Ameliyat izinden nefret ediyorummm

zeynepizmir844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
106
0
96
İzmir
merabalar...
25 yaşındayım bunda 13 sene önce 12 yaşlarımda açık kalp ameliyatı oldum kalbimde delik vardı ozamanlar belkide estetikli ameliyatlar yoktu iki gögsümün arasında göbek deliğime kadar tam arada uzunca kabarık bi yara izi var.... 18 yaşıma gelince istanbula gittim estetik olmak için doktor henüz ergenliğime tam girmediğim yani gögüslerim buyumediği için ameliyat yapmayalım hem daha kötü olabilir garantisini veremem diyince ben cesaret edemedimm.....ogundur bugundur okul hayatım boyunca gömleğimin 2 düğmesini hiç acamadımm yazın bikini mayo giyemedim.... çok sıkıldım artık gercekten bi gun kalktıgımda gögsümde o zin yok olmasını o kadar cok istiyorum kiii.... o kadar yüz nakli yapıyolar bi cizik ameliyat izi yok ken neden ben bu yara izine mahkumum.... yokmu aranızda ameliyat izi olup kurtulan yaaa....

arkadasim benim bir arkadasimda kalp ameliyati olmustu onuda iki gogsunun ortasinda bir iz vardi aynen senin gibi mayo dahi giymek istemezdi.cok arastirmisti ama bulamamisti caresini

Contractubex diye bi jel var. Gögüğ dikleştirme ameliyatı olan bi tanıdığım ameliyattan sonra onu kullanmıştı ve izleri gerçekten yok olmuşt, ancak çok dikkatli bakıldığında anlaşılıyordu. Ama sizin ameliyatınızın üzerinden 13 yıl geçmiş bu yüzden bu jeli 1-2 yıl süre kullanmanız gerekebilir ve mutlaka faydası olur. Ameliyat riskine girmektense bu yöntemle izlerin görüntüsünün hafiflemesini sağlayabilirsiniz. Genede bi dermatologa danışıp kullanın.

benmde ayagımda saglı sollu 79dikiş var etek giyememe artık sorun olmaya başladı takmaya başladım 2001de iki ameliyat oldum kullansam gecermi bu jelden

bu jelı ben 1 ay duzenlı kullandım,doktorum amelıyat izim için vermıstı,ama cok bı degısıklık goremedım tabı boyle derın izler icin 1 ay cook cok yetersız bır sure...kullanımı pek rahat degıl yanı kokusu kotu ve devamlı dusa tutmak gerekıo :çok üzgünüm

Merhabalar,
Rastgele forumda gezinirken ameliyat izinden yakındığınızı gördüm yardımcı olmak istedim bu konuda önerim var size.. İstanbul Bakırköyde Sindy Estetik Merkezi var.. google da buzla gelen güzellik yazıp bakarsanız görürsünüz zaten. Bu merkez bütün izlerde garanti veriyo yaptığı test sonucunda. Benimde burnumun tam ortasında ben vardı, estetik ameliyatla iz kalabilirde kalmayabilirde dediler kıkırdak üzeri olduğu için riskli bölge sonra sağolsun bir tanıdığım beni sindy güzellik merkezindeki Suna hanımla tanıştırdı.. konuştk beni alırız dedi ameliyat olsaydın o izide hallederdik hiç problem yok dedi. Eğer hala çözüm bulamadıysanız mutlaka öneriyorum.. haziran ayına kadar sürüyo seanslar eğer kalırsa eylülde devam ediyolar..

merabalar...
25 yaşındayım bunda 13 sene önce 12 yaşlarımda açık kalp ameliyatı oldum kalbimde delik vardı ozamanlar belkide estetikli ameliyatlar yoktu iki gögsümün arasında göbek deliğime kadar tam arada uzunca kabarık bi yara izi var.... 18 yaşıma gelince istanbula gittim estetik olmak için doktor henüz ergenliğime tam girmediğim yani gögüslerim buyumediği için ameliyat yapmayalım hem daha kötü olabilir garantisini veremem diyince ben cesaret edemedimm.....ogundur bugundur okul hayatım boyunca gömleğimin 2 düğmesini hiç acamadımm yazın bikini mayo giyemedim.... çok sıkıldım artık gercekten bi gun kalktıgımda gögsümde o zin yok olmasını o kadar cok istiyorum kiii.... o kadar yüz nakli yapıyolar bi cizik ameliyat izi yok ken neden ben bu yara izine mahkumum.... yokmu aranızda ameliyat izi olup kurtulan yaaa....

