• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amcamın oğluna aşığım lütfen yardım edin bana çok ihtiyacım var

dumanist07

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
14
1
6
Antalya
Aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba hanımlar.
Şu an bu yazıyı okurken belki de beni kınayacaksın ya da sizde onun gibi gelip geçici diye düşüneceksiniz ama ben amcamın oğluna aşığım. o da benden hoşlanıyor gibiydi annem bile fark etti. onu gerçekten çok seviyorum hayatta olmayacak bişey yoktur ama o böyle bişeyin olmayacağına inanıyor. ona onu sevdiğimi söylediğimde bana gelip geçidir böyle birşey olamaz dedi
Ama ne bileyim bana bakışları davranışları çok farklı gözler yalan söylemez derler ya öyle.
neden olduğunu bilmesemde hoşlanıyor ama gelip geçici diyor olmaz falan diyor. Sanki bana ümit vermek istemiyor gibi ama onu gerçekten unutmaya çalıştım olmadı. Onunla kardeş gibi büyümedik ilk 3 sene önce gördüm onu. şu an o başka şehirde sadece senede 1 kez falan görüyorum. o kadar insan varken ve çevremde o kadar kişi varken nasıl onu severim ben bile bilmiyorum. bana sen farklısın herkesten demişti ona sevdiğimi söylediğimdeyse benden kaçmaya başladı artık hiç konuşmuyoruz bile. sizce aileden çekiniyor olabilir mi? ya da bana ümit vermek mi istemiyor onu seviyorum ya olmayacağını düşünüyorsa? kızlar yardım edin ne yapabilirim unut demeyin olmuyor ama :( :14::14:

aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba hanımlar.
şu an bu yazıyı okurken belki de beni kınayacaksın ya da sizde onun gibi gelip geçici diye düşüneceksiniz ama ben amcamın oğluna aşığım. O da benden hoşlanıyor gibiydi annem bile fark etti. Onu gerçekten çok seviyorum hayatta olmayacak bişey yoktur ama o böyle bişeyin olmayacağına inanıyor. Ona onu sevdiğimi söylediğimde bana gelip geçidir böyle birşey olamaz dedi
ama ne bileyim bana bakışları davranışları çok farklı gözler yalan söylemez derler ya öyle.
Neden olduğunu bilmesemde hoşlanıyor ama gelip geçici diyor olmaz falan diyor. Sanki bana ümit vermek istemiyor gibi ama onu gerçekten unutmaya çalıştım olmadı. Onunla kardeş gibi büyümedik ilk 3 sene önce gördüm onu. şu an o başka şehirde sadece senede 1 kez falan görüyorum. O kadar insan varken ve çevremde o kadar kişi varken nasıl onu severim ben bile bilmiyorum. Bana sen farklısın herkesten demişti ona sevdiğimi söylediğimdeyse benden kaçmaya başladı artık hiç konuşmuyoruz bile. Sizce aileden çekiniyor olabilir mi? Ya da bana ümit vermek mi istemiyor onu seviyorum ya olmayacağını düşünüyorsa? Kızlar yardım edin ne yapabilirim unut demeyin olmuyor ama :( :14::14:

canım akraba evliliği kötü bişey değil ki; ben doğuluyum bizim orda hep öyle benim yengem ayrıca amcamın kızı......yani bu imkansız bişi değil ki.........

aşık olursun elbette olmayacak şey yok ama onunla olman doğru olmaz.
amca çocuğusunuz baba tarafından akrabasınız, olur da evlenirseniz sonucunda sizi neyi bekliyor biliyorsunuz.
o senden kaçtığı için sen daha fazla tutulmuşsundur kesin.
ama onun dedğine git neye alışmıyor ki insan? ölüme bile alışıyorsak onu unutabilirsin:34:

Hiç doğru gelmiyo bana akraba evlilikleri :50:

Kuzenin ya o senin.. O gözle nasıl bakabiliyosun ki anlamıyorum

Benim için kuzenim kardeşimle aynı yerde :44:

Akraba evliliğinin hiçbir günahı olmayan çocuguna ne gibi ağır bedeller ödeteceğinin farkındasındır umarım?

Dediğin gibi etrafında pek çok yabancı insan varken bu sevdadan vazgeç. Amcana kayınbaba mı diyeceksin amca mı?

