Arkadaşlar bence tıp açısından da çok güzel bir buluş aslında, bunu pek çok yönden ele almak istiyorum ben.
Öncelikle benim gibi her gün renkli lens kullanan ve bundan vazgeçemeyen biri için çok iyi.
Ancak tedavi masrafı yüksekse ve körlük gibi büyük bir risk taşıyorsa bu çok kötü, burada durmak gerek tabi ki.
Doğallık konusuna gelince de, halk arasında yaratılışı değiştirmemeye doğal deniyor genellikle, ancak bir düşünün siz kendinizi o şekilde doğal,rahat hissetmiyorsanız herkesin size doğalsın demesinin çok da bir önemi olmuyor.
Şimdi kendimizi kandırmayalım çünkü dış görünüş maalesef ki gerçekten de çok önemli, yani bende kişilerin ruhsal güzelliğine önem veririm ancak karşımdaki kişide dış görünüş benim için bile bir önem oluşturuyor sonuçta.
Ayrıca bu ameliyat yayılırsa neredeyse herkesin mavi, yeşil gözlü olacağını yazmış bazı arkadaşlarım, merak etmeyin illa ki birileri kahverengi,ela tonlarında kalmak isteyeceklerdir.
Lens kullanımı, özellikle benim gibi her gün kullanıyorsanız çok da rahat olmadığını fark etmişsinizdir diye düşünüyorum. Uzun saatler gözünüzde kalınca bulanıklık, kuruluk gibi yan etkileriyle karşılaşıyorsunuz ve de havuzda, banyoda ya da belirli saat sonra çıkarmanız gerekiyor maalesef ve de belirli bir masrafı var, oysa ki kendi gözünüz taktığınız lensin renginde olsa bu zahmetlere hiç gerek kalmayacak ki bu yönden düşününce bu harika birşey.
Kendi dış görünümüne önem veren arkadaşlarım yazdıklarımı daha iyi anlayacaktır diye tahmin ediyorum