Amcamin sorumsuzluklarinin bizim eve kadar yansimasi

Busnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
176
124
53
36
Hayatimda bukadar sorumsuz bir adam gormedim amcam ilk evliligini yapti 2 tane cocuklari oldu bakamadi yengem bosandi amcamdan uslanmadi ikinci evliligini yapti 2. Esi tam kendini kurnaz zannedenlerden benim agzimi ariyor falan ilk geldiginde 3 yildir sesi solugu cikmiyordu bunlarin gecen hafta amcam gene isten cikmis evden cikarmislar biriken kiralar yuzunden geldiler bizim eve kalcak yerleri yokmus yerlestiler resmen kovmaktan beter etti babam gitmiyorlar nolacak boyle babannem rahatsiz onada kiyamiyorum delirmek uzereyim birde cocuklarini getirmis 3 yildir gormem etmem al bu senin kuzenin diyorlar bebek hediye ediyolar sanki bukadar sacma bisey gormedim ben eve gitmiyorum 2 gundur arkadastayim okadar bunaldim kizlar nasil gitcekler cildircam

Tamam zor bisey ev ustune ev olmaz ama sokakta kalsalar daha mi iyiydi:110:

Babaannenizin evi değil yani .
Kaç zamandır sizinle kalıyorlar?
Her hangi bir planları var mı
Ne zaman gitmeyi düşünüyorlar ?
3 gundur bizdeler amcam ne is bulmaya yanasiyor nede saygi duyuyorlar hic is bulim gidelim diyen yok idare et abi kardesinim senin diyor babama bir de biz is ayarladik beyenmedi beyfendi

Ee gitsinler daha iyi değil mi hem babnneniz rahatsizmis yengeniz bakar ona da daha iyi değil mi?
Daha da hasta eder cok onceden bi sure kaldi babannemin herseyine soyleniyormus elimde kalcakti cok konusuyor herseyden sikayetci basinda basinda amcami anlatmistik halbuki ama gene acisini biz cekiyoruz

Daha da hasta eder cok onceden bi sure kaldi babannemin herseyine soyleniyormus elimde kalcakti cok konusuyor herseyden sikayetci basinda basinda amcami anlatmistik halbuki ama gene acisini biz cekiyoruz
Babaanneni rahatsiz ederler diye dusunuyorsaniz yapacak birsey yok.

Kendileri gidene kadar sizde kalacaklar.

Ama uygunu babaannenlerde kalmalari.

Annen de bayagi iyimis
Gitsin anasinda kalsin..demiyor

Saygili olsalar neyse ama gram saygi yok is ayarladik begenmedi ben bulurum biyor hep evde ben bunlara kiziyorum boyle olmaz ki

3 gün olmuş geleli nasıl bu kadar bilendiniz? Ev eşyalarını ne yaptılar? Sizin eviniz büyük mü? Nereye yerleştiler?

Benim gibi yap amcayla ilişkiyi kestik ailecek kafamızı dinliyoruz oh valla sizde öyle yapın..

3 gün olmuş daha biraz daha bekleyin sonra bir çare düşünürsünüz.benim kardeşim sokakta kalsa 3 günde lafını bile etmemo_O

İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz. Ayrıca babaannen için üzülme kendi çocuğu. Baksın bi zahmet. 3 günün lafını yapmaya da gerek var sonuöta sen tanıyorsun onları. Böyleleri için 1 gün bile tahammül edilmez.

Babaanneni rahatsiz ederler diye dusunuyorsaniz yapacak birsey yok.

Kendileri gidene kadar sizde kalacaklar.

Ama uygunu babaannenlerde kalmalari.

Annen de bayagi iyimis
Gitsin anasinda kalsin..demiyor
Babannemle hep anne kiz gibiler kaynana gelin sorunu bizde aktif degil neyse ki amcamlari ben gonderdim 3hafta kaldilar saka gibiydi:işsiz:

Back
X