• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

merhaba.. damla ile göz rengi 6 saate kadar geçici olarak değiştirilebiliyormuş..

tabiki amerikalı bilim adamlarının icadı :)

sitesi de şu;
xxxxxxxx
youtube da iro yazınca çıkıyor sitesi aktif değil gibi sanki..
bana pek güvenli ve inandırıcı gelmedi ama ilgilenenler olur belki.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
her şeye bi ameliyat ya
dudaklarım çok ince beğenmiyorum hadi ameliyat
bilmem kimin burnu çok güzel hadi aynısını ben de yaptırayım
ama olmaz ki böyle :20:
en güzeli doğallık
bi göz rengini çok beğeniyosan da git lens tak yani amleiyata ne gerek var

ya kızlar göz bu oynamaya değer mi. doktorlar tvlerde reklamlarda sanki herşey çok kolaymış gibi yok işte lazer olun kartal gibi görün yada ne bileyim estetikle angelina joliye benzeyin diyorlar ama olanlardan görüyoruz ne kadar zor işlemler olduğunu. bunlar hep para tuzağı.

daha nelerr yaa alaahınverdiğini inerden degiştiriyosunkiii gözünde birr proplemmi varr hastalık dışı bu şeylere karşıyımm benn:37:

Millet göz renginizi degistirmeyi sakina kalkmayin. Amerikada ve Asya da bu tür ameliyatlar yapiliyor. Fiyati yaklasik 10bin dolar. Yaklasik 8 renkten secebiliyorsunuz. Ama anlatilmayan veya kücümsenen nokta, kör olma ihtimaliniz cok yüksek. Eger kör olmazsaniz devamli olarak gözünüde bulaniklik olma ihtimali oldukca yüksek. Youtube da bunu bir yazin "permanently Change Your Eye Color- One Implant REMOVED" veya "newcoloriris implants out". Oglanin birisi ameliyat ani ve sonraki yasadiklarini anlatiyor. Onunla ayni günde ameliyat olan kizin gözü/gözleri kör olmus. Oglan yaptirmis ama cok pisman... Yine iptal etmeside cok riskli bir ameliyat. Hic kimseye tavsiye etmem. Güzellik pahasina eldeki degerli hayatinizi riske atmayin. :47:

şu an kahverengi gözlerime inanamıorm gerçekten tıp bayağı gelişmiş kör olma ihtimali olmasaydı ve acısız olsaydı gözlerimi yeşil yapmak isterdim ne yalan söleyim:D:D

Arkadaşlar bence tıp açısından da çok güzel bir buluş aslında, bunu pek çok yönden ele almak istiyorum ben.

Öncelikle benim gibi her gün renkli lens kullanan ve bundan vazgeçemeyen biri için çok iyi.

Ancak tedavi masrafı yüksekse ve körlük gibi büyük bir risk taşıyorsa bu çok kötü, burada durmak gerek tabi ki.

Doğallık konusuna gelince de, halk arasında yaratılışı değiştirmemeye doğal deniyor genellikle, ancak bir düşünün siz kendinizi o şekilde doğal,rahat hissetmiyorsanız herkesin size doğalsın demesinin çok da bir önemi olmuyor.

Şimdi kendimizi kandırmayalım çünkü dış görünüş maalesef ki gerçekten de çok önemli, yani bende kişilerin ruhsal güzelliğine önem veririm ancak karşımdaki kişide dış görünüş benim için bile bir önem oluşturuyor sonuçta.

Ayrıca bu ameliyat yayılırsa neredeyse herkesin mavi, yeşil gözlü olacağını yazmış bazı arkadaşlarım, merak etmeyin illa ki birileri kahverengi,ela tonlarında kalmak isteyeceklerdir.

Lens kullanımı, özellikle benim gibi her gün kullanıyorsanız çok da rahat olmadığını fark etmişsinizdir diye düşünüyorum. Uzun saatler gözünüzde kalınca bulanıklık, kuruluk gibi yan etkileriyle karşılaşıyorsunuz ve de havuzda, banyoda ya da belirli saat sonra çıkarmanız gerekiyor maalesef ve de belirli bir masrafı var, oysa ki kendi gözünüz taktığınız lensin renginde olsa bu zahmetlere hiç gerek kalmayacak ki bu yönden düşününce bu harika birşey.

Kendi dış görünümüne önem veren arkadaşlarım yazdıklarımı daha iyi anlayacaktır diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
valla hiç sanmıyorum ki allahın yarattığı kadar güzel yapabilsinler.. zaten yapamazlar da.
Piyasa da "ela" ya da "bal" rengi diye satılan lensler, renkli lens kullanan arkadaşlarım üzülmesinler ama balla elayla alakası yok. Vampir gözü gibi yapıyorlar. Ve bence güzelleşmek amacıyla yanlış yollara başvuran insanlar bunları kullanıyor :50:
herkes allahın yarattığı haliyle güzel, kendim ela gözlüyüm ama benim güzellik tanımımda koyu kahverengi göz olmazsa olmazdır.. :40:

Yok artık bi bu eksikti daha neler duyacagız ama tehlıkelidir bu ya

töbe bismillah. daha ne yapcaklarini bilmiyorlar valla. Rabbime sükür gören gözlerimiz var, rengini neyleyim. cok istenirse lens takilir yani, cok sacma ve gereksiz.

Çok riskli bir ameliyat ve Türkiyede yeni yeni uygulanmaya başlanmış.. Aman uzak olsun lenslerle aram gayet iyi.:45:

Arkadaslar Panama'da uygulanan operasyon FDA onayli degil. Ben Turkiye'de yaptirdim. Hicbir sorun da yasamadim. Fiyat da on bin dolar degil, dort bin dolar. Operasyon yarim saat suruyor. Lokal anestezi ve sedasyon altinda gerceklesiyor. Ilk gun isiga karsi hassasiyet oluyor, ikinci gun o da kalmiyor. Glukoma riski gorulen hastalara uygulanmiyor. Yani endiseye mahal yok :)

Uygulaniyor. Berrylips adli arkadas ozelden mesaj atmisti ama ozel mesaj atma hakkim yokmus henuz :/ burada da ne kadar bilgi verebiliyoruz bilmiyorum. Dr adi ya da site adresi verebiliyor muyuz? Istanbulda bir goz hastanesinde uygulaniyor.

verebilirsin cnm diger konulardada doktor hastane vs. konu paylaşımları var nerede uygulanıyor ve hangi doktor tarafından sonuçlar nasıl

Anatolia Goz Hastanesi'nde Dr.Ayhan Basoglu yapiyor. Istanbul Annadolu yakasinda. Sonuc guzel :) bir ay oldu, henuz tam iyilesmedim. Mesela bastirarak makyaj temizleyemiyorum aciyor. Onun disinda agri sizi yok. Sanirim fotograf da koyamiyorum henuz :D ama isteyene email atabilirim.

Anatolia Goz Hastanesi'nde Dr.Ayhan Basoglu yapiyor. Istanbul Annadolu yakasinda. Sonuc guzel :) bir ay oldu, henuz tam iyilesmedim. Mesela bastirarak makyaj temizleyemiyorum aciyor. Onun disinda agri sizi yok. Sanirim fotograf da koyamiyorum henuz :D ama isteyene email atabilirim.

tatlım sen kk da ilk olmalısın bu ameliyatı yaptıran,çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun:34:hep derlerdi türk drları çok başarılı ve yenilikçi diye,bir kez daha kanıtlanmış oldu,seninki hangi yöntem canım lasik mi yaptı dr.un,nasıl oldu resmin mail olarak atarsan çok güzel olur canım,çok sevinirim

Back
X