Amcam yengem ve bitecek evlilikk.

Amcam hic böyle degildi cidden bende çok soğudum. Mesela diğer yengemdede amcamla sorunlar yasadi ama yengemi savundular. Ama bu bosancak olan yengeme bi türlü isinamadilar halbu ki onlar bi adim atsa o on adim gelirdi amcama çok sinirliyim.

zaten boyledir, kendi altin suyuna batmis ogullari bi 'hata' yapmissa, sebebi seytan gelindir mutlaka..

Bebce yengenizin gezmesinden dolayi amcaniz aldatmamis ki zaten aldatmanin hic bir bahaneside olamaz.. amcanizin gozu disarda diye yengeniz kendisini disariya vurmus ilgisizlikten ki buda cok normal.. haklarinsa hayirlisi olsub

Bebce yengenizin gezmesinden dolayi amcaniz aldatmamis ki zaten aldatmanin hic bir bahaneside olamaz.. amcanizin gozu disarda diye yengeniz kendisini disariya vurmus ilgisizlikten ki buda cok normal.. haklarinsa hayirlisi olsub
Erkekler isde amcamda olsa babmda olsa aldatan erkek adam değildir net. Amin inşallh cocuklar çok etkilenmeden biter

ne kadar sert bir diliniz var...ne kadar öfkelisiniz...insanların duyguları degişebilir...bu olay iki taraf içinde dünyanın sonu degil ki...

Evet bende
E haliyle yengenizi suclayacak tabi ben ettim sen etme diyen erkek var mi
Amcamdan o kadar soğudum ki

Erkekler isde amcamda olsa babmda olsa aldatan erkek adam değildir net. Amin inşallh cocuklar çok etkilenmeden biter
Iste cocuklar olunca bende cok uzuluyorum hic tanimasam bile.. off bu insanlar ne istiyolarki hep belamizi ariyoruz valla Allah akil fikir versin onceliklede bana

Iste cocuklar olunca bende cok uzuluyorum hic tanimasam bile.. off bu insanlar ne istiyolarki hep belamizi ariyoruz valla Allah akil fikir versin onceliklede bana
Amcama rahat batiyor bence. Yengem çok bakimli ve güzel bi kadin maddiyat desen çok iyi Allaha şükur. Ee sorun ne o zaman Allahtan belanimi ariyosun amca diyesim var.

Amcama rahat batiyor bence. Yengem çok bakimli ve güzel bi kadin maddiyat desen çok iyi Allaha şükur. Ee sorun ne o zaman Allahtan belanimi ariyosun amca diyesim var.
Zaten guzel kadinlar daha cok aldatiliyor gibi geliyo bana. Adamlar kompleks yapiyolar kendilerini ispatlamaya calisiyolar baska kadinlarla beraber olarak

Evet bencede yengemin cocukluk aski olduğu icin kolayca silemiyor

şimdi canım şöyle bir durum var.
yengen,sen,ailen bu evlilik bitsin istemiyor.yengen bir şans veririm ona yeterki bozulmasın diyor ama amcan öyle demiyor.amcan dünden razı boşanmaya.anlaşılan o kadın amcanın beynini fazla karıştırmış.amcanın kendi karısı umrunda değil.o dereceki boşanmaya bile razı.şimdi sende hak ver yengene.istenmeyen evde nasıl dursun?
o yüzden bence boşansınlar.
bazen deli gibi sevmekte fayda etmiyor evlilik için.araya başkaları girdi mi bozuluyor herşey ve bu durumda deli gibi sevmek söz konusu bile değil.seven insan "gitsin ne yaparsa yapsın demez".küçük çocuklarının önünde nereye kadar kavga edecekler? anne baba kavgalarında hep acı çeken çocuklar oluyor.

Ben de geziyorum ne yani bu kocama beni aldatma hakkini mi verir hey Allahim ya. Nasil böyle dusunebiliyorsunuz?
Zavalli kadin kimbilir neler çekmiştir..
Kendinizi yengenizin yerine koyun bakalim siz bu aldatma psikolojisini ustunuzden nasil atardiniz ya da atabilir miydiniz?
Neler hissederdiniz?
Eee kimse yogurdum ekşi demez sonuçta. ...!

Aynen öyle durumu çok iyi anlatmışsnz yengem yuvasi icin bence elinden geleni yapti bi kadın aldatmayi bile kabullenip sans veriyosa erkektede azcik gurur olmali.. Ama demekki olmayncada olmuyor o eve bi gelsin bomboş gorsun o zaman yengemide çocuklarida çok ararr.. huzuru o yuva yikan kadinda bulsun bakalm kimsenin ahi yerde kalmaz.. insallah bundan sonrasi icin yengem çabuk toparlanir..

Ben geziyor aldatsin hakli demedim ki bastan beri yengemi savunuyorum yorumlarin hepsini okusanz gorurdunuz..

Amcan aldatıyorsa, ve naparsan yap diyorsa yengen ayrılmakta haklı. Ne yapacak ayağına mı kapanacak amcanın? Olaya dışardan bak, taraflı bakma. Yengen haklı, bir dk durmasın bu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…