ben kullandım. acayip memnun kalmıştım. çok kısa bir sürede çekiyor ve bebek emmesiyle eşdeğer yapısı olduğu için sütü azaltmıyor.. bende hiç acı olmamıştı hatta ilk oğlumda 2 kere mastit oldum, bu makinayla çekerek iyileşti bezeler.. eğer ilk kez kullanıyorsanız biraz acıtması normal ama zamanla hiçbirşey hissetmiyorsunuz..
makina ile ilgili bir sorununuz olursa severek cevap veririm...
sağolun.iki göğsü birden sağıyor dimi ?bide satınmı almıştınız?
tabi tabi ikisi de aynı anda sağılıyor.. üstelik çok pratik bir makina. evet satın almıştım yerimseniben
sağol canım. bende aldım bu makinadan .nasıl kullanıyorsun türkçe kullanma klauzu yokta .nasıl sterilize ediyordunbende kullandım ve çok memnundum iki göğsü aynı anda sağıyor ve hiç acı olmuyor yaklaşık 15 dkda bitiyordu benim tabi süt miktarınada bağlı.8 ay sağdım ve sütüm bitmedi
sterilizasyon makinem vardı canım.nasıl kullanıyordun demişsin parçaları birleştiriyorsun hepsi bu kadar.hızınıda isteğine göre ayarlayabilirsin.
aklına takılan birşey olursa tekrar sor.hoşçakal
25 dakikada ne kadar sut sagiyorsun iki gogusten?Damla damla geliyor demissin,eger cikan sut bebegine yeterliyse sikma canini,zamanla daha cok gelir,daha sik sag goguslerini.
bende medelanın kullanıyorum. tahminim sen daha yeni doğum yaptın yada 1 2 ay oldu. ilk aylarda acıtıyor ve sütün az çıkıyor. bu bütün hepsinde böyle. medelayı kullanmaya devam et. sonradan gögsün bebeğin emmesine alışacağı için artık pompa vız gelicek. ve sütün biberona tamamen dolucak. biraz sabır kardeş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?