördüğü bi insanAmcaniz gercekten aldatiyor mu peki
Kizlar merhaba,
Amcamla yengem 13 senelik evliler ondan öncede 6 yıllik bi beraberlikleri olmuş ve şuan ayrılma yolundalar..
Sebebi ise yengeme göre amcamin onu aldatması,amcama göre ise yengemin onla ilgilenmemesi súrekli gezmesi ve hep arkadaslarini eve çağrması..
Annem ve diğer yengem bugün bosanacak olan yengmle konustular 2 çocuğunuz var yapmayn dediler ama yengem ben istenmediğim yerde kalamam diyo amcam sürekli biktim senden ... böyle evliliği demiş.. Ben daha bekarim ve böyle kolay bitebilen ilşkileri gördükçe evlilikten soğuyorum. Deli gibi severek evlenmişler evlilik bu kadar basitmi? Üstelik dedemlerde amcama hak veriyo yengem ha bire facede foto atiyomus geziyomus ediyomus dedim kötü biseymi yapti lafmi getrdi olmaz kadin kismi fazla gezmez diyolar.. sinir oldum ya ben ayrilmalarini istemiyorum amcamin iki kucuk kizi var onlari çok seviyorum
Sanırım evet. Yengem face hesabini patlatmis msjlarini görmüs amcam eczaci orda calisn baska bi kadinla.. yengemin giderken sürekli gördüğü bi insan
Maddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomusamcanin aldatmasi iddiasi dogru mu?
amca yuzunden yenge kendini gezmeye vermis olabilir mi?
ailelerle bi skntilari var mi?
bunca yil sorunsuz gecse, bunca yipranma zaten olmazdi..
E haliyle yengenizi suclayacak tabi ben ettim sen etme diyen erkek var miSanırım evet. Yengem face hesabini patlatmis msjlarini görmüs amcam eczaci orda calisn baska bi kadinla.. yengemin giderken sürekli gördüğü bi insan
Yengem ben bi sans vermeye raziyim cocuklarim hatrina dedi bugun. Baba evine gitmek istemiyorBu şartlar altında yengenizden ne bekliyorsunuz, onursuz gurursuz olsun aldatmayı sineye mi çeksin?
Yengem ben bi sans vermeye raziyim cocuklarim hatrina dedi bugun. Baba evine gitmek istemiyor
BosansinlarMaddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomus
o zaman kadin hakli.. hem de cok.. hem suclu hem gucluler erkek evi olarak.. kadin hala sans vermek istiyo yuvasina ama adam kustahlikta..Maddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomus
Sanirim evettabikide bitmese...böyle masallarda flimlerdeki gibi olsa herşey...ama öyle bir dünya yok malesef...amcanız ve yengenizin evliliklerinin miladı dolmuş...bu saatten sonra bu ilişki birbirlerine o eski tadı asla vermez...bardak kırılmış artık...
Amcana acayip gicik oldum. Yengenin gezmesi ona ne gibi zarar veriyormus da yaninda calistirdigi bayana sarkip aldatmis. Pislik herif. Zaten yengeni istemiyormus, simdi de yengen ogrenince bahane bulmus geziyorsun diye.Maddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomus
Kusura bakmada karım geziyo bende onu aldatırım diye bişey mi var ?. O ne saçmalık. Çek karını kınuş yada karına vakit ayır gezmelerini seninle olmasına yönlendir sen gezdir. Bu adamlar aldatmaya bahane arıyorda buda çok saçma. Bence amcan da bütün herşey bitmiş yengen hala seviyo ama olmayacağının farkında.Maddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?