Ameliyat ipleri ile gençleşme

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Doğal ve ameliyatsız yöntemlerle gençleşmenin yollarını arayanlar, ameliyatlarda kullanılan dikiş ipleriyle yapılan cilt germe işlemine yöneliyor

Zamanın izlerini yarım saatte silmek artık çok zor değil. Ne uzun süre iyileşmeyen ameliyat yaraları, ne de genel anestezi riski… Ameliyatsız yüz germede son yıllarda sık kullanılan yöntemlerden biri olan PDO lifting ile artık risksiz gençleşmek mümkün.

Alerji yapmıyor

Dermatolog Dr. Neslihan dolar, cerrahide kullanılan ve vücut içinde emilen dikiş iplerinin, ameliyatsız yüz germede en yeni yöntemlerden biri olduğunu belirterek “Bunlar çok masum, kimsede alerji yapmayan doğal maddeler. PDO (Polydioxanone) denilen materyal içeriyor, vücut içinde eriyor ve kullanılan yerde yenilenme yapması için üretilmiş bir teknoloji” dedi.

Dermatolojide bu ipleri minik iğneler yardımıyla uyguladıklarını anlatan Dr. Dolar, uygulamaya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Yalnızca bir anestezik krem sürüyoruz. Akabinde Ağrısız sancısız çok ince iğneler ile cilt altına giriyoruz. İğneleri geri çekerken ucundaki cerrahi ipler cilt altında kalıyor. İncecik kıl gibi ipler. İp boşlukta kalıyor hiçbir yere yapışmıyor. Cildin yenilenmesini sağlayan kolajenler gidip ipe yapışıyor ve tutunuyorlar. Burada kolajen sentezi artıyor. İpin çevresini sarmal şeklinde sarıyor. İp 6 hafta içerisinde eriyerek kayboluyor ama o kolajenler lifting (kaldırma) etkisini yapıyorlar. Ameliyatsız bir yüz germe işlemi.”

Yöntemin alerji ağrı veya yan etkisi olmadığını ifade eden Dr. Neslihan Dolar, “Etkisi 3 ayda başlıyor ve 2 yıl sürüyor. 2 yıl bizim için iyi bir süre, hasta için de çok konforlu ve sonuçları çok yüz güldürücü bir uygulama. Ben bunu PRP ile birlikte yapıyorum. Bir yandan cilt altı dokuyu sıkılaştırıyorum bir yandan da PRP ile cilt yüzeyini yenileme işlemi yapıyorum” diye konuştu.

e bu anlatılan Örümcek Ağı Estetiği, işlemler aynı herkes farklı bir isim veriyor ama son derece etkili bir işlem olduğunu duydum ben de

e bu anlatılan Örümcek Ağı Estetiği, işlemler aynı herkes farklı bir isim veriyor ama son derece etkili bir işlem olduğunu duydum ben de

aynen katılıyorum sana, ben Bülent cihantimur a yaptırdım örümcek ağı estetiğini çok da iyi sonuçlar aldım, evet farklı farklı isimlerle piyasaya sürülüyor bu teknik, cerrahi işlemlerden koktuğum için yaptırdım valla:=))) ödlekim ben, sen kime yaptırdın canım?

aynen katılıyorum sana, ben Bülent cihantimur a yaptırdım örümcek ağı estetiğini çok da iyi sonuçlar aldım, evet farklı farklı isimlerle piyasaya sürülüyor bu teknik, cerrahi işlemlerden koktuğum için yaptırdım valla:=))) ödlekim ben, sen kime yaptırdın canım?

Ben örümcek ağı estetiği yaptırmadım Bülent cihantimur'a, Bursa estetik international da Selçuk Aytaç'a burnumu yaptırmuştım ama methini çok duydum Bülent hocanın, yaptıran çok fazla insan var iş hayatında ve memnunlar

bülent hoca için çok ta şikayet duydum bende düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Gerçekten bende o sikayetlere bakarak korkmaya basladim bu islemi hatasiz sekilde yapan hangi doktor var?

ben hafta içi yaptıracağım rndv aldın ,Bülent bey den fakat su ana kadar burada duyduğum tüm isimleri aradım onur erol da dahil hiçbiri önermedi örümcek denileni. ne yapacağım kafam karıştı.

• Beğen
Reactions: hvs
ben hafta içi yaptıracağım rndv aldın ,Bülent bey den fakat su ana kadar burada duyduğum tüm isimleri aradım onur erol da dahil hiçbiri önermedi örümcek denileni. ne yapacağım kafam karıştı.
Büleny bey'in rndvsundan sonra bilgilendirirsen sevinirim

ben hıc memnun kalmadım asla ve asla tavsıye etmıyorum hıc bırseyın arkasında durmuyorlar ben resımlerımı koymustum suandada koyabılırum albumlerımde var zaten parayı cope atmak ıstıyorsanız yaptırın

ben hıc memnun kalmadım asla ve asla tavsıye etmıyorum hıc bırseyın arkasında durmuyorlar ben resımlerımı koymustum suandada koyabılırum albumlerımde var zaten parayı cope atmak ıstıyorsanız yaptırın
yazdığınız için çok teşekkür ederim.siz bülent bey'e mi yaptırdınız.resim koyarsanız sevinirim

Bende düşunmustum cok tsk ederim yardiminiz icin.Zaten cokda.mantikli gelmemisti.Kime yaptirdiniz Bulent beye mi ?
Birde arkadaslar bu estetik cerrahlar kendi.yüzlerine yapiyorlar mi acaba bu uygulamalari,madem bu.denli etkili .Nerede cerrah gorsem yuzu sarkık cizgili ilginç ?

ben bulent cıhan tımura yapturdım kac ay gectı hala suratım ayı 3 ay dedıler sonra 6 ay dedıler yazık oldu parama soyle mantıklı acıklayayım kullandıgı ıpler bır yerı tutmuyor yanı sarkıklık nasıl yukarıya toplansın bır yere tutturulmuyor mantık dısı

ben bulent cıhan tımura yapturdım kac ay gectı hala suratım ayı 3 ay dedıler sonra 6 ay dedıler yazık oldu parama soyle mantıklı acıklayayım kullandıgı ıpler bır yerı tutmuyor yanı sarkıklık nasıl yukarıya toplansın bır yere tutturulmuyor mantık dısı
Peki bunu doktorunuz ile konustunuz mu?yani yuzunuzde beklediginiz sekilde bir degisim olmadığini ?telaffi edilmeli bence.Para kolay kazanilmiyor

Peki bunu doktorunuz ile konustunuz mu?yani yuzunuzde beklediginiz sekilde bir degisim olmadığini ?telaffi edilmeli bence.Para kolay kazanilmiyor

janey çok haklısın valla bu arada fotoğrafında hiç birşeye ihtiyacın yok maşallah

doğru söze ne denir ki burnunda estetik var ise çok güzel olmuş
Kızlar sıze tavsıye spor yapın doktorlara kobay olmayın prpyı onerırım yada dermaroller alın eczanede satılan e vıtamını c vıtamını a vıtamını alın surun dermoralleedan sonra

Kızlar sıze tavsıye spor yapın doktorlara kobay olmayın prpyı onerırım yada dermaroller alın eczanede satılan e vıtamını c vıtamını a vıtamını alın surun dermoralleedan sonra
Sen yeterli fayda sağlıyormusun demet ?
Bu konu da haklı olabilirsin kobay gibiyiz

Back
X