Akraba evlilikleri iyi birsey degil. Sagliksiz oldugu zaten bilinen birsey. Bunun yaninda bana gore hic etik degil.
Aile ici asklarin birine "o gozle" bakmakla ilgisi oldugunu dusunuyorum. Seversin edersin eyvallah. Kuzenine evlenilecek es degil, kuzen, kardes gozuyle bakmayi dene. Sonra yine sev, ama kuzenin olarak, abin olarak... bir "erkek" olarak degil. Insallah demek istedigimi anlatabilmisimdir.

ben de pek doğru bulmuyorum açıkçası bu tür evlilikleri .
bir arkadaşın dediği gibi akrabanız, abiniz , kuzeniniz gibi sevmeye çalışın bence .
sürekli görüşmüyor - görüşemiyor olmanız da bunu yapabilmeniz için bir fırsat .
hem aranızda bir şey oldu diyelim , tatsızlık çıktığında aileleriniz de etkilenecek sonuçta akrabasınız .
çocuk olayına girmiyorum bile.

erkek arkadaşım kuzenleriyle bitanem-bebeğim diye konuşurdu . bana garip gelirdi . bir gün neden bu kadar samimi konuşuyorsun,duyan aranızda bir şey var zanneder dediğimde bana demediğini bırakmadı :) :) o benim canım ,kanım.. kardeşim . nasıl o gözle bakılır saçmalama ,öyle düşünenin de ben taa.. diye gidecekti neredeyse :) :) işte hisseden hissediyor ,yargılamak bize düşmez ama bence vazgeçmeye çalışın .

Aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba hanımlar.
Şu an bu yazıyı okurken belki de beni kınayacaksın ya da sizde onun gibi gelip geçici diye düşüneceksiniz ama ben amcamın oğluna aşığım. o da benden hoşlanıyor gibiydi annem bile fark etti. onu gerçekten çok seviyorum hayatta olmayacak bişey yoktur ama o böyle bişeyin olmayacağına inanıyor. ona onu sevdiğimi söylediğimde bana gelip geçidir böyle birşey olamaz dedi
Ama ne bileyim bana bakışları davranışları çok farklı gözler yalan söylemez derler ya öyle.
neden olduğunu bilmesemde hoşlanıyor ama gelip geçici diyor olmaz falan diyor. Sanki bana ümit vermek istemiyor gibi ama onu gerçekten unutmaya çalıştım olmadı. Onunla kardeş gibi büyümedik ilk 3 sene önce gördüm onu. şu an o başka şehirde sadece senede 1 kez falan görüyorum. o kadar insan varken ve çevremde o kadar kişi varken nasıl onu severim ben bile bilmiyorum. bana sen farklısın herkesten demişti ona sevdiğimi söylediğimdeyse benden kaçmaya başladı artık hiç konuşmuyoruz bile. sizce aileden çekiniyor olabilir mi? ya da bana ümit vermek mi istemiyor onu seviyorum ya olmayacağını düşünüyorsa? kızlar yardım edin ne yapabilirim unut demeyin olmuyor ama :( :14::14:

Unut demeyin bana diyorsun.ne diyelim o zaman sana canım.Platonik bir aşka bağlan üzül,kahrol mu diyelim.insan birine aşık olduğu zaman,onun her hareketini,her lafını kendine yontar,bir anlam çıkarmaya çalışır.Şöyle baktı benden hoşlanıyor galiba,şunu dedi beni seviyor galiba gibi...
Kuzenin olmasını bir tarafa bıraktım.O ayrı tartışılası bir konu.Bu insan sana olmaz demiş.Senden kaçtığını söylüyorsun.O senin gibi düşünmüyor olabilir.Akraba evliliği yapmak istemiyordur.Sana sen herkesten farklısın demesi,farklı görmesi,senin başka bir anlama çekmeni gerektirmez ki.Birşeyler paylaşmadığın,senede bir kez gördüğün insana bu kadar tutkulu bir aşkla bağlanman normal mi?Aşk,sevgi bu kadar basit mi?Bak o da sana demiş ne güzel.Gelip geçici diye.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama herşey gibi bu da geçer.Saplantı haline getirme.Gözlerin ne anlattığı değil,szölerden ne döküldüğü ve nasıl davranıldığı önemli.Bana kızabilirsin ama iyiliğin için söylüyorum bunları.Gereksiz yere üzülüp kendini heder etme.

Burada kınayacak bir durum yok canım ask bu her yere konar :) Belki gercekten hoslanıyordur ama akraba olduğunuz icin cekiniyor olabilir olmayacağını bildiği icinde kendini senden uzak tutuyor ki sen vazgec diye canım ama onu severek onu zor durumda bırakırsın bir kere beyinde bitirmelisin yoksa her ask istendikten sonra biter :18:

bende öyle düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum :44:

canım; akraba evliliği dinimizde haram değil. Peygamber zamanında bile akraba evliliği olmuş.ha ben akrabamda kimseyi istemediğimden yabancı ile evlendim.siz sevmişseniz neden olmasın.bide çoçuklar özürlü oluyor falan deniyor .yengem amcamın kızı 4 tane yeğenim var aslan gibi.

Back
X