ameda lactaline elektrikli süt sağma makinası kullanan varmı?

serimel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
248
1
116
İzmir
arkadaşlar benfde medelanın elektrikli süt sağma makinası var. hiç memnun değilim.göğsümü çok acıtıyor ve çok uzun zaman alıyor sağmak.ameda lactaline kullanan varmı? ne kadarzamanınızı alıyor sağmak ve acıtıyormu?çok acil cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
ben kullandım. acayip memnun kalmıştım. çok kısa bir sürede çekiyor ve bebek emmesiyle eşdeğer yapısı olduğu için sütü azaltmıyor.. bende hiç acı olmamıştı hatta ilk oğlumda 2 kere mastit oldum, bu makinayla çekerek iyileşti bezeler.. eğer ilk kez kullanıyorsanız biraz acıtması normal ama zamanla hiçbirşey hissetmiyorsunuz..

makina ile ilgili bir sorununuz olursa severek cevap veririm...

sağolun.iki göğsü birden sağıyor dimi ?bide satınmı almıştınız?

valla 4 sene oldu ama hatırladığım kadarıyla 20-25dk kadar sürüyordu.. bir de hep aynı saatlerde çekmeye çalışın.

Hastane tipi sağma makinesinin eve uyarlanmışıdır Lactaline. Diğer cihazlara göre biraz daha pahalıdır ama kesinlikle en iyisidir.
Medela'dan daha hassas çekişi vardır.
Eğer çift sağmalı kullanırsanız -aynı anda sağdığı için- 15 dk'da falan iki göğsünüzü de boşaltır.
tek sağmalı alırsanız 1 meme*2 kere zamanda biter işniz.
Zaman konsuu sizin süt miktarınıza bağlı aslında.

bende kullandım ve çok memnundum iki göğsü aynı anda sağıyor ve hiç acı olmuyor yaklaşık 15 dkda bitiyordu benim tabi süt miktarınada bağlı.8 ay sağdım ve sütüm bitmedi

bende kullandım ve çok memnundum iki göğsü aynı anda sağıyor ve hiç acı olmuyor yaklaşık 15 dkda bitiyordu benim tabi süt miktarınada bağlı.8 ay sağdım ve sütüm bitmedi
sağol canım. bende aldım bu makinadan .nasıl kullanıyorsun türkçe kullanma klauzu yokta .nasıl sterilize ediyordun

sterilizasyon makinem vardı canım.nasıl kullanıyordun demişsin parçaları birleştiriyorsun hepsi bu kadar.hızınıda isteğine göre ayarlayabilirsin.
aklına takılan birşey olursa tekrar sor.hoşçakal

sterilizasyon makinem vardı canım.nasıl kullanıyordun demişsin parçaları birleştiriyorsun hepsi bu kadar.hızınıda isteğine göre ayarlayabilirsin.
aklına takılan birşey olursa tekrar sor.hoşçakal

sağol kullanmaya başladım .senin göğüs ucunu acıtıyormu?yoksa benimkilermi çok hassas anlamadım.senin süt damla damlamı akıyor benimki öle akıyor.25 dakka falan sağıyorım.meme ucumda su topladı normalmi bu?

25 dakikada ne kadar sut sagiyorsun iki gogusten?Damla damla geliyor demissin,eger cikan sut bebegine yeterliyse sikma canini,zamanla daha cok gelir,daha sik sag goguslerini.

25 dakikada ne kadar sut sagiyorsun iki gogusten?Damla damla geliyor demissin,eger cikan sut bebegine yeterliyse sikma canini,zamanla daha cok gelir,daha sik sag goguslerini.

yok yeterli değil mam takviyesi yapıyorum.6 saatte bir 100 ml çıkıyor.üç saatte bir sağdığımdada aynısı çıkıyor toplam.o yüzden 6 saatte bir sağıyorum

Benim göğüs uçlarım hiç acımadı canım daha yeni başladın galiba alışana kadar normaldir bence ilk sağmalarda banada farklı geliyordu.sütün sağdıkça artar diye biliyorum 6 saatte bir değilde daha sık sağsan artar belki ben düzenli olarak üç saatte bir sağıyordum.su için bir dr a gözük bence.herşeyden önmlisi moralini düzgün tut artar sütün kafana takma bir bebğin olması herşeyden önemli

bende medelanın kullanıyorum. tahminim sen daha yeni doğum yaptın yada 1 2 ay oldu. ilk aylarda acıtıyor ve sütün az çıkıyor. bu bütün hepsinde böyle. medelayı kullanmaya devam et. sonradan gögsün bebeğin emmesine alışacağı için artık pompa vız gelicek. ve sütün biberona tamamen dolucak. biraz sabır kardeş =)

evet bebeğim 63 günlük.benim bebeğim emmiyor sağıp veriyorum malesef.inşallah dediğin gibi zamanla alışır

Ben de bir tane avent aldım çekim gücü iyiydi. 3. gün gitti çekişi. Ben de iade ettim. Üzerine 50 Tl verdim Ameda Lactaline aldım ama çekiş gücü çok kötü hiç çekmiyor acaba ben mi kullanmayı beceremiyorum ?

Güncel yorumu duyumu olan var mıdır bu marka için? Ben de Lansinoh 2'li var, henüz yeni başladım kullanmaya. Çekim gücü, rahatlık vs ok ama sesi fazla sanki biraz. Joker'den indirimdeyken almıştım, Avent ve Lansinoh u orada çalıştırdılar içi hava dolu bir balon ile gösterdiler çekim güçlerini. İkisini de çok sattıklarını ve memnun kalındığını söylediler. Orada Avent çok daha fazla sesli gelmişti, Lansinoh da sesli ama Avent inkine göre daha az. Acaba bu markanın ses, rahatlık, çekim gücü vs nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…