Haklısın canm bende ilkini açık ikincisini kapalı yaptırdım.Güya ikincisi can acıtır dersin ben onda daha rahattım ne kan kustum ne şişim oldu ne ağrım ne dikişim...şimdi ki aklım olsa kesinlikle kapalı ameliyat yapan birini bulurdum
Kizlar merhaba yaklasik 2 yillik arastrmalarim ve yaptigim onlarca gorusmedem sonra şubat ayina gunumu aldim Arda Pelen e ameliyat olacagim.
Kimi doktor ameliyat etmek istemedi kimisi cok az degisir burnun gerek yok dedi.( ki burnum kotu ve ameliyati zor bir burun degil)
Kisacasi ugrasmak istemediler.
Arda bey ile iyi iletisim kurdum ve gecmis ameliyatli hasyalarina ulsatim konustum hummali arastirmalar sonunda. Insallah Allah utandirmasin subat ayinda ameliyat olacagim.
Bugune kadar hep kime olmam gerektigini arastirdim. Ameliyat surecini cok bilmiyorum bazi sorularim var beni aydinlatabilir misiniz ?
* ameliyattan sonra (acik ameliyat)
Nekadar sure alcili kaliyor burun.
*alcidan sonra flaster ne kadar sure duruyor ?
* 1 haftadan sonra ise gidebilirmiyim sizce ?
Goruntu cok mu kotu oluyor. ?
Agri esigim cok yuksek agri cekecegimi sanmiyorum.
* ameliyattan sonra ne kadar zaman gozluk takamam?
* ameliyat sonrasi ilk kac ay burnuma darbe vs almamaliyim ?
*birde ben alerjikim kac ay hapsurma tiksirmaya dikkat etmeliyim ?
Cooookkkk tesekkurler simdiden
4 sene oldu kesi izim duruyorçünkü kaç ay oldu hala dikiş izim belirgin
Cok normal o iz hicbir zaman gecmezki,4 sene oldu kesi izim duruyor
Bende alçı bir hafta kaldı.Ağrın hiç olmaz merak etme ağrı kesici yapıyorlar.Gözlük 6 ay takmasan yeridir ben olsam takmazdım.İşe gitme konusunda da ben olsam acele etmezdim 1 ay dışarı çıkmadım çünkü.Sadece arabayla hastaneye gittim o süreçte.Hapşırmaya gelince de ağzın açık hapşırmalısın ağzını burnunu kapatmaya çalışma.Ben ikinci haftadan falan hapşırmaya başladım tozdan vs mecburen hapşırıyosun.Görüntü kötü mü olur demişsin o senin şişliklerine ve ameliyatına bağlı bi durum.Herkesin şişliği bir olmazKizlar merhaba yaklasik 2 yillik arastrmalarim ve yaptigim onlarca gorusmedem sonra şubat ayina gunumu aldim Arda Pelen e ameliyat olacagim.
Kimi doktor ameliyat etmek istemedi kimisi cok az degisir burnun gerek yok dedi.( ki burnum kotu ve ameliyati zor bir burun degil)
Arda bey ile iyi iletisim kurdum ve gecmis ameliyatli hasyalarina ulsatim konustum hummali arastirmalar sonunda. Insallah Allah utandirmasin subat ayinda ameliyat olacagim.
Bugune kadar hep kime olmam gerektigini arastirdim. Ameliyat surecini cok bilmiyorum bazi sorularim var beni aydinlatabilir misiniz ?
Canim cevaolarin icin tesekkur ederimBende alçı bir hafta kaldı.Ağrın hiç olmaz merak etme ağrı kesici yapıyorlar.Gözlük 6 ay takmasan yeridir ben olsam takmazdım.İşe gitme konusunda da ben olsam acele etmezdim 1 ay dışarı çıkmadım çünkü.Sadece arabayla hastaneye gittim o süreçte.Hapşırmaya gelince de ağzın açık hapşırmalısın ağzını burnunu kapatmaya çalışma.Ben ikinci haftadan falan hapşırmaya başladım tozdan vs mecburen hapşırıyosun.Görüntü kötü mü olur demişsin o senin şişliklerine ve ameliyatına bağlı bi durum.Herkesin şişliği bir olmaz
merhaba, cuma günü saat 4 gibi ameliyata girdim, gözlerimi açtığımda saat 6 buçuktu. Benim göz altlarım hemen morarmaya başlamıştı. Sabaha kadar her saat başı gözlerime buz koydum. Eldiven içine haşlanmış bezelye taneleri koyup dondurmuşlar, hem hafif oluyor hem de suya göre daha dayanıklı, daha uzun süre soğuk kalıyor. Ertesi gün saat 2 gibi tamponlarımı çıkardılar ve eve gönderdiler. Bugün 3.günüm yüzüm komple şiş. Göz altlarımın morlukları için ilaç kullanıyorum ve hızlı bir şekilde morarmayı azalttı. Bunların dışında kesinlikle ağrı sancı hiçbirşey yok sadece şişlik rahatsız edici. Cumartesi kontrole gideceğim büyük ihtimal alçı alınacak. Madem bir karar aldın kesinlikle vazgeçme, dr.unu iyi araştır, eğer güvendiğin bir hekimse ve gerçekten ihtiyacın varsa erteleme. Korkulacak bir operasyon değil.Kizlar merhaba yaklasik 2 yillik arastrmalarim ve yaptigim onlarca gorusmedem sonra şubat ayina gunumu aldim Arda Pelen e ameliyat olacagim.
Neden ki?şimdi ki aklım olsa kesinlikle kapalı ameliyat yapan birini bulurdum
burun altında kesi izi kalıyor 4 ay oldu hala belirgin ve burın ucu taş gibi kapalı da burun ucu hareketli oluyorNeden ki?
Viddimisinburun altında kesi izi kalıyor 4 ay oldu hala belirgin ve burın ucu taş gibi kapalı da burun ucu hareketli oluyor
burun altında kesi izi kalıyor 4 ay oldu hala belirgin ve burın ucu taş gibi kapalı da burun ucu hareketli oluyor
Neden ne gibi bi artısı var kişimdi ki aklım olsa kesinlikle kapalı ameliyat yapan birini bulurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?