ameliyat izim icin gec mi kaldim?

kuduzfare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.428
1.616
168
Merhaba arkadaslar, ben 26 yasindayim. 20 - 21 yaslarimda guatrdan ameliyat oldum. Ameliyat izim goze batmiyor. Ama biraz once internette dolasirken ameliyat izleriyle ilgili bir seylere denk geldim. Sizlere bir sorayim dedim. 6 sene gecmisken bogazimdaki bu izi daha da azaltabilecek bir yontem var mi? Internetten baktim, bitkisel cozumler disinda pek bir sey yok. Ahmet maranki cubuk tarcini kaynatip bir pamuk yardimiyla izin oldugu bolgeye surunuz diyor fakat benim izim 6 senedir var oldugu icin bu yontemi uygulamak icin gec mi kaldim acaba? Bu yontemin benim icin gec oldugunu veya bu yontemin kac yil gecerse gecsin benim icin uygun oldugunu soyleyecek birileri var mi acaba?

Contractubex kremi deneyebilirsin. 7 yıllık bir izi geçirmişliği var.
Bizim komşununkinde öyle olmuş.

Bu kremi estetik cerraha yazdırırsan bedavaya alınabiliyordu ama şimdi oluyor mu bilmiyorum.
Olmazsa da eczanelerde 60-70 civarı bir şey. Geçen yıl öyleydi. Şimdi artmış olabilir.

Cok tesekkur ederim. Bu ilaci duymustum ama benim icin cozum olabilecegini dusunmemistim. Komsunuzda ise yaradigini siz gordunuz mu acaba? Emin olmak istiyorum da ona gore alacagim hemen.

Cok tesekkur ederim. Bu ilaci duymustum ama benim icin cozum olabilecegini dusunmemistim. Komsunuzda ise yaradigini siz gordunuz mu acaba? Emin olmak istiyorum da ona gore alacagim hemen.

Benim eşim boğazındaki iz için kullanıyor. Ameliyattan 6 ay sonra başladı kullanmaya. Bir hayli farketti. Ama düzenli kullanmıyor açıkçası yurtdışında şu an ben de pek kontrol edemiyorum. Maksimum 1 ay düzenli kullanmıştır, ona rağmen farketti. Ekşi sözlüğe falan yazıp okursan çok güzel yorumlar var. Sende yarar mı bilmiyorum ama denemekte fayda var..

Evet birebir gördüm kendisini. Bıçak iziymiş ondaki de.
Yalnız forumlara ve netteki diğer yorumlara da bakarsanız bu kremin kişiye göre etkisinin değişebildiğini görürsünüz.
Herkeste aynı etki söz konusu olamayabilir.
Yine de denemek gerekir bence.

Gecmis olsun esinize. Ben bayagi bir gec kaldim evet. Ama dediginiz gibi bir bakayim eksi sozluge. Zaten azicik var ama belki ise yarar diye dusundum. Tesekkur ederim.

Cok sag olun. Yorumlara bakayim bir de. Belki benim gibi birine rastlarim. Ama icimde kalmasin diye denerim herhalde. :)

aynen krem biraz pahalı devlet karşılamıyor ama etkisi var. hala 60-70 arası canım. yazdıramaz çünkü reçete+tedavi formları isteniyor. ama etkili baya tavsiye ederim. Benimde Duduperi(Kedim)'den kalan izleri yoketmeye kullanmıştım etkişi oldu

Biraz once eksi sozluk'e baktim. Uzun surelik ameliyat izlerinde de ise yaradiklarini soyluyorlar. Hem benim izim cok fark edilmedigi icin ise yarar diye dusundum. Hemen edinecegim. Hepinize cok tesekkur ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…