Sevgili arkadaşım konuyu nerden nereye taşımışsın... kendi kendime sarışın renkli gözlülüğü dayatmamdan, sonracıma kendime eziklememden:) hıncımı burda çıkarmamdan valla sana kocaman bir bravo acaba esmer bir toplumda neden reklamların % 85'inde sarışın, renkli gözlü insanlar oynatılıyor ve yahut neden kapkara insanlar kaşına gözüne bakmadan saçını sarıya boyatıyor, renkli canavar vari lensler takıyor böyle bir gerçekler zinciri var, ayrıca vakti zamanında bu yöntem üstün alman ırkı yaratmak amacıyla Cermen soyundan gelen ari ırktan doğan çocukların gözlerinin başka bir renk olması durumunda, bunları mavi yapabilmek için deneyler yapıyor ve bunların sonucunda elde ettiği sıvıları esirlerin göz bebeklerine şırınga ile enjekte ediyordu ve sonuç olarak birçok insanın kör olmasına ve ölmesine yol açmıştı. Benim amacım ders vermek değil insanların artık kendini sevmediği, kendinden olabildiğince sıkıldığı bir toplumda muhakkak ki birilerini daha üstün görüp, aşağılık kompleksine kapılmalar olacaktır. Kimseye ne yapması, neyi yapmaması gerektiğini söylemek benim haddim değil bir de bu açıdan düşünmenizi istedim sadece.