• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

tatlım sen kk da ilk olmalısın bu ameliyatı yaptıran,çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun:34:hep derlerdi türk drları çok başarılı ve yenilikçi diye,bir kez daha kanıtlanmış oldu,seninki hangi yöntem canım lasik mi yaptı dr.un,nasıl oldu resmin mail olarak atarsan çok güzel olur canım,çok sevinirim

Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :))))

Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :))))

aaa hiç bu kadar doğal olabileceği aklıma gelmezdi,youtube dakilerle hiç alakası yok,ne kadar başarılı hiç opaklık matlık yok ışıl ışıl benim diyen gelse anlamaz haresi de süper derinleşiyor da hiç opaklık yok,mavi gri gibi ama yeşillik de var galiba,zaten saf mavi çok az bulunan bir göz tonu,bu tona çok yakın gözli arkadaşımınki gibi duruyor çok güzel ışıl ışıl olmuş canım,hayırlı olsun,siyah saça da çok güzel gitmiş bu ton,peki ilerde sorun çıkmazmış dimi yani batma falan kanlanma yapmıcak dimi

Anatolia Goz Hastanesi'nde Dr.Ayhan Basoglu yapiyor. Istanbul Annadolu yakasinda. Sonuc guzel :) bir ay oldu, henuz tam iyilesmedim. Mesela bastirarak makyaj temizleyemiyorum aciyor. Onun disinda agri sizi yok. Sanirim fotograf da koyamiyorum henuz :D ama isteyene email atabilirim.

cnm çok çok geçmiş olsun bende yaptırmak istiyorum bu ameliyatı çok merak ediyorum. çok ağrın oldu mu cnm birde ameliyat için toplamda ne kdr ödedin çok soru sordum ama birde resmini yollayabilir msn:)

[video=youtube;_T8HukjxpQg]http://www.youtube.com/watch?v=_T8HukjxpQg&feature=related[/video]

iste yaptiran biri arkadaslar cikarttircam diyor sakin bunu yaptiracak kadar aptal olmayin sagliginiz daha onemli bunu simdi anladim diyor.

Implant ile olan goz rengi ameliyatini Panama da (NewColorIris olan bu) yaptiranlarin cogu sorunlar yasamis ancak avrupada yapan yerler farkli bir implant kullaniyor. panamadaki kullanilan implant sorunlu diye okumustum onceden.. bundan kaynakli bircok kisi de sorunlar olmus katarakt dahil. avrupada yapilanlar da bu tarz sikayetler oldu mu bilemiorm ama ben gormemistim bir ara ilgimi cekmisti bakmistim :6:

ben lazerle yapilani Lumineyes i merak ediyorum ama piyasaya cikar mi bilemiorm henuz testlerine devam ediorlar ciksa da en az 3-5 yili var :1:

Butters cok cok gecmis olsun sorunsuz atlatior olmana cok sevindim :) Ben de sonucu merak ettim sana ozelden yazdim.:17:

Son düzenleme:
Implant ile olan goz rengi ameliyatini Panama da (NewColorIris olan bu) yaptiranlarin cogu sorunlar yasamis ancak avrupada yapan yerler farkli bir implant kullaniyor. panamadaki kullanilan implant sorunlu diye okumustum onceden.. bundan kaynakli bircok kisi de sorunlar olmus katarakt dahil. avrupada yapilanlar da bu tarz sikayetler oldu mu bilemiorm ama ben gormemistim bir ara ilgimi cekmisti bakmistim :6:

ben lazerle yapilani Lumineyes i merak ediyorum ama piyasaya cikar mi bilemiorm henuz testlerine devam ediorlar ciksa da en az 3-5 yili var :1:

Butters cok cok gecmis olsun sorunsuz atlatior olmana cok sevindim :) Ben de sonucu merak ettim sana ozelden yazdim.:17:

Bambamcım,lumineyes laser için kasım ayında bir buçuk yıl içinde abd dışında uygulanmaya başlıcak,şimdilik olumsuz birşey yok başarılı devam ediyor diye biliyorum tabi 3-5 yıl yaptıranların sonuçlarını beklemek daha mantıklı olur

Bambamcım,lumineyes laser için kasım ayında bir buçuk yıl içinde abd dışında uygulanmaya başlıcak,şimdilik olumsuz birşey yok başarılı devam ediyor diye biliyorum tabi 3-5 yıl yaptıranların sonuçlarını beklemek daha mantıklı olur

Berrlipscim cnm kesinlikle bir sure bekleme konusunda katiliorm :D Ben de takip ediorm en son glucomaya neden olmadigi konusunda bir yayin yaptilar. En cok bu acidan elestirilmisti. Testlerin sonuclarini baya merak ediorm aslinda. ABD disinda 3 yil diye biliordum, ABD icin ise 5 yil. 1.5 yil ise daha iyiymis :)

Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :)
Başlığı görüp buraya üye oldum.ben de bu ameliyatı yaptırmayı düşünüorum,bilgi edinmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan.bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim

Başlığı görüp buraya üye oldum.ben de bu ameliyatı yaptırmayı düşünüorum,bilgi edinmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan.bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim

bir yaşıma daha girdim böyle birşey mi varmış. desene memleketimize gelirse bayanların çoğu ya yeşil ya mavi gözlü olacak. bizim kahve gözler az kalacağı için havamız artacak :)

Lens takmak neysede arada bi heves eder çoğu insan takar eder sıkılınca hevesi kaçınca kullanmas da haydi bu birtür makyaj derim ama sen kalkıp allahın yarattığını kökten değiştirmeye kalk yok böyle gereksiz bişiye gerek...

zevkler ve renkler tartışma kabul etmez diye çok eski bir deyiş vardır,kimse kimsenin saçını boyatmasına,makyajına,giysisine,lensine,kendine yapmak istediklerine karışamaz yargılayamaz,ben de bazen hayatta boyatmıcağım renk tonlarında saçlar görüyorum,ama beni ilgilendirmez o onun zevki,üstelik kendine onu yakıştırıyorsa pekala da yakışıyordur,butters arkadaşıma da çook yakışmış:nazar:

zevkler ve renkler tartışma kabul etmez diye çok eski bir deyiş vardır,kimse kimsenin saçını boyatmasına,makyajına,giysisine,lensine,kendine yapmak istediklerine karışamaz yargılayamaz,ben de bazen hayatta boyatmıcağım renk tonlarında saçlar görüyorum,ama beni ilgilendirmez o onun zevki,üstelik kendine onu yakıştırıyorsa pekala da yakışıyordur,butters arkadaşıma da çook yakışmış:nazar:

butters arkadaşımıza özel msj atamıorum=( ulaşabilsem bi şekilde...

Back
X