Ameliyat günümü aldım ama Fuad sofuoğlu ve volkan sünter arasında kaldım

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Merhabalar buraya çok konu açtım volkan süntere ameliyat günü almıştım ama instagram fuad sofuoğlu karşıma çıktı onu da çok beğendim başarılı bir doktora benziyor. Fuad sofuoğlu hakkında bilgisi olan var mı? Ameliyat günümü de almışken doktor değiştirmek de tereddüte düşürdü beni. Volkan ben hastaları memnun şikayet duymadım. Fuad beyinde arada hasta yorumlarına denk geldim ama aklımı çok karıştırdı açıkçası. Ne yapmalıyım bilemedim

Bence bu süreçten sonra araştırmayı bırakın Çünkü insanın her yeni gördüğü şey aklını karıştırıyor ve süreci uzatıyor. Seçtiğiniz doktor içinize sindiyse benim tavsiyem bu şekilde ama siz bilirsiniz tabii ki

Araştırmayı bırakmıştım aslında volkan bey içime siniyor ama acaba bir tık büyük mü bırakıyor siye düşünüyorum. Fuad beyde instagramda çıktı karşıma araştırmayı bırakmıştım artık

Bana da bir tık fazla doğal bırakıyor gibi geliyor ama belki hasta isteği bu yöndedir

Ay benim de fuat beyle yarın rendavum var, onda karar verdim gibi bir şey daha simdiden. Su ele fuati denen arkadas neden oyle demis lutfen söyler misiniz? Ve ben sitelerde sadece 1 sikayet gördüm fuat bey hakkinda, baska sikayetler de mi gordunuz siz?

ben muayenesinde bir kız gormustum burnunun bır tarafı dıgerıne gore daha cokuktu kanatları. 3. ayındaydı

Ay ilk defa alinti yapıyorum (siteye daha once hic bir sey yazmamistim, burun ameliyati yüzünden bunu da yaptim qkska) , daha az önce çok dikkatli şekilde sizin burun ameliyatı surecinizi içeren 13sayfalik forumu okudum, şimdi sizin cevap vermeniz guzel bi tesaduf oldu öncelikle iyi misiniz? Hatirladigim kadariyla en son moraliniz bu konu hakkinda bozuktu. Ben de etkilendim dogrusu okurken. Ben ilk saglik icin yaptırıyorum ama yamuklugi ve burun ucu dusuklugu de beni rahatsiz ediyo, kemerden emin degilim. bence cok asil duran bir sey , onu yaptirinca ben de cok kotu hisseder miyim korkusu olustu. Ve anladım ki gerçekten her doktorun mutlaka hatalari oluyor kacinilmaz, o kanat olayı da muhtemelen oyle, gene de doktora sorucam eger burnuma bir sey olursa yapar mi diye vs

Görüşmeden sonra yorumunuzu yazabilir misiniz acaba merak ediyorum

Merhaba aynen bende burun ameliyatı yuzunden kaydoldum forumu nasıl okuyabilirim ? Fuad beyi bende araştırıyorum. Birde Ahmet bedir. Bilginiz varmı acaba ?

Merhaba aynen bende burun ameliyatı yuzunden kaydoldum forumu nasıl okuyabilirim ? Fuad beyi bende araştırıyorum. Birde Ahmet bedir. Bilginiz varmı acaba ?
Burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyoeum kadinlar kulübü yazarsaniz googlea cikar forum ahmet bediri ilk kez sizden duyuyorum, hicbir bilgim yok. Ben fuad beyde karar kildim, olucam insallah

Burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyoeum kadinlar kulübü yazarsaniz googlea cikar forum ahmet bediri ilk kez sizden duyuyorum, hicbir bilgim yok. Ben fuad beyde karar kildim, olucam insallah
Fiyatlari çok farklı. Ahmet bedir 30.000 Fuad bey 57.000 istedi cihaz olarak ultrasonik cihaz kullanıyorlar. Anlayamıyorum neden bukadar uçurum varm diğer Euro hesabı ile yapanları kiyaslamiyorum bile

Fiyatlari çok farklı. Ahmet bedir 30.000 Fuad bey 57.000 istedi cihaz olarak ultrasonik cihaz kullanıyorlar. Anlayamıyorum neden bukadar uçurum varm diğer Euro hesabı ile yapanları kiyaslamiyorum bile
Ahmet bedir piezo cihazı kullanmiyo muymus? Fiyati o yüzden ucuzdur, artik piezo cihazı kullanan tüm doktorlar cok pahalı fiyat istiyo diye biliyorum, ama piezo dokulara daha az zarar vermesiyle vs yararli bi alet. İnanin bizim icin de normalde pahali bi fiyat, o yuzden 2ay sonraya aldim ameliyat tarihini. Size tavsiyem gene de ucuz diye bir yere olmamaniz, para biriktirip guvendiginiz bir yere olun, unutmayin revizyon ameliyati 3 kati normal burun ameliyatinin. Ben fuad beyden once senan murat 'a gittim, 10bin tl daha ucuzdu ama bana güven vermedi, hic gulumsemiyodu, takintilisin dedi soru soruyorum diye..samimiyet alamadim. Fuad beye ilk gidisimde güvendim, guven çok onemli

Merhaba Fuad beye ameliyat oldunuz mu acaba? Olduysanız nasıl geçti bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…