Durumu var ama inanılmaz pintiler. Işık yakmadan tv ışığıyla oturur bulaşık makinesi bile calistirmaz. Benim ailem enayi mi dört torununa altın taktılar. Şimdi kalkmış bi elli lira verelim diyormuş.
şimdi aklıma lise yıllarım geldi.bi arkadaşım doğum günümde hediye olarak bana kibrit kutusu uzattı.bozulur gibi oldum ama hala ümitliydim.yinede merakla açtım.içinden süpriz yumurtaların içinden çıkan oyuncaklardan vardı.o sırada yüzüne çarpmak istedim ama frenledim kendimi.keşke hiç gettirmeseydi diye geçirdim içimden.ben böyle içimden sayyarken çıkarıp gerçek hediyesini verdi.çok utandım.kendimden içimden geçirdiklerim için çok utandım.allahtan ona bişey söylememişim.sizde sabırlı olun.belki asıl hediye sonra gelecek.belki tepkinizi ölçüyor...
malasef var öyle yüzsüz insanlar bende pek çok yakınıma altın götürdüm sıra banada gelecek dıye ama bır baktımki 50 lıra verip geçtiler kenara üstelik benden çok çok daha ıyı durumları ınsan kuzen dıyor yakın dıyor götürüyor işte böyle yüzsüz oluyorlar artık evladımın başının gözünün sadakası olsun deyip geçiyorum
Durumu var ama inanılmaz pintiler. Işık yakmadan tv ışığıyla oturur bulaşık makinesi bile calistirmaz. Benim ailem enayi mi dört torununa altın taktılar. Şimdi kalkmış bi elli lira verelim diyormuş.
canım ayınısı bende nişanımda yaşadım ve sen çoooooooooooook iyi anlıyorum
benim babamda kendi aileisne sünnet,mezuniyet,nişan,düğün,bebek,ev haediyesi hepsini götürdü tüm yiğenlerine
yemnin ediyorum nişanda babamın tarafından iğne gelemdi ve 5 kardeşler düşün
erkek tarafına çok mahçup oldum onlar hepsi taktı halası,dayısı,amcası vs vs
durumları olmaza dersinki yok ama birde olupta yapmadılar mı o çook basit kaçıyor
havaya gelince ohooo ordan şunu aldık,bu marka aldık,şuraya tatile gittik ama bize gelince tık yok
nefret ediyorum bu tür insanlardan
bak sinirim hopladı yineeeeee Allahım yaaaaaa
ben hediye işinin gönül işi olduğunu düşünüyorum
düğün hediyesi, ev hediyesi, bebek hediyesi vs.
sizin içinizden gelmiş almışsınız, karşı tarafın durumu var yada yok bilemem
ama sizin onlara aldığınız hediyenin aynısını almak zorunda değiller
durumları iyi olmasına rağmen size ufak bir hediye getiriyorlarsa bu size verdikleri önemi gösterir
siz de bunu anlar, karşı tarafa ona göre davranırsınız
ayrıca yengenizin bebeğinize takacağı hediyeyi annenize söylemesi ne ilginç
insan hediyesini alır, takar.
bu nedenden dolayı sinirinizi bozmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?