- 9 Haziran 2017
- 23
- 2
- 1
Arkadaşlar az önce mesaj kutuma baktım yıllar sonra. Bu konu hakkında çok fazla ulaşan olmuş. Öncelikle, malum doktor bey buraya yazmış olmamdan rahatsız oldu. Arayan hastalara öyle bir prosedür yok denmiş. Yıl 2012. Ve benim implantım göz tansiyonu yapmak üzereyken çıkartıldı. Bir sene bile kullanamadım. Aynı yıl içinde iki operasyon geçirmiş oldum. İyileşince lazer denedik ama bende pek renk değişimi olmadı kopkoyu kaldı. O ara doktor bey NY'ye taşındı. Sonra da izini kaybettim. Şu an gözümde kronik kuruluk var. Günde 4-5 tüp suni gözyaşı bitiriyorum rapor çıkarttım onar kutu veriyorlar inanmazsanız reçetemi özelden atarım. Schimer testim damla damlatmış gözümle 4mm'de kalıyor. Bunun sebebi, zamanında geçirdiğim operasyon mu bilemem; ama daha mantıklı bir açıklama da bulamadı doktorlar bu yaşta bu kadar kuruluk olmasına. Gözünüzü seveyim gözünüzü elletmeyin. Ben bir hata yaptım takıntım yüzünden. Şimdi şeffaf lens bile almıyor gözüm.
Daha coj erken ama acaba şimdiye kadar açılma gördünüz mümrb arkadaşalr ben bugun ayhan başoğluna lazerle göz rengimi değiştirmek için başladım bitince haber ederim biraz gözde hassasiyet ve ağrı yapıyo bakalım dua edin..
Yani 5-6 kere gitmişimdir işe yaramadı. Muayene olduğumda göz doktorları hastalık sanıyor içerideki pigment dökülmesini.Lazer ise yaramadı mi ya kaç seans yapildi
Renginde değişiklik yoj mu yani ben de yaptırmayı düşünüyordum metis eyes a yananı sitelerde çok okuyorum lazerle goz rengini değiştirmek ise yaramıyor diye simdi doğru mu değil mi anlamadım para bayilmayalimYani 5-6 kere gitmişimdir işe yaramadı. Muayene olduğumda göz doktorları hastalık sanıyor içerideki pigment dökülmesini.
Benim değişmedi, pigment döküldü ışıkla bakınca doktor anlıyor sadece.Renginde değişiklik yoj mu yani ben de yaptırmayı düşünüyordum metis eyes a yananı sitelerde çok okuyorum lazerle goz rengini değiştirmek ise yaramıyor diye simdi doğru mu değil mi anlamadım para bayilmayalim
Pekala öncesi sonrasi fotoğraf görmus muydunuz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Doğal olmamak ve modifiye tercihtir :)) ama onaylanmış, dünya sağlık örgütünün müsade ettiği şekilde. Deneye yanıla değil yani.Yok artik doğal olmak yerine modifiye tercih saçmalık lensler var . Ya bu olay en değerli gözlerimizi yok ederse
peki resim atabilirmisiniz acaba?Benim değişmedi, pigment döküldü ışıkla bakınca doktor anlıyor sadece.
Peki foto atabilir misiniz ve kime yaptirdinizpeki resim atabilirmisiniz acaba?
Aaaa ne güzel haberEvet yanlış duymadınız Amerika'da son 1 yıldır uygulanan bir ameliyat bu. Henüz dünyaya yayılacak kadar başarılı mı bilmiyorum ama en uzun vadede 5 yıl içinde tüm dünyada uygulamaya başlanacağını duydum. İstediğiniz göz rengine sahip olmak için lens takmaya falan gerek kalmadı yani. Ameliyatın içeriği de şu irisinizle oynuyorlar. Göze rengini veren şey iris zaten ve iris içindeki pigmentler değiştiriliyor.
(fotoğrafları da koymak isterdim ancak 100 mesajdan önce konulmuyor)
4 seans cok az ben on seans gittim aralikta yine gidecegim
4 seans cok az ben on seans gittim aralikta yine gidecegim
Merhabalar ben de Ayhan Başoğlu’ndan randevu aldım, yaptırmayı düşünüyorum, o yüzden merak ettim sizin gözlerinizde açılma oldu mu acaba? Ya da herhangi bir şikayetiniz oldu mu sağlık açısından?4 seans cok az ben on seans gittim aralikta yine gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?