- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
-
Amcana acayip gicik oldum. Yengenin gezmesi ona ne gibi zarar veriyormus da yaninda calistirdigi bayana sarkip aldatmis. Pislik herif. Zaten yengeni istemiyormus, simdi de yengen ogrenince bahane bulmus geziyorsun diye.
Babannenlere de yaziklar olsun. Ogullarinin pisligini gormuyolar da gelin geziyomus ona takilmislar.
zaten boyledir, kendi altin suyuna batmis ogullari bi 'hata' yapmissa, sebebi seytan gelindir mutlaka..Amcana acayip gicik oldum. Yengenin gezmesi ona ne gibi zarar veriyormus da yaninda calistirdigi bayana sarkip aldatmis. Pislik herif. Zaten yengeni istemiyormus, simdi de yengen ogrenince bahane bulmus geziyorsun diye.
Babannenlere de yaziklar olsun. Ogullarinin pisligini gormuyolar da gelin geziyomus ona takilmislar.
Bebce yengenizin gezmesinden dolayi amcaniz aldatmamis ki zaten aldatmanin hic bir bahaneside olamaz.. amcanizin gozu disarda diye yengeniz kendisini disariya vurmus ilgisizlikten ki buda cok normal.. haklarinsa hayirlisi olsubMaddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomus
Umarim..Amcan aldatmissa yengen dogru olani yapiyor, gururundan odun vermiyor...
Merak etme her evlilik ya da iliski boyle degil...
Erkekler isde amcamda olsa babmda olsa aldatan erkek adam değildir net. Amin inşallh cocuklar çok etkilenmeden biterBebce yengenizin gezmesinden dolayi amcaniz aldatmamis ki zaten aldatmanin hic bir bahaneside olamaz.. amcanizin gozu disarda diye yengeniz kendisini disariya vurmus ilgisizlikten ki buda cok normal.. haklarinsa hayirlisi olsub
Amcana acayip gicik oldum. Yengenin gezmesi ona ne gibi zarar veriyormus da yaninda calistirdigi bayana sarkip aldatmis. Pislik herif. Zaten yengeni istemiyormus, simdi de yengen ogrenince bahane bulmus geziyorsun diye.
Evet bendeBebce yengenizin gezmesinden dolayi amcaniz aldatmamis ki zaten aldatmanin hic bir bahaneside olamaz.. amcanizin gozu disarda diye yengeniz kendisini disariya vurmus ilgisizlikten ki buda cok normal.. haklarinsa hayirlisi olsub
Amcamdan o kadar soğudum kiE haliyle yengenizi suclayacak tabi ben ettim sen etme diyen erkek var mi
Iste cocuklar olunca bende cok uzuluyorum hic tanimasam bile.. off bu insanlar ne istiyolarki hep belamizi ariyoruz valla Allah akil fikir versin onceliklede banaErkekler isde amcamda olsa babmda olsa aldatan erkek adam değildir net. Amin inşallh cocuklar çok etkilenmeden biter
Amcama rahat batiyor bence. Yengem çok bakimli ve güzel bi kadin maddiyat desen çok iyi Allaha şükur. Ee sorun ne o zaman Allahtan belanimi ariyosun amca diyesim var.Iste cocuklar olunca bende cok uzuluyorum hic tanimasam bile.. off bu insanlar ne istiyolarki hep belamizi ariyoruz valla Allah akil fikir versin onceliklede bana
Zaten guzel kadinlar daha cok aldatiliyor gibi geliyo bana. Adamlar kompleks yapiyolar kendilerini ispatlamaya calisiyolar baska kadinlarla beraber olarakAmcama rahat batiyor bence. Yengem çok bakimli ve güzel bi kadin maddiyat desen çok iyi Allaha şükur. Ee sorun ne o zaman Allahtan belanimi ariyosun amca diyesim var.
Evet bencede yengemin cocukluk aski olduğu icin kolayca silemiyorKusura bakmada karım geziyo bende onu aldatırım diye bişey mi var ?. O ne saçmalık. Çek karını kınuş yada karına vakit ayır gezmelerini seninle olmasına yönlendir sen gezdir. Bu adamlar aldatmaya bahane arıyorda buda çok saçma. Bence amcan da bütün herşey bitmiş yengen hala seviyo ama olmayacağının farkında.
Maddi yönden hiç bi sorunlari yok ama iddalar doğru amcam aldatiyormus. Artik yengemin gezmesinden dolayimi yoksa kendi isteğiylemi onu bilmiyorum. Yengem son bi sans veririm yeterki özur dile ben yuvami yikmak istemem demis ama amcam artik naparsan yap diyomus
Aynen öyle durumu çok iyi anlatmışsnz yengem yuvasi icin bence elinden geleni yapti bi kadın aldatmayi bile kabullenip sans veriyosa erkektede azcik gurur olmali.. Ama demekki olmayncada olmuyor o eve bi gelsin bomboş gorsun o zaman yengemide çocuklarida çok ararr.. huzuru o yuva yikan kadinda bulsun bakalm kimsenin ahi yerde kalmaz.. insallah bundan sonrasi icin yengem çabuk toparlanir..şimdi canım şöyle bir durum var.
yengen,sen,ailen bu evlilik bitsin istemiyor.yengen bir şans veririm ona yeterki bozulmasın diyor ama amcan öyle demiyor.amcan dünden razı boşanmaya.anlaşılan o kadın amcanın beynini fazla karıştırmış.amcanın kendi karısı umrunda değil.o dereceki boşanmaya bile razı.şimdi sende hak ver yengene.istenmeyen evde nasıl dursun?
o yüzden bence boşansınlar.
bazen deli gibi sevmekte fayda etmiyor evlilik için.araya başkaları girdi mi bozuluyor herşey ve bu durumda deli gibi sevmek söz konusu bile değil.seven insan "gitsin ne yaparsa yapsın demez".küçük çocuklarının önünde nereye kadar kavga edecekler? anne baba kavgalarında hep acı çeken çocuklar oluyor.
Ben geziyor aldatsin hakli demedim ki bastan beri yengemi savunuyorum yorumlarin hepsini okusanz gorurdunuz..Ben de geziyorum ne yani bu kocama beni aldatma hakkini mi verir hey Allahim ya. Nasil böyle dusunebiliyorsunuz?
Zavalli kadin kimbilir neler çekmiştir..
Kendinizi yengenizin yerine koyun bakalim siz bu aldatma psikolojisini ustunuzden nasil atardiniz ya da atabilir miydiniz?
Neler hissederdiniz?
Eee kimse yogurdum ekşi demez sonuçta. ...!
Ben geziyor aldatsin hakli demedim ki bastan beri yengemi savunuyorum yorumlarin hepsini okusanz gorurdunuz..
Amcamin dediğini aktardm ben.. aslnda òyle demek istemedim gercekten. Yanlis anlasilysam affolaYengem cok geziyormus falanmis filanmis dediniz bastan beri...
Ben okudugumu anlayabiliyorum cok şükür. .
Öyle yapcak bu gidişle..Amcan aldatıyorsa, ve naparsan yap diyorsa yengen ayrılmakta haklı. Ne yapacak ayağına mı kapanacak amcanın? Olaya dışardan bak, taraflı bakma. Yengen haklı, bir dk durmasın bu adamla.
Öyle yapcak bu gidişle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?