arkadaşlar ben biraz önce dr ayhan başoğlu ile görüştüm bir arkadasımız istanbulda kendisine bu ameliyatı yaptırdıgını söylemiş.az önce görüştüm doktorla telefonda.bu ameliyat türkiye de yapılmıyormuş Panama'daki doktorlar yapıyormuş yalnızca.burda yapıldıgı bilgisi dogru degil ne yazık ki.ben de yaptırmak istiyordum ama durum bu malesef.
Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :))))
Anatolia Goz Hastanesi'nde Dr.Ayhan Basoglu yapiyor. Istanbul Annadolu yakasinda. Sonuc guzel :) bir ay oldu, henuz tam iyilesmedim. Mesela bastirarak makyaj temizleyemiyorum aciyor. Onun disinda agri sizi yok. Sanirim fotograf da koyamiyorum henuzama isteyene email atabilirim.
Hayatim bana doktorun mailini yolliyabilirmisin hayatim ozelden lutfenn
selam kızlar ben internette bu yazıyı görünce üye oldum foruma,yıllardır takip ediyorum zaten çok faydalı bilgiler paylaşılıyor gerçekten güzel bir site,bir arkadaşımız türkiyede göz ameliyatı olduğunu söylemiş ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarını paylaşabilir mi,ben de iki yıl sonra düşünüyorum eğer risksiz başarılı bir ameliyat olucaksa.
küçüklükten beri en çok istediğim şey renkli gözlü olmaktı
bu arada bazı arkadaşlarımız yazmış doğal olun allahın verdiği şeyle uğraşmayın diye ama,kaşını aldırmak,makyaj yapmak,saç boyatmaktan bence hiç bir farkı yok bu durumun.insan kendisini nasıl güzel mutlu ve özgüvenli hissedicekse öyle olmalıdır bence.
umarım bu ameliyat türkiyede hızla gelişir,açıkcası çok heyecanlıyım
melis sana arkadaşlık isteği gönderdim yeni üye olduğumdan mesaj gönderilmiyomuş bendee senın gibi renklı göz hastasıyım böyle bir ameliyatın çıktığını duyunca hemen araştırmaya başladım burdakı yorumları okudum yaptıracağını söylediğini görünce sana sormak istedim acaba yaptırdın mı bu ameliyatı???
Canim mailini yollarmisin bana ayhan beyin lutfen
canım istersen ver msn adresını konusalım ben bılıyorum buldum hastaneyı heryerı ..bende gıtmek ıstıyorum ama tek basıma korkuyorum olmazsa beraber gıderız:))
hemen mavi yada bal rengi yaptırırdım...
Tatlım ben gelecek yaz üniversite bitince yaptırıcam hastanenin sahibi Emrah beyin nosunu mesaj olarak atayım sana.
İnternet ortamında bir şekilde yalan söyleyip, insanların umutlarını sömüren sahtekarlara inanıp, inanmamak sizin elinizde..
Ancak böyle bir teknik şu anda deneme aşamasında olsa da, rutinde uygulanabilir bir durum kesinlike yok..
Olsaydı PUBMED'de olurdu..Tekrar ediyorum olsaydı eğer PUBMED'de olurdu..
Bu tarz bir işlemin rutin olarak uygulanabilmesi için ÇİFT KÖR PLASEBO KONTROLLÜ ARAŞTIRMA SONUÇLARI gerekir..Uzun vadede hiçbir yanetkisinin olmadığının ispatlanması gerekir..Aksi halde FDA hiçbir suret ile onay vermez bu tarz bir işleme..
Bu da en az 50-100 sene süren bir takım plasebo kontrollü araştırmaların sonuçlanması anlamına gelir..Böyle bir araştırma ve çalışma yok..
Bir takım girişimler var..Ancak henüz deneme aşamasında ve daha henüz fare deneyleri bile sonuçlanmış değil..
Onun için bu türden yalanlar ortaya atan kişilere kesinlikle inanmayın..Bu tarz girişimlerin hiçbir şekilde FDA onayı olmadığını ve uzun vadede körlükle sonuçlanabileceğini asla unutmayın..
Bu tarz girişimler yaptığını iddia eden kişileri Sağlık Bakanlığı'na şikayet etmek bir vatandaşlık görevidir ! Bunu asla unutmayın..
Bugün göz rengini çeşitli girişimlerle yapay olarak değiştirip de bundan 10 sene sonra tamamen kör olan birinin, vebalini kimsenin ödeyemeyeceğini asla unutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?