canım aynı dert bende de var.24 yasındayım 17 yıl önce ameliyat oldum çok rahatsız oluyorum izlerden . ama ben hiç doktora gitmedim . geçer mi geçmez mi de inan bilmiyorum :( bu aralar iyice kafama takmaya başladım gerçekten :S

canım aynı dert bende de var.24 yasındayım 17 yıl önce ameliyat oldum çok rahatsız oluyorum izlerden . ama ben hiç doktora gitmedim . geçer mi geçmez mi de inan bilmiyorum :( bu aralar iyice kafama takmaya başladım gerçekten :S

Merhaba...:-) Bu sorundan kurtulanlar oluyor, siz doktora göründünüz mü? Fakat doktora giden arkadaşlardan ricam deneyimlerini paylaşmalarıdır.

benim de karnımda iz var:(
forumu çok araştırdım bu konu ile ilgili pek estetik ameliyat olan yok.. herkes vücut şekillendirme filan için ameliyat olmuş..

akın yücel
ercan karacaoğlu
ali rıza erçöçen le görüştüm

bu haftasonu da
mehmet zeki güzel
cengiz açıkel ile görüşeceğim.

neden bu kadar çok doktorla görüşüyorum derseniz en iyi cevabı bulmak istiyorum, gerçi hepsi birbirine benzer şey söylüyorlar. tamamen geçirilemeyeceğini söylüyorlar bir miktar iyileşebilirmiş. o bir miktar içinse en az 7-8 milyar ödemem gerekecek. keşke sıfırlanabilse ama bu şekilde kabullenmemiz lazım sanırım biraz da psikoloji ile ilgili bir şey.

çevremde yeni ameliyat olanlar var onların izleri çok ince nerdeyse belli bile değil . 17 yıl önce o şartlarda bu kadar olmuş . yakası açık birşey giyememek çok moralimi bozuyor, giydiğim zamanda insanların bakışları ne oldu diye sormaları giymeme sebebimi arttırıyor :(

Merhaba...:-) Bu sorundan kurtulanlar oluyor, siz doktora göründünüz mü? Fakat doktora giden arkadaşlardan ricam deneyimlerini paylaşmalarıdır.

canım maalesef dr . a gitmedim . açıkcası buradan tavsiye üzerine bir dr. a gitmek istiyorum . bu zamana kadar ailem bana haline şükret diyip durduğu için nekadar rahatsız olduğumu anlatamadım . şimdi kendi ayaklarım üzerinde durduğum için tedavisi neyse yaptırmak istiyorum buradaki arkadaşlar da lütfen deneyimlerini paylaşşınlar biz de aydınlanalım rica ediorum.

arkadaşlar ben cumartesi günü acıbadem beylikdüzü hastanesinden fraksiyonel lazer için randevu aldım. ilk görüşme ücretsiz

işe yarıyor mu bilmiyorum pek ümitli değilim ama en azından izi hafif görünse bana yeter. çok mutsuzum bu konuda, tabiki daha kötüsünü Allah göstermesin ama ben de herkesten farklı olmak istemiyorum artık

cok haklısın suna5000 bende çok kafama takıyorum o yuzden inan senı cok ıyı anlıyorum:(
canım gıttıgınde benı de bılgılendırırsen cok sevınırım . benım enıstem hastanede memur ona sordum bana yaygın olanı gızlı dıkıs dedı olan dıkıs ızını keserek ordan alıp daha ınce bır sekılde yenıden dıkılıyor dedı ama ınan bı an yaptırayım dıye dusunmedım cunku hastane ılac ıgne amelıyat hepsıne fobım var artık

sevilselcuk ben cerrahi ops içi n de birkaç doktorla görüştüm, iğne amelyat fln umrumda değil birisi garanti verse direk gidip yatıcam hastaneye:)) ama olmuyor işte, belki lazer de bi umut çözüm olabilir die düşünmüştüm. bu arada ctesi günkü randevumu iptal ettim bayram tatiline gidiyordum belki bu hafta giderim bakıcam

sevilselcuk ben cerrahi ops içi n de birkaç doktorla görüştüm, iğne amelyat fln umrumda değil birisi garanti verse direk gidip yatıcam hastaneye:)) ama olmuyor işte, belki lazer de bi umut çözüm olabilir die düşünmüştüm. bu arada ctesi günkü randevumu iptal ettim bayram tatiline gidiyordum belki bu hafta giderim bakıcam

tamam canım benim iyi haberlerini bekliyorum :) benimde bildiğime göre gizli dikiş yöntemi var bende ona çok korkuyorum ayrıca kesilecek yeniden o yer nekadar düzelir bilinmez :S

slm canım ne yaptın gıttınmı dr a ?

Back
X